Bus Autokar Samolot - czym lepiej?

11 kwietnia 2014 22:18
Niestety mojego wojewodztwa nie obslugujecie,moze bym skorzystała.
11 kwietnia 2014 22:54
greenandy

Niestety mojego wojewodztwa nie obslugujecie,moze bym skorzystała.

Obsługujemy województwa dolnośląskie, opolskie i śląskie, no i praktycznie całe Nimcy
26 kwietnia 2014 14:06
Drogie Opiekunkowo, może Ktoś z Was wie jak dojechać z Duisburga do Stade ,Stade jest koło Hamburga ? dzięki
26 kwietnia 2014 22:29
michasia

Drogie Opiekunkowo, może Ktoś z Was wie jak dojechać z Duisburga do Stade ,Stade jest koło Hamburga ? dzięki

26 kwietnia 2014 22:35 / 1 osobie podoba się ten post
Renata81

http://reiseauskunft.bahn.de/bin/query2.exe/dn?ld=964&seqnr=1&ident=bs.0252464.1398544098&rt=1&OK#focus

Dziękuje!!!! nie ma jak to nasze Opiekunkowo - zawsze pomocne :)
02 maja 2014 20:09
Ja tak z innej beczki,,mam problem,,,wypisalam wszystko co potrzeba przez internet zamawiając bilet sindbadem na 6 maja ,wszystko poszło gładko zapłaciłam karta kredytową i tu koniec -zrobiłam płacę ale pieniadze nie zostaly pobrane,nie dostalam meila,ze transakcja zostala pomyslnie zakonczona ,czekalam 3 godziny i zadzwonilam do sindbada,pani mi każe jeszcze raz zabukowac albo czekac do poniedzialku,,,no i nie wiem co robic...
02 maja 2014 20:12
iwunia

Ja tak z innej beczki,,mam problem,,,wypisalam wszystko co potrzeba przez internet zamawiając bilet sindbadem na 6 maja ,wszystko poszło gładko zapłaciłam karta kredytową i tu koniec -zrobiłam płacę ale pieniadze nie zostaly pobrane,nie dostalam meila,ze transakcja zostala pomyslnie zakonczona ,czekalam 3 godziny i zadzwonilam do sindbada,pani mi każe jeszcze raz zabukowac albo czekac do poniedzialku,,,no i nie wiem co robic...

Wszystkie transakcje bezgotówkowe są zatwierdzane przez bank. Jeśli zbyt póżno zrobiłaś przelew to być moze już po ostatniej sesji. W moim banku ostatnia sesja jest o 16-tej. Ja proponuję Ci poczekać do poniedziałku bo na pewno będą tuż po 10-tej na koncie Sindbada. Nawet jeśli drugi raz teraz zapłacisz to i tak dojdzie przelew dopiero na poniedziałek. Jest sens?
02 maja 2014 20:21
No własnie ,ze sie boje drugi raz zamawiac bo niech mi bank zabierze za dwa bilety,,,kurcze ,ale pierwszy raz mam taki przypadek,że nie pobralo bo chociaz by byla jakas nota,że bank zablokowal sobie kwote,nieraz tak mialam,,,ale dzieki ,,bede czekac..
02 maja 2014 21:26
ivanilia40

Wszystkie transakcje bezgotówkowe są zatwierdzane przez bank. Jeśli zbyt póżno zrobiłaś przelew to być moze już po ostatniej sesji. W moim banku ostatnia sesja jest o 16-tej. Ja proponuję Ci poczekać do poniedziałku bo na pewno będą tuż po 10-tej na koncie Sindbada. Nawet jeśli drugi raz teraz zapłacisz to i tak dojdzie przelew dopiero na poniedziałek. Jest sens?

Iwunia płaciła kartą kredytową, czyli kasa pobierana jest "od ręki", nie jak przelew do 16. 
Ale jak też bałabym się drugi raz zapłacić :(
02 maja 2014 21:33
emi

Iwunia płaciła kartą kredytową, czyli kasa pobierana jest "od ręki", nie jak przelew do 16. 
Ale jak też bałabym się drugi raz zapłacić :(

Mylisz się Emi,kwota została pobrana z konta,ale na drugie konto wpłynie dopiero w poniedziałek.
02 maja 2014 21:35
ivanilia40

Mylisz się Emi,kwota została pobrana z konta,ale na drugie konto wpłynie dopiero w poniedziałek.

Iwanilia jak płacę kartą kredytową pieniędzy nie pobierają mi z konta. Spłacam sama w terminie do 50 dni. Ja mówię o karcie KREDYTOWEJ, nie płatniczej.

Jak płacę na allegro, po 15 sekudach dostaje maila z potwierdzeniem zapłaty.
02 maja 2014 21:38
emi

Iwanilia jak płacę kartą kredytową pieniędzy nie pobierają mi z konta. Spłacam sama w terminie do 50 dni. Ja mówię o karcie KREDYTOWEJ, nie płatniczej.

Jak płacę na allegro, po 15 sekudach dostaje maila z potwierdzeniem zapłaty.

Na allegro mają system automatyczny potwierdzający wpłatę. A w normalnych bankach te przelewy zatwierdzają ludzie,teraz ludzie są w domu i nie zatwierdzają przelewów.:)
W takim razie trzeba płacić aż do skutku,aż przelew zostanie zatwierdzony :):)
02 maja 2014 21:42
ivanilia40

Na allegro mają system automatyczny potwierdzający wpłatę. A w normalnych bankach te przelewy zatwierdzają ludzie,teraz ludzie są w domu i nie zatwierdzają przelewów.:)
W takim razie trzeba płacić aż do skutku,aż przelew zostanie zatwierdzony :):)

Ja tylko napisałam, że jak płacimy kartą kredytową to kasy nie pobiera nam z konta. Nie wiem jaki system ma  Sinbad, to już nie moja działka.
02 maja 2014 21:45 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Ja tylko napisałam, że jak płacimy kartą kredytową to kasy nie pobiera nam z konta. Nie wiem jaki system ma  Sinbad, to już nie moja działka.

Wiesz co,przeczytałam jeszcze raz dokładniej post iwuni i chyba jest rzeczywiscie coś nie tak.
Iwunia ,czy jesteś pewna ,ze zapłaciłaś kartą kredytową???
02 maja 2014 21:53
ivanilia40

Wiesz co,przeczytałam jeszcze raz dokładniej post iwuni i chyba jest rzeczywiscie coś nie tak.
Iwunia ,czy jesteś pewna ,ze zapłaciłaś kartą kredytową???

No w końcu....