Na wyjeździe #17

09 grudnia 2014 23:11
Pyza

Haha, podziekujesz jak sie uda :-) A, ja wczoraj tak zrobilam ze sweterkiem mojej pdp, jak wyciagnelam z suszarki to jakis malawy mi sie wydawal... Zimna woda, porozciagalam i Ingusia wejdzie (aby nie dwie) :-DD

Dziewczyny, czytajcie metki.. Takich swetrów nie pierze się w 40*C i nie suszy w suszarce :(. 

09 grudnia 2014 23:16
salazar

Dziewczyny, czytajcie metki.. Takich swetrów nie pierze się w 40*C i nie suszy w suszarce :(. 

Tak, ja sie zamyslilam i bach sweterek zawieruszyl sie i znalazl sie w praleczce, a potem w suszareczce Nie mialam zlych zamiarow Wiec....
09 grudnia 2014 23:28 / 2 osobom podoba się ten post
Pyza

Tak, ja sie zamyslilam i bach sweterek zawieruszyl sie i znalazl sie w praleczce, a potem w suszareczce :-) Nie mialam zlych zamiarow :-) Wiec....

Zniszczyłaś?? - nie wyrzucaj....zamelduj rodzince i zapisz w książce zniszczeń żeby nie oskarżyli  tak jak koleżankę...Ja wieszam na MOKRO a niech se powisi. Jak wykręciłam kiedyś to nie było mocnych ... jakby psu z gardzieli wyjął. hahahah
09 grudnia 2014 23:35 / 3 osobom podoba się ten post
Pewnie, zawieruszył się i tu i tam. Najpierw w pralce, potem w suszarce.. Daj spokój.
Wierzę, że nikt nie ma złych zamiarów, ale myślenie nie boli.
10 grudnia 2014 08:12 / 5 osobom podoba się ten post
Dzien doberek wruciłam orzyłam!!Zapraszam na kawke ,herbatke i moze imbire ale musze najpierw ugotowac jego heheeh:)) No i moze gimnastyke poranna heheheehehMiłego:))
10 grudnia 2014 08:38 / 4 osobom podoba się ten post
ale dzisiaj u mnie wypiz....e!!!! wieje okrutnie, jakby się jakaś k..... powiesiła!!
przez okna normalnie słychać wiatr!!
a moja demencyjna pani wstała dzisiaj o 4 rano, poszła do kuchni, uchyliła okno i położyła się znowu
duło niemiłosiernie, ja wstaję o 6.30. lecę do kuchni wstawić ekspres, a tu lodówka!!
No cóż zamknęłam, ogarnęłam się, wstała pani, więc się pytam czy wiesz co dzisiaj zrobiłaś o 4 rano?? Nie!!!
uchyliłaś okno i poszłaś spać dalej!!! ona: ja??? no, a kto mówię, aaa...aaa booo...aaaa bo ja chciałam, żeby wpadło świeże powietrze, pytam się : o 4 rano???? wzruszyła tylko ramionami i poszła do łazienki szorować te swoje zahne
10 grudnia 2014 08:58 / 3 osobom podoba się ten post
fado

Oj, Mleczko47... Gdyby ta rodzina od początku miała serce wielkosci mózgu, a owy większy od serca, to Kasia63 nie musiałaby prosić się o pieniądze. Dała im szansę, prosząc o większe pieniądze, by "palantów" przerobić na ludzi.

I znow wracamy do sedna sprawy zmiennikowi widocznie starczało kasy.Ja też na każdej Stelli mam inne potrzeby i inna kasę.Nie musi to być równo.I nie zawsze trzeba przerabiac czasem wystarczy pogadać.Co,oj?
10 grudnia 2014 09:00 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Pewnie, zawieruszył się i tu i tam. Najpierw w pralce, potem w suszarce.. Daj spokój.

No masz racje, nie b oli, tylko ze nic ni pisalo na metce, no przeciez ja nie nosze takich swetrow nosz kurcze to skad moglam wiedziec jak go wyprac.... Nie no...
10 grudnia 2014 09:31 / 1 osobie podoba się ten post
Czytam ogłoszenia i cóż piszą Zarobki 1400 E ,ale jak dalej czytam ,to już nie ma nic o takiej kwocie.Już na początku kłamstwo i oszustwo. Kto chce to niech poczyta na Poloniuszu.Zastanawiam się dlaczego w ogóle maja miejsce takie ogłoszenia.

Język podstawowy 700/800 euro
Język komunikatywny 1000/1150 euro
Język dobry 1150/1250 euro
Język bardzo dobry 1200/1300 euro
10 grudnia 2014 10:16 / 3 osobom podoba się ten post
salazar

Jak nawet nie ma metki ,to biorąc do reki domyślam sie ,czy  jest domieszka wełny , czy angory.Jak jestem nie pewna to też piorę na programie wełna 30stopni, bez wirowania.Widziałam już poniszczone ubrania przez opiekunki ,które prały w wysokich temperaturach w pralce.
10 grudnia 2014 10:42 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

ale dzisiaj u mnie wypiz....e!!!! wieje okrutnie, jakby się jakaś k..... powiesiła!!
przez okna normalnie słychać wiatr!!
a moja demencyjna pani wstała dzisiaj o 4 rano, poszła do kuchni, uchyliła okno i położyła się znowu
duło niemiłosiernie, ja wstaję o 6.30. lecę do kuchni wstawić ekspres, a tu lodówka!!
No cóż zamknęłam, ogarnęłam się, wstała pani, więc się pytam czy wiesz co dzisiaj zrobiłaś o 4 rano?? Nie!!!
uchyliłaś okno i poszłaś spać dalej!!! ona: ja??? no, a kto mówię, aaa...aaa booo...aaaa bo ja chciałam, żeby wpadło świeże powietrze, pytam się : o 4 rano???? wzruszyła tylko ramionami i poszła do łazienki szorować te swoje zahne

Wiatr wpływa źle na samopoczucie,rozwala, ale pamietaj,że na demencyjne osoby też.Pdp może byc marudna.Wypij kawke,odpręż się - trzeba przetrwać:)

10 grudnia 2014 11:05
mleczko47

Wiatr wpływa źle na samopoczucie,rozwala, ale pamietaj,że na demencyjne osoby też.Pdp może byc marudna.Wypij kawke,odpręż się - trzeba przetrwać:)

Włśnie zaczęło wiać a jeszcze 30 minut wczesniej piękne słoneczko ,ciekawe skąd przywiało wiatr.  DDD
10 grudnia 2014 11:09 / 1 osobie podoba się ten post
Znad Skandynawii ten wiatr,huragan Aleksandra szaleje tam
10 grudnia 2014 11:10 / 4 osobom podoba się ten post
Marta

Teraz wiem dlaczego tak mi w głowie łupie , to wina Wikinga.
10 grudnia 2014 11:46 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Wczoraj czytałam że w tym roku huragan Aleksandra może spowodować u nas podobne zniszczenia jak Orkan Ksawery w ubiegłym roku.