Haha, podziekujesz jak sie uda :-) A, ja wczoraj tak zrobilam ze sweterkiem mojej pdp, jak wyciagnelam z suszarki to jakis malawy mi sie wydawal... Zimna woda, porozciagalam i Ingusia wejdzie (aby nie dwie) :-DD
Haha, podziekujesz jak sie uda :-) A, ja wczoraj tak zrobilam ze sweterkiem mojej pdp, jak wyciagnelam z suszarki to jakis malawy mi sie wydawal... Zimna woda, porozciagalam i Ingusia wejdzie (aby nie dwie) :-DD
Dziewczyny, czytajcie metki.. Takich swetrów nie pierze się w 40*C i nie suszy w suszarce :(.
Tak, ja sie zamyslilam i bach sweterek zawieruszyl sie i znalazl sie w praleczce, a potem w suszareczce :-) Nie mialam zlych zamiarow :-) Wiec....
Oj, Mleczko47... Gdyby ta rodzina od początku miała serce wielkosci mózgu, a owy większy od serca, to Kasia63 nie musiałaby prosić się o pieniądze. Dała im szansę, prosząc o większe pieniądze, by "palantów" przerobić na ludzi.
Pewnie, zawieruszył się i tu i tam. Najpierw w pralce, potem w suszarce.. Daj spokój.
Wierzę, że nikt nie ma złych zamiarów, ale myślenie nie boli.
Pewnie, zawieruszył się i tu i tam. Najpierw w pralce, potem w suszarce.. Daj spokój.
Wierzę, że nikt nie ma złych zamiarów, ale myślenie nie boli.
ale dzisiaj u mnie wypiz....e!!!! wieje okrutnie, jakby się jakaś k..... powiesiła!!
przez okna normalnie słychać wiatr!!
a moja demencyjna pani wstała dzisiaj o 4 rano, poszła do kuchni, uchyliła okno i położyła się znowu
duło niemiłosiernie, ja wstaję o 6.30. lecę do kuchni wstawić ekspres, a tu lodówka!!
No cóż zamknęłam, ogarnęłam się, wstała pani, więc się pytam czy wiesz co dzisiaj zrobiłaś o 4 rano?? Nie!!!
uchyliłaś okno i poszłaś spać dalej!!! ona: ja??? no, a kto mówię, aaa...aaa booo...aaaa bo ja chciałam, żeby wpadło świeże powietrze, pytam się : o 4 rano???? wzruszyła tylko ramionami i poszła do łazienki szorować te swoje zahne
Wiatr wpływa źle na samopoczucie,rozwala, ale pamietaj,że na demencyjne osoby też.Pdp może byc marudna.Wypij kawke,odpręż się - trzeba przetrwać:)
Znad Skandynawii ten wiatr,huragan Aleksandra szaleje tam
Znad Skandynawii ten wiatr,huragan Aleksandra szaleje tam