Na wyjeździe #17

04 grudnia 2014 21:13 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Mycha , ja Ci swojego pożyczę ! wypisz -wymaluj jak ten " miasiaczek " , tylko ,że futra trochę mniej posiada niż ten na zdjęciu ! A już jak chodzi o te ślepka , to spojrzenie pełne łagodności - no to mój , jak coś chce to też tak łypie ślepiami ........pazury zaraza też ma ! .....ale moje i tak ostrzejsze !!!.... No i jak ? reflektujesz ? -:))))))))))

No wiesz .....  cudze, to cudze !!!!   Mam potem się smażyć ????
04 grudnia 2014 21:15 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Mycha , ja Ci swojego pożyczę ! wypisz -wymaluj jak ten " miasiaczek " , tylko ,że futra trochę mniej posiada niż ten na zdjęciu ! A już jak chodzi o te ślepka , to spojrzenie pełne łagodności - no to mój , jak coś chce to też tak łypie ślepiami ........pazury zaraza też ma ! .....ale moje i tak ostrzejsze !!!.... No i jak ? reflektujesz ? -:))))))))))

Uwazaj Mycha najpierw mowi ze ci wypozyczy a potem ci ,,slepia tymi ostymi pazurkami wydlubie,,ha,ha,ha-:)))))))))
04 grudnia 2014 21:18 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Dobry zwyczaj nie pożyczaj:)Poza tym pożyczane to niestety towar używany:( Nie ma to jak własny niedźwiadek do miziania:):):):):)
04 grudnia 2014 21:21 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

Uwazaj Mycha najpierw mowi ze ci wypozyczy a potem ci ,,slepia tymi ostymi pazurkami wydlubie,,ha,ha,ha-:)))))))))

Aj tam, aj tam. Swoje pazurki też mam.  A że małe, to bardziej operatywne są.  Nie boję się ;-))
04 grudnia 2014 21:22 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Dobry zwyczaj nie pożyczaj:)Poza tym pożyczane to niestety towar używany:( Nie ma to jak własny niedźwiadek do miziania:):):):):)

Ja myślałam raczej o "czystym" Misiu ;-))  nie takim podbieranym. 
04 grudnia 2014 21:24 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Kasiu, nieużywany to chyba jakiś młodociany musi być, a i to nie na pewno, albo nienormalny ;). W pewnym wieku każdy towar jest już używany, pytanie tylko, czy na ostatniej użytkowniczce się skończy ;).
04 grudnia 2014 21:25 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Kasiu, nieużywany to chyba jakiś młodociany musi być, a i to nie na pewno, albo nienormalny ;). W pewnym wieku każdy towar jest już używany, pytanie tylko, czy na ostatniej użytkowniczce się skończy ;).

No toż o tym własnie mówię:):):):)
04 grudnia 2014 21:27
kasia63

No toż o tym własnie mówię:):):):)

Chyba jednak nie do końca :D
04 grudnia 2014 21:29 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Chyba jednak nie do końca :D

Ależ tak:)Ja bym tak lekko swojego misia nikomu do miziania nie pożyczyła!Nawet najlepszej przyjaciółce w depresji!O!!!
04 grudnia 2014 21:29
Mycha

Tego bębna to trochę szkoda ;-////

Dokładnie popsuje się i co?:)))
04 grudnia 2014 21:31 / 3 osobom podoba się ten post
cos dla was dziewczyny po ciezkim zleceniu

04 grudnia 2014 21:35 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Ależ tak:)Ja bym tak lekko swojego misia nikomu do miziania nie pożyczyła!Nawet najlepszej przyjaciółce w depresji!O!!!

W to wierzę i nie o pożyczaniu mówię, ale o świadomości, że jednak był to towar używany, z drugiej lub trzeciej ręki, albo... albo lepiej się czasami nie zastanawiać :D
04 grudnia 2014 21:37
salazar

W to wierzę i nie o pożyczaniu mówię, ale o świadomości, że jednak był to towar używany, z drugiej lub trzeciej ręki, albo... albo lepiej się czasami nie zastanawiać :D

ha ha ha ha ha 
04 grudnia 2014 21:37
ORIM

cos dla was dziewczyny po ciezkim zleceniu

Faaaaajne!!!!! A jest tam podzial na pcie?
04 grudnia 2014 21:40 / 1 osobie podoba się ten post
ANULA62

Faaaaajne!!!!! A jest tam podzial na pcie?

tak jak wszedzie ha ha panie i panowie hihi