Na wyjeździe #17

04 grudnia 2014 19:17 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kapcie ? .......a chlopów Wam trzeba ,żeby stópki nie marzły a nie jakieś kapciuszki ! -:))))))))))

a ja na ten moment kapcie wole,przynajmniej nie pyskuja
04 grudnia 2014 19:19 / 3 osobom podoba się ten post
ania52

a ja na ten moment zgodzę się z Tobą stu % -:))))))))
04 grudnia 2014 19:19
Mycha

No nie żartuj !!!!   Od kiedy ???

Chyba od dawna.. W ubiegłym roku z nimi wracałam i nawet się na tę okoliczność posprzeczałam z moderatorem strony na fb ;).
Na moje pytanie, co to za dodatkowe opłaty i za co, powiedzieli, że w regulaminie jest stosowny zapis (faktycznie jest, sprawdziłam), a opłata za to, że więcej czasu zajmuje im obsługa klientów przed świętami :/.

04 grudnia 2014 19:19 / 2 osobom podoba się ten post
tyciek

zgadzam się !!! pełnokrwistych, cieplutkich .... 

hm...ale cie fantazja poniosla,ha,ha,ha-:))))))))))
04 grudnia 2014 19:21 / 4 osobom podoba się ten post
ania52

Nie tylko, bo gdzie nie zostawisz to zawsze tam są, nigdzie nie łażą bez potrzeby, nie marudzą i co najważniejsze, żadne piwo na nie nie działa. Gdyby jeszcze w piecu chciały palić ....... Rozmarzylam się. Jutro idę do aldika kupić te kapciuszki. Przwie ideał, w moim wieku nie mozna już wybrzydzać ;)))))
04 grudnia 2014 19:21 / 3 osobom podoba się ten post
tyciek

zgadzam się !!! pełnokrwistych, cieplutkich .... 

Fajny jest!!!!A gdzie takich sprzedaja?
04 grudnia 2014 19:23 / 2 osobom podoba się ten post
ANULA62

na takich się poluje ....
04 grudnia 2014 19:25 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

moi drodzy czy ktos jest w posiadaniu i moze przeslac mi linka do strony z urzadzeniami pomocnicnymi-ulatwiajcymi prace opiekunki

http://www.pomocedlaseniora.pl/transfer-obrotowy-do-przenoszenia-osoby-45-175

Bardzo fajny talerz obrotowy =transfer łóżko -krzesło.
04 grudnia 2014 19:26 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Nie tylko, bo gdzie nie zostawisz to zawsze tam są, nigdzie nie łażą bez potrzeby, nie marudzą i co najważniejsze, żadne piwo na nie nie działa. Gdyby jeszcze w piecu chciały palić ....... Rozmarzylam się. Jutro idę do aldika kupić te kapciuszki. Przwie ideał, w moim wieku nie mozna już wybrzydzać ;)))))

ja dzisiaj w lidlu kupilam kapciuchy za 16zl.cieolutkie,milczace,i tak jak napisalas,gdzie polozylam tam leza....zabiore je do de....
04 grudnia 2014 19:26 / 2 osobom podoba się ten post
tyciek

na takich się poluje ....

......no to .............a blada, bo ja leniwa jestem, chachacha
04 grudnia 2014 19:27 / 6 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Gra wstępna zaczyna się tuż po założeniu na stopy,przyjemnie pieszczą palce tak że ciepło rozchodzi się po całym ciele,w dodatku nie oczekują niczego w zamian,no może tylko odrobiny szacunku podczas noszenia.:))
04 grudnia 2014 19:28 / 3 osobom podoba się ten post
ANULA62

......no to .............a blada, bo ja leniwa jestem, chachacha

kein problem - zastaw sidła ....  :)
04 grudnia 2014 19:30
Mycha

No nie żartuj !!!!   Od kiedy ???

Nie żartuję .
Dziś zamykałam bilet i Pani z info. mi powiedziała ,ze od 12.12 wchodzą dodatkowe opłaty po 5 eur  Płatne w autokarze .
tylko nie zapytałam ,czy jak się ma kartę stałego klienta to też trzeba dopłacać . Okaże sie w autokarze .
04 grudnia 2014 19:30 / 2 osobom podoba się ten post
ANULA62

Anula,szklankę widzisz tylko do połowy pełną,a co z drugą częścią? Podejrzewam,że jest pusta jak wydmuszki na Wielkanoc :))
04 grudnia 2014 19:30 / 2 osobom podoba się ten post
tyciek

kein problem - zastaw sidła ....  :)

chachacha, takie stare sidla to tacy omijaja, kupic to co innego......