Bus Autokar Samolot - czym lepiej?

11 kwietnia 2014 13:59 / 1 osobie podoba się ten post
natalia.n

Jechalam busem raz, poniszczyli mi walizki dosyc bardzo ,czy ktorej z Was to sie tez przytrawilo?zucaja nimi jak workami do kartofli.

ja jeżdzę busem i zawsze jednym teraz muszę jechać innym bo on jeżdzi we wtorki ,nigdy nie zdażyło mi się żeby jakiś bagaż mi  zniszczyli są bardzo pomocni przeniosą bagaż podczas przesiadki a i kierowcy sympatyczni nie mogę narzekać
11 kwietnia 2014 14:01
jowitaliber

ja jeżdzę busem i zawsze jednym teraz muszę jechać innym bo on jeżdzi we wtorki ,nigdy nie zdażyło mi się żeby jakiś bagaż mi  zniszczyli są bardzo pomocni przeniosą bagaż podczas przesiadki a i kierowcy sympatyczni nie mogę narzekać

tez mialam milych kierowcow fajnie sie jechalo ale z walizkami nie fajnie wyszlo ale w sumie juz nic nie mowilam tez ciezko pracuja wiec sie nei czepialam,walizka jeszcze wytrzymala mi wiec jest ok:)
11 kwietnia 2014 15:01
greenandy

Jak sie jezdzi z sindbadem na karte stalego klienta,to jest duza zniżka.Tez jezdzi codziennie.Nie wiem czy w eurobusie jest taka oferta? /karta stalego klienta,15% taniej/Do tej pory sindbad tez zawsze dowozil mnie punktualnie,ale jak juz dał plame,to na całego.5 godz. spoznienia,czujecie to

W Eurobusie i Eurolines też są karty  stałego klienta ze  zniżką 15%  oni się jakoś razem połączyli  w jedną korporację, a co do spoznien  to i w Eurobusie też się zdaża
11 kwietnia 2014 15:42 / 2 osobom podoba się ten post
natalia.n

tez mialam milych kierowcow fajnie sie jechalo ale z walizkami nie fajnie wyszlo ale w sumie juz nic nie mowilam tez ciezko pracuja wiec sie nei czepialam,walizka jeszcze wytrzymala mi wiec jest ok:)

masz rację oni biorą wszystkie walizki i nie robią fochów z ważeniem itp no i ja jestem dużo szybciej w domu niż autobusem a na tym mi zależy najbardziej : )
11 kwietnia 2014 15:53
Naprawde busem szybciej? Bo tu pisano ze busy zabieraja paczki ciagna lawety itd,kierowcy przysypiaja.Nie wiem jak jest ale zrobie eksperyment i pojade busem nastepny raz.Bus chyba wozi'od drzwi do drzwi',ale na tym akurat mi nie zalezy bo mieszkam w duzym miescie i to blisko dworca A w De zawsze ktos z rodziny mnie odbiera,nigdy nie bylo z tym jakiegos problemu.
11 kwietnia 2014 16:03
greenandy

Naprawde busem szybciej? Bo tu pisano ze busy zabieraja paczki ciagna lawety itd,kierowcy przysypiaja.Nie wiem jak jest ale zrobie eksperyment i pojade busem nastepny raz.Bus chyba wozi'od drzwi do drzwi',ale na tym akurat mi nie zalezy bo mieszkam w duzym miescie i to blisko dworca:-) A w De zawsze ktos z rodziny mnie odbiera,nigdy nie bylo z tym jakiegos problemu.

ja się jeszcze nie spotkałam żeby bus lawetę ciągnął nie na mojej trasie podam ci przykład jadąc euroline musiałabym z domu wyjechać ok godz 21 i na miejscu w nurnberg byłabym ok 6.30 a jadąc busem wyjeżdzam z domu ok 5 rano i na miejscu jestem ok 11.30 .Teraz mam powrót na ok 8.30 a jak zapytałam o której będę w domu topowiedzieli mi ok 15
11 kwietnia 2014 16:08
Czyli droga powrotna o ponad 3 godz dluzej niz z Polski do De
11 kwietnia 2014 16:14
greenandy

Czyli droga powrotna o ponad 3 godz dluzej niz z Polski do De

no nie mi wychodzi o pół godziny może coś żle liczę
11 kwietnia 2014 21:09
greenandy

Jak sie jezdzi z sindbadem na karte stalego klienta,to jest duza zniżka.Tez jezdzi codziennie.Nie wiem czy w eurobusie jest taka oferta? /karta stalego klienta,15% taniej/Do tej pory sindbad tez zawsze dowozil mnie punktualnie,ale jak juz dał plame,to na całego.5 godz. spoznienia,czujecie to

Tak w Eurobusie tez mamy 15%znizki ,no i jeszcze jak ktos chce to moze sobie kupic drugie miejsce za polowe ceny,a oprocz tego zawsze piaty bilet tez jest za polowe ceny ,a spoznienia to pewnie ze sie zdarzaja a gdzie ich niema ,przeciez to tylko autobus zawsze moze cos nieprzewidzianie nawalic albo choc by korki na drodze i juz kicha jest sie troche do tylu.

11 kwietnia 2014 21:20
Troche-ale 5 godzin??
11 kwietnia 2014 21:20
Troche-ale 5 godzin??
11 kwietnia 2014 21:27
Tydzień temu do Niemiec jechałam z tym przewoznikiem
http://www.wideratravel.pl/
Polecam.
11 kwietnia 2014 21:30
greenandy

Troche-ale 5 godzin??

Rozumie twoje wkurzenie bo 5 godz spoznienia to juz wielka przesada,ale niemartw sie nastepnym razem napewno bedzie lepiej ,glowa do gory.
11 kwietnia 2014 21:45
vasylika

Rozumie twoje wkurzenie bo 5 godz spoznienia to juz wielka przesada,ale niemartw sie nastepnym razem napewno bedzie lepiej ,glowa do gory.

No dzieki vasilika,nie przejmuj sie tak Nie doprowadzilo mnie to zalamania nerwowego,proby samobojczej tez nie bylo
11 kwietnia 2014 21:48
greenandy

Naprawde busem szybciej? Bo tu pisano ze busy zabieraja paczki ciagna lawety itd,kierowcy przysypiaja.Nie wiem jak jest ale zrobie eksperyment i pojade busem nastepny raz.Bus chyba wozi'od drzwi do drzwi',ale na tym akurat mi nie zalezy bo mieszkam w duzym miescie i to blisko dworca:-) A w De zawsze ktos z rodziny mnie odbiera,nigdy nie bylo z tym jakiegos problemu.

Zajmuję się przewozem osób z Polski do Niemiec oraz zNiemiec do Polski w systemie "od drzwi do drzwi", moi klienci są raczej zawsze zadowoleni. Nie ciągamy lawet, a paczki odbieramy ale tylko wtedy jeżeli jest to nam po drodze. Nam tez zależy, żeby trasa była jak najkrótsza, a przede wszystkim dbamy o komfort i bezpieczeństwo naszych klientów. Jeździmy busami 9-osobowymi i autami 7-osobowymi, ale raczej nigdy nie dobieramy kompletu osób, ponieważ chcemy, żeby podróż była komfortowa. Nie ważymy bagażu, a naszych klientów prosimy o wcześniejsze zgłaszanie nadbagażu.