Ciekawe czy są tutaj dziewczyny z tej firmy i mogą potwierdzić otrzymanie takich warunków. Bo żeby się nie okazało w umowie jest wszystko ok, ale życie sobie. Albo dodatkowe zapisy drobnym druczkiem i do góry nogami na ostatniej stronie ;)
Ciekawe czy są tutaj dziewczyny z tej firmy i mogą potwierdzić otrzymanie takich warunków. Bo żeby się nie okazało w umowie jest wszystko ok, ale życie sobie. Albo dodatkowe zapisy drobnym druczkiem i do góry nogami na ostatniej stronie ;)
Alinka, wyrzuć połowę bagażu, to nie będzie 5 euro ;-))))
A widziałyście ogłoszenie o pracę w naszym dziale? Pierwsze świadectwo na to, że firmy przystosowują się do zmian po 1 stycznia. Tylko te zarobki..... No i jak wyegzekwować u rodziny 30 godzin pracy w tygodniu, a reszta to co? Zamkniemy się i powiemy, aby nam nie przeszkadzano?
Annika, a który to dział, który.... bo węszę , szukam, ale jeszcze jestem cienka w te klocki i nie mogę znaleźć ....
Myszko , ale to nie chodzi o bagaż tylko od 12 .12 pobierają jakieś dodatkowe opłaty ,ze niby w okresie przedświątecznym .
oferty pracy dla opiekunek- Private Care
Też je przed chwilka ogladałam i sie zastanawiałam czy kupić? Ale ja w połowie miesiąca wracam do domciu, wiec je odłożyłam. A po Twoim wpisie może jeszcze się skuszę na zakup :)
Kup te ciapochy,sprawdziłam są cieplutkie i bardzo wygodne. Ja jestem tak zadowolona,że chyba w nich spać będę :))
kupilam po twoim wpisie,dlaczego z tego samego powodu co ty -tez marzna mi stopki;-;-;-;-
Prawda,jakie cieplutkie...? :))))))
Prawda,jakie cieplutkie...? :))))))
Kapcie ? .......a chlopów Wam trzeba ,żeby stópki nie marzły a nie jakieś kapciuszki ! -:))))))))))
Kapcie ? .......a chlopów Wam trzeba ,żeby stópki nie marzły a nie jakieś kapciuszki ! -:))))))))))