Mnie dziś ominęła wątpliwa przyjemność robienia zakupów z pdp. Normalnie co środa muszę jechać na doczepkę,a dziś jedna z córek ma tak malutkie auto,że dla mnie zabrakło miejsca. Chyba pokocham smarty :))
Mnie dziś ominęła wątpliwa przyjemność robienia zakupów z pdp. Normalnie co środa muszę jechać na doczepkę,a dziś jedna z córek ma tak malutkie auto,że dla mnie zabrakło miejsca. Chyba pokocham smarty :))
Faktycznie we 3 nie zmieściłybyście się. Toz to auto dla kobiety z siatką !!! Ostatnio widziałam też tego typu maleństwo ale z Renaulta. Na baterie słoneczne chyba.
Kurcze nie na słoneczne tylko na alternatywne źródła zasilania. Co ja wypisuję ;-)))
hejkaaa:)
Wreszcie odezwałaś się nasza forumowa najmłodsza ( chyba ) córeczko -:)..... Pisz Joleczku jak najwięcej , brakowało tu Ciebie ! W innym topiku opisałaś swoją " extra " łazienkę ( na szteli ) z elektrycznym krzesłem w wannie - przebiłaś mnie , ja na poprzedniej szteli miałam elktryczny fotel dla PDP-nej , ale to krzesło rozwaliło mnie zupełnie ! Cholerka , no uwielbiam Twoje okreslenia i nic na to nie poradzę ! -:)...Napisz coś o swoim maleństwie , oczywiście jeśli masz ochotę -:)))))))))
hejkaaa:)
moi drodzy czy ktos jest w posiadaniu i moze przeslac mi linka do strony z urzadzeniami pomocnicnymi-ulatwiajcymi prace opiekunki
A o jakie urządzenia Tobie Renatko chodzi? Chcesz stronę w języku polskim,czy niemieckim?