Na wyjeździe #17

28 listopada 2014 19:10 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

Nooo, dla mnie też.
Nie mialam jeszcze szteli, gdzie musiałabym wstawać o 5.45.
A ja narzekam  bo muszę teraz wstawać już o 7.00......
Wspólczuję.

Ja też tak wstaję i do tej pory uważałam, że mi się krzywda dzieje bo na każdej z poprzednich stelli wstawałam 7:30. Jakby się tylko moja babcia trwale uspokoiła, a córka trzymała z daleka to tutaj gdzie jestem byłoby super. Drugi  dzień babcia jest miła.....hmmm, ciekawostka. Nie daje mi to normalnie spokoju.
28 listopada 2014 19:12 / 5 osobom podoba się ten post
Alina

Ja też tak wstaję i do tej pory uważałam, że mi się krzywda dzieje bo na każdej z poprzednich stelli wstawałam 7:30. Jakby się tylko moja babcia trwale uspokoiła, a córka trzymała z daleka to tutaj gdzie jestem byłoby super. Drugi  dzień babcia jest miła.....hmmm, ciekawostka. Nie daje mi to normalnie spokoju.

Oj, chyba coś ci nieciekawego szykują....
Bądź przygotowana.
Wróg czuwa, ty tez musisz. :D
Żeby uprzedzić atak. :D
28 listopada 2014 19:14 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

Bądź przygotowana.

hi,hi,hi ale jestesce podejrzliwe hi,hi, ;-;-;-;-
28 listopada 2014 19:14 / 2 osobom podoba się ten post
Zazwyczaj nie jadam kolacji ale dzisiaj siedze przy stole i zastanawiam sie,czy to wino otworzyc czy nie .Dzisiaj zrobilam sobie krewetki ale do sosu dodałam zurawine.Reszta skladnikow jak zwykle:pomidorki suszone,czosnek itd,itp, - chyba otworzę.
28 listopada 2014 19:14 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

Tyciek jak tylko otrzymasz odpowiedz wrzuc nam ja skarbie-wszystkim nam przyda sie ta wiedza;-;-;-;-

ZNALAZŁAM !!!!  Egida24  w zakładce "zakres obowiązków" jest między innymi " Pielęgnacja okolic cewnika
Wymiana worka na mocz "
28 listopada 2014 19:18 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Zazwyczaj nie jadam kolacji ale dzisiaj siedze przy stole i zastanawiam sie,czy to wino otworzyc czy nie .Dzisiaj zrobilam sobie krewetki ale do sosu dodałam zurawine.Reszta skladnikow jak zwykle:pomidorki suszone,czosnek itd,itp, - chyba otworzę.

Otwórz, wspaniały relaks. Jedna z większych przyjemności w życiu, smaczne jedzonko + dobry trunek. Przydałoby się jeszcze wyborne towarzystwo no ale nie zawsze można mieć wszystko na raz. Wznoszę z Tobą wirtualny toast.
28 listopada 2014 19:18 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Otwórz, otwórz. Zobacz jak wyglada dno i czy widać przez nie coś ;-)))  Karramba.
28 listopada 2014 19:19 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Szykuj się bo nie znasz dnia ani godziny - hehehe. 
28 listopada 2014 19:20 / 1 osobie podoba się ten post
tyciek

ZNALAZŁAM !!!!  Egida24  w zakładce "zakres obowiązków" jest między innymi " Pielęgnacja okolic cewnika
Wymiana worka na mocz "

no fajnie,rodzi sie pytanie czy polska firma  napisala ten zakres ,,wymiana worka,,zgodnie z przepisami w de.Tyciek tak jak ty uwazam ze to zabieg pielegnacyjny ale  chcialabym miec pewnosc;-;;-;-
28 listopada 2014 19:21 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

Renatko! Bo to takie dziwne u mojej pdp. Zazwyczaj jest niesympatyczna i siedzi na fochu.  Potrafi być jednak miłą staruszką jak chce.
28 listopada 2014 19:22 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

no to ja sie wpraszam;-;-;-;-
28 listopada 2014 19:22 / 6 osobom podoba się ten post
reanata

Samo życie, słonko, samo życie.
Starożytne powiedzenie mówi : "Strzeż się Greków przynoszących dary".
Im ktos milszy, tym bardziej trzeba się strzec. :D
28 listopada 2014 19:23 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Samo życie, słonko, samo życie.
Starożytne powiedzenie mówi : "Strzeż się Greków przynoszących dary".
Im ktos milszy, tym bardziej trzeba się strzec. :D

tyz prowda;-;-;-;-;-;;-;-;-
28 listopada 2014 19:24 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

no fajnie,rodzi sie pytanie czy polska firma  napisala ten zakres ,,wymiana worka,,zgodnie z przepisami w de.Tyciek tak jak ty uwazam ze to zabieg pielegnacyjny ale  chcialabym miec pewnosc;-;;-;-

pogrzebię jeszcze .... może coś znajdę to wrzucę tutaj. 
28 listopada 2014 19:24 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Bądź przygotowana.

O! Coś dla mnie;)))