super a skad jestes?;-;-;-;-
super a skad jestes?;-;-;-;-
Samo życie, słonko, samo życie.
Starożytne powiedzenie mówi : "Strzeż się Greków przynoszących dary".
Im ktos milszy, tym bardziej trzeba się strzec. :D
Ostrowiec:)
Ja od 7.15 do 22 pracuje i narzekam. Jestem spiochem strasznym, a co dopiero jak bym miala wstawac przed 6.
tyz prowda;-;-;-;-;-;;-;-;-
Szykuj się bo nie znasz dnia ani godziny - hehehe.
Myszko! Nie kracz proszę Cię bardzo.
Ja nie wrona ;-)) nie kraczę. Ja żartuję sobie. Tak niewinnie.
Ostrowiec:)
Ja od 7.15 do 22 pracuje i narzekam. Jestem spiochem strasznym, a co dopiero jak bym miala wstawac przed 6.
Mi już tutaj jest w zasadzie wszystko jedno bo i tak niedługo wracam do domku, a to co zaplanowałam to zarobiłam. Szkoda, że nie jest cały czas taka jak wczoraj i dzisiaj.
W sumie to całkiem niedaleko mamy do siebie :)
Mnie sie dzis trzy razy śniło,że zadzwonił budzik. Pierwszy raz o 5-j,ale za ciemno było i przezornie spojrzałam na zegarek po czym z ulgą padłam na posuszkę,potem przed 6-tą,a potem 7.14,a budzik miał dzwonić o 7.15...no czy to nie złośliwość,że tak mi się śni??
Reniu! A Ty wracasz do swojego dziadka ?
Najgorzej jest jak ktos z rodziny sie czepia, dlatego chyba lepiej mieszkac samemu z pdp. Ale jak od polowy pazdziernika jestes to chyba juz nie duzo ci zostalo;)
Jestes pod Holenderska granica ? A gdzie ? Bo ja w Rheine
Jak dla mnie zdecydowanie za mało snu. Lubię sobie pospać i jak jestem niewyspana to lepiej do mnie nie podchodzić bo gryzę...wrrr. Na pewno bym tam nie wróciła.
no to jeszcze do przyjecia.Jednak jak juz sie polozy na dobre to ktos bedzie mial problem ha ha Pewnie wtedy rodzina zatrudni opiekuna hihi