Anula,szklankę widzisz tylko do połowy pełną,a co z drugą częścią? Podejrzewam,że jest pusta jak wydmuszki na Wielkanoc :))
Anula,szklankę widzisz tylko do połowy pełną,a co z drugą częścią? Podejrzewam,że jest pusta jak wydmuszki na Wielkanoc :))
kein problem - zastaw sidła .... :)
....jakos trzeba napelnic, widzisz, ze sie staram, niesmialo ale zawsze to juz cos, chachacha
Chyba od dawna.. W ubiegłym roku z nimi wracałam i nawet się na tę okoliczność posprzeczałam z moderatorem strony na fb ;).
Na moje pytanie, co to za dodatkowe opłaty i za co, powiedzieli, że w regulaminie jest stosowny zapis (faktycznie jest, sprawdziłam), a opłata za to, że więcej czasu zajmuje im obsługa klientów przed świętami :/.
chachacha, takie stare sidla to tacy omijaja, kupic to co innego......
Cos mnie już pamięć ( z racji wieku ! ) zawodzi : czy wydmuszka tzn. jaje bez nadzienia w środku ? -:))))))
No nie chcę być kulturalna - niby dlaczego ??? To jakieś jaja !! ?? Pazerność powinna przecież mieć swoje granice. Nie wiem co się dzieje z tą firmą. Pewnie wszechobecny "wyścig szczurów". Smutne, tylko czemu naszym kosztem ???
No Ty to nie wiesz co to wydmuszka bo masz męża :))))
"STARE SIDŁA """ a sztuka maskowania to u nas zdechła czy wyparowała ? maskujesz i grzecznie czekasz ... wpada ofiara Ty ją oceniasz pod względem użyteczności i ... jak ok. to uwalniasz i bierzesz w posiadanie ,a jak barachło -udajesz że nie Twoje sidła , nie Twoja ofiara a w ogóle nawet tamtędy nie przechodziłas... :) :) :)
Mycha , wszyscy tak robią , nawet linie lotnicze - przed świętami ceny biletów dochodzą do absurdu ( za wysłanie busem paczki do córci w Anglii też płaciłam dużo więcej przed świętami )
No nie chcę być kulturalna - niby dlaczego ??? To jakieś jaja !! ?? Pazerność powinna przecież mieć swoje granice. Nie wiem co się dzieje z tą firmą. Pewnie wszechobecny "wyścig szczurów". Smutne, tylko czemu naszym kosztem ???
Njalepiej zdzierać z ludzisków , a i bilety chyba pojdą w gorę o ile już nie poszły .
Ciekawe ile tym razem Sindbad się opóźni , bo za każdym razem jak wracam z Osnabruck to sie spóżnia raz godzinkę , a ostatnio dwie .
Jaszcze dzis Paniusia mi powiedziała ,żeby być 15 min przed planowanym odjazdem .
Gra wstępna zaczyna się tuż po założeniu na stopy,przyjemnie pieszczą palce tak że ciepło rozchodzi się po całym ciele,w dodatku nie oczekują niczego w zamian,no może tylko odrobiny szacunku podczas noszenia.:))