Ivanilcia, toz to poemat kapciuszkowy skrobnelas normalnie, jutro wszystkie kapciyszki z lidla znikna
Ivanilcia, toz to poemat kapciuszkowy skrobnelas normalnie, jutro wszystkie kapciyszki z lidla znikna
zgadzam się !!! pełnokrwistych, cieplutkich ....
Bałabym się "takiego" pomiziać po brzuszku. Palce by mi się na tym kaloryferze połamały. To już chyba wolę ciepłego Misia.
Cos mnie już pamięć ( z racji wieku ! ) zawodzi : czy wydmuszka tzn. jaje bez nadzienia w środku ? -:))))))
Mówisz i masz ....
No !!! teraz wiem do czego się przytulam ;-))) A te zalotne oczta !!!! Miodzio !!!!
Dzięki, mogę iść spokojnie spać. Z pazurkami sobię poradzę ;-))
zgadzam się !!! pełnokrwistych, cieplutkich ....
No !!! teraz wiem do czego się przytulam ;-))) A te zalotne oczta !!!! Miodzio !!!!
Dzięki, mogę iść spokojnie spać. Z pazurkami sobię poradzę ;-))
Jakby Ci się pralka popsuła to spokojnie na jego brzuchu możesz pranie zrobić :))
no nie wiem jak to bedzie z tym mizianiem troszke to jednak ,,masa,, jest-Myszko poradzisz sobie..........?;-))
Dam radę. Misiu jest cudo.
No nie chcę być kulturalna - niby dlaczego ??? To jakieś jaja !! ?? Pazerność powinna przecież mieć swoje granice. Nie wiem co się dzieje z tą firmą. Pewnie wszechobecny "wyścig szczurów". Smutne, tylko czemu naszym kosztem ???
Dam radę. Misiu jest cudo.
na brzuchu niebezpiecznie ,bo mogła by sie blokada wysunąć i bęben zablkować:)