Na wyjeździe #17

04 grudnia 2014 18:41 / 3 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Ciekawe czy są tutaj dziewczyny z tej firmy i mogą potwierdzić otrzymanie takich warunków. Bo żeby się nie okazało w umowie jest wszystko ok, ale życie sobie. Albo dodatkowe zapisy drobnym druczkiem i do góry nogami na ostatniej stronie ;)

Ja jestem z tej agencji,nie dostałam jeszcze umowy i tak samo jak pozostali jestem zaskoczona tym ogłoszeniem. mnie powiedziano,że nic się nie zmieni poza oczywiście składkami na ubezpieczenie,czyli od sredniej krajowej,a tu taka niespodzianka.....
Wogóle to chyba bez sensu jest redagować tak beznadziejne ogłoszenie,no chyba że opiekunka ma swoje ,oddzielne mieszkanie,wychodzi po pracy do domu i cześć. Innych ogłoszen nie widziałam więc nie wiem czy to tylko przypadek czy faktycznie wszystkie ogłoszenia będą tak wyglądać,bo przecież nie oszukujmy się,pracujemy i czuwamy przy pdp 12-15 godzin na dobę,a często i w nocy.
04 grudnia 2014 18:48
W mojej firmie poinformowano mnie że od stycznia .... nic się nie zmienia. Składki dalej od najniższej. Mam dostać umowę na maila do poczytania. Wtedy wszystko wyjdzie. Wstępnie, po nowym roku wracam w to samo miejsce. Zobaczymy....
04 grudnia 2014 18:54
Mycha

Alinka, wyrzuć połowę bagażu, to nie będzie 5 euro ;-))))

Myszko , ale to nie chodzi o bagaż tylko od 12 .12 pobierają jakieś dodatkowe opłaty ,ze niby w okresie przedświątecznym .

04 grudnia 2014 18:57
Annika

A widziałyście ogłoszenie o pracę w naszym dziale? Pierwsze świadectwo na to, że firmy przystosowują się do zmian po 1 stycznia. Tylko te zarobki..... No i jak wyegzekwować u rodziny 30 godzin pracy w tygodniu, a reszta to co? Zamkniemy się i powiemy, aby nam nie przeszkadzano?

Annika, a który to dział, który.... bo węszę , szukam, ale jeszcze jestem cienka w te klocki i nie mogę znaleźć ....
04 grudnia 2014 18:59 / 1 osobie podoba się ten post
tyciek

Annika, a który to dział, który.... bo węszę , szukam, ale jeszcze jestem cienka w te klocki i nie mogę znaleźć ....

oferty pracy dla opiekunek- Private Care

04 grudnia 2014 19:03
alinka1339

Myszko , ale to nie chodzi o bagaż tylko od 12 .12 pobierają jakieś dodatkowe opłaty ,ze niby w okresie przedświątecznym .

No nie żartuj !!!!   Od kiedy ???
04 grudnia 2014 19:03
ryba

oferty pracy dla opiekunek- Private Care

dzięki ! wgryzę się w temat .... :)
04 grudnia 2014 19:05 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

Też je przed chwilka ogladałam i sie zastanawiałam czy kupić? Ale ja w połowie miesiąca wracam do domciu, wiec je odłożyłam. A po Twoim wpisie może jeszcze się skuszę na zakup :)

Kup te ciapochy,sprawdziłam są cieplutkie i bardzo wygodne. Ja jestem tak zadowolona,że chyba w nich spać będę :))
04 grudnia 2014 19:07 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Kup te ciapochy,sprawdziłam są cieplutkie i bardzo wygodne. Ja jestem tak zadowolona,że chyba w nich spać będę :))

kupilam po twoim wpisie,dlaczego z tego samego powodu co ty -tez marzna mi stopki;-;-;-;-
04 grudnia 2014 19:11 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

kupilam po twoim wpisie,dlaczego z tego samego powodu co ty -tez marzna mi stopki;-;-;-;-

Prawda,jakie cieplutkie...? :))))))
04 grudnia 2014 19:14 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

cieplutkie i mieciutkie nic nie gniecie-nie uciska:))))))
04 grudnia 2014 19:14 / 6 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Kapcie ? .......a chlopów Wam trzeba ,żeby stópki nie marzły a nie jakieś kapciuszki ! -:))))))))))
04 grudnia 2014 19:15 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kapcie ? .......a chlopów Wam trzeba ,żeby stópki nie marzły a nie jakieś kapciuszki ! -:))))))))))

Ot Basiu prawde napisalas,a narazie produkt zastepczy-:))))))))))
04 grudnia 2014 19:15 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Z braku laku i kapciuszki dobre :))))
04 grudnia 2014 19:17 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

zgadzam się !!! pełnokrwistych, cieplutkich ....