Na wyjeździe #17

09 grudnia 2014 20:40 / 3 osobom podoba się ten post
Haneczka47

Musze sie pochwalic pdp wyrazila zgode by mnie corki z mezem odwiedzily,ale czy do tego dojdzie nie wiem

Domyslilam sie ze na swieta moze odwiedzic cie rodzina,to mile ze strony pdp,:):)
09 grudnia 2014 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

Domyslilam sie ze na swieta moze odwiedzic cie rodzina,to mile ze strony pdp,:):)

super...i miłe..moi pdp tez by sie zgodzili ale niestety ich pierworodny nie wyraza zgody..no i zostaje skp i tel
ale dobre i to;-)
09 grudnia 2014 21:02 / 6 osobom podoba się ten post
psota

super...i miłe..moi pdp tez by sie zgodzili ale niestety ich pierworodny nie wyraza zgody..no i zostaje skp i tel
ale dobre i to;-)

pewnie ze tak,nie zawsze tez pdp.,miaja odpowiednie warunki w domku do goszczenia wiekszej ilosci osob,
trudno tez sie dziwic synowi wkoncu to jego rodzinny dom,moze nie lubi obcych w domu....,dasz rade skype,-tel-,a jak ci bedzie bardzo ciezko ponazekasz na forum,wirtualnie cie pociesza ,rozsmiesza i swieta mina szybko:):)
09 grudnia 2014 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

pewnie ze tak,nie zawsze tez pdp.,miaja odpowiednie warunki w domku do goszczenia wiekszej ilosci osob,
trudno tez sie dziwic synowi wkoncu to jego rodzinny dom,moze nie lubi obcych w domu....,dasz rade skype,-tel-,a jak ci bedzie bardzo ciezko ponazekasz na forum,wirtualnie cie pociesza ,rozsmiesza i swieta mina szybko:):)

tak..dokładnie to wiem i szanuje bo tak jak mówisz to jest jego dom a ja jestem w pracy...pewnie ze damy rade i dziekuje za propozycje i na pewno skorzystam;-)
09 grudnia 2014 21:09 / 11 osobom podoba się ten post
A ja melduję,że tygodniówka hausgeldu została dziś podwyższona do 100 euro:):):).Oraz ,że porzuciłam po uzgodnieu z familija niewygodne klejone pampersy i tylko jeden taki nocny zakładam:)Teraz pozostaje cierpliwie czekac az babcia się ze mną oswoi bo narazie to nie widac za bardzo:(.....
09 grudnia 2014 21:11 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

A ja melduję,że tygodniówka hausgeldu została dziś podwyższona do 100 euro:):):).Oraz ,że porzuciłam po uzgodnieu z familija niewygodne klejone pampersy i tylko jeden taki nocny zakładam:)Teraz pozostaje cierpliwie czekac az babcia się ze mną oswoi bo narazie to nie widac za bardzo:(.....

Polak potrafi. :)
A zwłaszcza Polka!
Gratuluję sukcesu w pracy!!!!
A moje gazetki się gromadzą? :D
09 grudnia 2014 21:14 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Brawo Kasiu,ani przez chwile nie watpilam ze swoja inteligencja i doswiadczeniem ,,poukladasz po swojemu,,A babcia daj jej tydzien,,,,,,:):)
09 grudnia 2014 21:15 / 2 osobom podoba się ten post
Kasia63, cieszę się z Tobą, że dogadujesz się z rodziną i możesz poprawić sobie warunki. Poza tym, nie jesteś z tych, co dają sobie w kaszkę dmuchać. Zuch, dziewczyna!
09 grudnia 2014 21:21 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Co tak w euforie wpadacie sa rodziny z ktorymi mozna sie dogadac, a sa takie ze nawet Mac Gaywer nie da rady.Kasia trafiła do ludzi z sercem i mozgiem a inne ktore nie dojadaja do "palantow" i tu cała sprawa,kazda sie stara, bo kto lubi chodzić głodny:(
09 grudnia 2014 21:24 / 11 osobom podoba się ten post
Hmmmm myślałam ,że mnie już nic nie zaskoczy ale dzisiaj rodzinka mojej Helci pobiła wszystkie swoje dotychczasowe wybryki....
Helcia miala dzisiaj zabieg rozbijania prądem zatorów w żylach... Miała z nia jechac siostrzenica ale przed wyjazdem oczywiście telefon "Joana ja nie mogę musicie jechac same". Ok zapakowałam Helcię do taxi i w drogę.... no wizyta i zabieg trwały trochę.... wróciłyśmy umordowane więc Helcia zaległa na sofie.... Nagle dzwoni telefon ooooo siostrunia Helci dzwoni myslalam że chciała się zapytać o zabiek a tu niespodzianka prosi Helcię do telefonu i słyszę " czy ty wiesz że Ch. ma dzisiaj urodziny a ty jej jeszcze nie złożyłaś życzeń.... daję ci ją do telefonu .... " Moja gwiazda się tłumaczy ,że zapomniała , że zdarza jej się to coraz częściej i że przeprasza i złożyła te nieszczęsne życzenia..... Odłożyła telefon ze łzami w oczach i cichym głosem powiedziała do mnie " Ja naprawdę zapomniałam ....." Ale o jej zdrowie jakoś nikt się nie zapytał :(
09 grudnia 2014 21:28 / 4 osobom podoba się ten post
Joasia

Hmmmm myślałam ,że mnie już nic nie zaskoczy ale dzisiaj rodzinka mojej Helci pobiła wszystkie swoje dotychczasowe wybryki....
Helcia miala dzisiaj zabieg rozbijania prądem zatorów w żylach... Miała z nia jechac siostrzenica ale przed wyjazdem oczywiście telefon "Joana ja nie mogę musicie jechac same". Ok zapakowałam Helcię do taxi i w drogę.... no wizyta i zabieg trwały trochę.... wróciłyśmy umordowane więc Helcia zaległa na sofie.... Nagle dzwoni telefon ooooo siostrunia Helci dzwoni myslalam że chciała się zapytać o zabiek a tu niespodzianka prosi Helcię do telefonu i słyszę " czy ty wiesz że Ch. ma dzisiaj urodziny a ty jej jeszcze nie złożyłaś życzeń.... daję ci ją do telefonu .... " Moja gwiazda się tłumaczy ,że zapomniała , że zdarza jej się to coraz częściej i że przeprasza i złożyła te nieszczęsne życzenia..... Odłożyła telefon ze łzami w oczach i cichym głosem powiedziała do mnie " Ja naprawdę zapomniałam ....." Ale o jej zdrowie jakoś nikt się nie zapytał :(

zaplusowalam  za piekna wypowiedz,smutna to opowiesc -zostawie bez komentarza
09 grudnia 2014 21:30 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

zaplusowalam  za piekna wypowiedz,smutna to opowiesc -zostawie bez komentarza

Zrobiłam to samo z tego samego powodu. :(
09 grudnia 2014 21:33 / 2 osobom podoba się ten post
Oj, Mleczko47... Gdyby ta rodzina od początku miała serce wielkosci mózgu, a owy większy od serca, to Kasia63 nie musiałaby prosić się o pieniądze. Dała im szansę, prosząc o większe pieniądze, by "palantów" przerobić na ludzi.
09 grudnia 2014 21:45 / 1 osobie podoba się ten post
fado

Kasia63, cieszę się z Tobą, że dogadujesz się z rodziną i możesz poprawić sobie warunki. Poza tym, nie jesteś z tych, co dają sobie w kaszkę dmuchać. Zuch, dziewczyna!

Harcerka
09 grudnia 2014 22:05
Kuzzdeeeeeeeeee pomocy! zrobilam prnie pdp. No i wrzucalam wszystko jak leci. No i to byl szok bo wyciagnelam sweterek a on taki sie krotki zrobil jak na mojego Piotrusia. Na metce nic nie pisalo i pomyslalam ze moge go w pralce wyprac ito tylko na 40 stopnic. Masakra. Nie wiem pokazac corce nie pokazac, powiedziec nie powiedziec.