Na wyjeździe #17

04 grudnia 2014 19:51 / 2 osobom podoba się ten post
ANULA62

Ivanilcia, toz to poemat kapciuszkowy skrobnelas normalnie, jutro wszystkie kapciyszki z lidla znikna

No namyślałam się sporo przedtem :)))))))))))))))
Kapciuszki są w Aldiku,ale jak Niemki dowiedzą się co one potrafią to zaraz wykupią jak nic:))))))))
04 grudnia 2014 20:07 / 4 osobom podoba się ten post
tyciek

zgadzam się !!! pełnokrwistych, cieplutkich .... 

Bałabym się "takiego" pomiziać po brzuszku.  Palce by mi się na tym kaloryferze połamały. To już chyba wolę ciepłego Misia. 
04 grudnia 2014 20:14 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Bałabym się "takiego" pomiziać po brzuszku.  Palce by mi się na tym kaloryferze połamały. To już chyba wolę ciepłego Misia. 

Mówisz i masz .... 
04 grudnia 2014 20:17 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Cos mnie już pamięć ( z racji wieku ! ) zawodzi : czy wydmuszka tzn. jaje bez nadzienia w środku ?  -:))))))

ha,ha,ha-jestes niesamowita-oplulam lapka......a stary jest -jeszcze 12 dni musi zyc i mi sluzyc -:))))))
04 grudnia 2014 20:17 / 3 osobom podoba się ten post
tyciek

Mówisz i masz .... 

No !!!  teraz wiem do czego się przytulam ;-)))  A te zalotne oczta !!!!  Miodzio !!!!  

Dzięki, mogę iść spokojnie spać. Z pazurkami sobię poradzę ;-))
04 grudnia 2014 20:42 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

No !!!  teraz wiem do czego się przytulam ;-)))  A te zalotne oczta !!!!  Miodzio !!!!  

no nie wiem jak to bedzie z tym mizianiem troszke  to jednak ,,masa,, jest-Myszko poradzisz sobie..........?;-))
04 grudnia 2014 20:42 / 3 osobom podoba się ten post
tyciek

zgadzam się !!! pełnokrwistych, cieplutkich .... 

Ludzieńki...... jakiż on fajniusi jest! Az sie obśliniłam, ale do żucia taki w sam raz, centralne ogrzewanie grzechu watre!
04 grudnia 2014 20:45 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Jakby Ci się pralka popsuła to spokojnie na jego brzuchu możesz pranie zrobić :))
04 grudnia 2014 20:47 / 2 osobom podoba się ten post
oj dziewczyny :)))))))DDDDDDDDDDDDD
a bojer z przodu to nie łaska?

dobrze, że za marzenia nie karają hihi :))))))))))))))
04 grudnia 2014 20:47 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Jakby Ci się pralka popsuła to spokojnie na jego brzuchu możesz pranie zrobić :))

na brzuchu niebezpiecznie ,bo mogła by sie blokada wysunąć i bęben zablkować:)
04 grudnia 2014 20:53 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

no nie wiem jak to bedzie z tym mizianiem troszke  to jednak ,,masa,, jest-Myszko poradzisz sobie..........?;-))

Dam radę. Misiu jest cudo.
04 grudnia 2014 20:58 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Nawet przez chwilke nie watpilam;-;-;-;-;-;-
04 grudnia 2014 21:05
Mycha

No nie chcę być kulturalna - niby dlaczego ???   To jakieś jaja !! ??    Pazerność powinna przecież mieć swoje granice. Nie wiem co się dzieje z tą firmą. Pewnie wszechobecny "wyścig szczurów". Smutne, tylko czemu naszym kosztem ???

Powiedziałabym, że raczej gonitwa do kasy.. Oczywiście, że jaja, ale praktycznie stali się monopolistą na rynku, więc robią, co chcą.
Przestałam z nimi jeździć, bo dosyć miałam śmierdzących toalet i ciasnoty :(. Oprócz dziwactwa wannowego ;) mam również lekką klaustrofobię i nie lubię czuć się jak sardynka w puszce ;(.
04 grudnia 2014 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Mycha , ja Ci swojego pożyczę ! wypisz -wymaluj jak ten " miasiaczek " , tylko ,że futra trochę mniej posiada niż ten na zdjęciu ! A już jak chodzi o te ślepka , to spojrzenie pełne łagodności - no to mój , jak coś chce to też tak łypie ślepiami ........pazury zaraza też ma ! .....ale moje i tak ostrzejsze !!!.... No i jak ? reflektujesz ? -:))))))))))
04 grudnia 2014 21:11
bialek

na brzuchu niebezpiecznie ,bo mogła by sie blokada wysunąć i bęben zablkować:)

Tego bębna to trochę szkoda ;-////