Niestety mojego wojewodztwa nie obslugujecie,moze bym skorzystała.
Niestety mojego wojewodztwa nie obslugujecie,moze bym skorzystała.
Drogie Opiekunkowo, może Ktoś z Was wie jak dojechać z Duisburga do Stade ,Stade jest koło Hamburga ? dzięki
Ja tak z innej beczki,,mam problem,,,wypisalam wszystko co potrzeba przez internet zamawiając bilet sindbadem na 6 maja ,wszystko poszło gładko zapłaciłam karta kredytową i tu koniec -zrobiłam płacę ale pieniadze nie zostaly pobrane,nie dostalam meila,ze transakcja zostala pomyslnie zakonczona ,czekalam 3 godziny i zadzwonilam do sindbada,pani mi każe jeszcze raz zabukowac albo czekac do poniedzialku,,,no i nie wiem co robic...
Wszystkie transakcje bezgotówkowe są zatwierdzane przez bank. Jeśli zbyt póżno zrobiłaś przelew to być moze już po ostatniej sesji. W moim banku ostatnia sesja jest o 16-tej. Ja proponuję Ci poczekać do poniedziałku bo na pewno będą tuż po 10-tej na koncie Sindbada. Nawet jeśli drugi raz teraz zapłacisz to i tak dojdzie przelew dopiero na poniedziałek. Jest sens?
Iwunia płaciła kartą kredytową, czyli kasa pobierana jest "od ręki", nie jak przelew do 16.
Ale jak też bałabym się drugi raz zapłacić :(
Mylisz się Emi,kwota została pobrana z konta,ale na drugie konto wpłynie dopiero w poniedziałek.
Iwanilia jak płacę kartą kredytową pieniędzy nie pobierają mi z konta. Spłacam sama w terminie do 50 dni. Ja mówię o karcie KREDYTOWEJ, nie płatniczej.
Jak płacę na allegro, po 15 sekudach dostaje maila z potwierdzeniem zapłaty.
Na allegro mają system automatyczny potwierdzający wpłatę. A w normalnych bankach te przelewy zatwierdzają ludzie,teraz ludzie są w domu i nie zatwierdzają przelewów.:)
W takim razie trzeba płacić aż do skutku,aż przelew zostanie zatwierdzony :):)
Ja tylko napisałam, że jak płacimy kartą kredytową to kasy nie pobiera nam z konta. Nie wiem jaki system ma Sinbad, to już nie moja działka.
Wiesz co,przeczytałam jeszcze raz dokładniej post iwuni i chyba jest rzeczywiscie coś nie tak.
Iwunia ,czy jesteś pewna ,ze zapłaciłaś kartą kredytową???