Nie płacę dzwoniąc na domowe do PL ani centa za minutę,poza opłatą za połaczenie-wysłałam smska i nie płacę:)Sprawdzam ile mi ubyło po kazdej rozmowie i tylko za połaczenie a gadam czasem z godzinę.Sprawdxcie sobie na stronie LYCY.:)

Nie płacę dzwoniąc na domowe do PL ani centa za minutę,poza opłatą za połaczenie-wysłałam smska i nie płacę:)Sprawdzam ile mi ubyło po kazdej rozmowie i tylko za połaczenie a gadam czasem z godzinę.Sprawdxcie sobie na stronie LYCY.:)
A czy kupię w Polsce startówkę Lycamobile mężowi,bo sobie kupię w Niemczech?Przez internet nie mogę mu zamówic,bo jest opcja-wpisz nr. osoby do której będziesz dzwonił,a ja przecież jeszcze nie mam...
To co lebarę wywalić.Mam kartę niemiecką,korzystam z niej sporadycznie.I nawet nie wiem jaki jest obowiązek doładowania .Ostatnio doładowałam w sierpniu i jeszcze mam że dwa euro na koncie.A może powinam numer przenieść do Lycy.?
To co lebarę wywalić.Mam kartę niemiecką,korzystam z niej sporadycznie.I nawet nie wiem jaki jest obowiązek doładowania .Ostatnio doładowałam w sierpniu i jeszcze mam że dwa euro na koncie.A może powinam numer przenieść do Lycy.?
Dlaczego? Ja wpisuję SPAR tylko. Może wybierasz jakiś pakiet ?
Ja w tel z internetu korzystam domowego, stacjonarnego, nie mam mobilnego. Może to o to chodzi ?
Na lebara sie nie znam. Podpowiem tylko, że ja przenosiłam nr z innej sieci do lyca internetowo. Da się.
Też nie wiem, jak w Lyca wygląda "obowiązek" doładowania, bo bywa, ze ładuje raz na pół roku.
Nie ma obowiazku doladowania. Jezeli prze pol roku nie wykonasz lub nie przyjmiesz polaczenia , badz sms, to nr przestaje byc aktywny- po prostu przepada. A zeby odbierac, czyli go utrzymac, to mozesz miec konto zerowe
Na stronie internetowej zamawiasz dla męża - i jemu wyślą - bezpłatnie, a Ty dostaniesz "w nagrodę" jeszcze doładowanie dla siebie. ja tak zrobiłam.
Nie ma obowiazku doladowania. Jezeli prze pol roku nie wykonasz lub nie przyjmiesz polaczenia , badz sms, to nr przestaje byc aktywny- po prostu przepada. A zeby odbierac, czyli go utrzymac, to mozesz miec konto zerowe
Benitka,ale ja jeszcze nie mam niemieckiej Lyca,dopiero kupię startówke jak bedę za tydzień w DE,a zamówić mężowi przez neta nie udaje mi się:-(
No i o to mi chodziło .Jest to karta bei bedarf.Inne żródła telefonizacji mam ,a ta przydaje się w podróży na terenie De.WhatsApp mam i to jest idealną sprawą,a do mamy dzwonię że stacjonarnego ,bo nie jest obeznana z techniką telefoniczną. Edytuję.Mi chodzi o Lebarę.A Ty piszesz o Lyca ,czy Lebara.
Benitka,ale ja jeszcze nie mam niemieckiej Lyca,dopiero kupię startówke jak bedę za tydzień w DE,a zamówić mężowi przez neta nie udaje mi się:-(
Ja zamawiałam na 3 różne adresy. Dwie: jedna polska lyca, druga niemiecka przyszły mi na adres w de.