A ja powiem, ze uratowalam swterek i nawet wyglada ja nowy :D dzieki Pyza ;)
A ja powiem, ze uratowalam swterek i nawet wyglada ja nowy :D dzieki Pyza ;)
Witajcie.
Może to nie w temacie, ale absolutnie każda z nas powinna to obejrzeć. Bo to o nas. Tych po 50-tce i tych, które dopiero nimi zostaną. To o nas - kobietach wartych grzechu.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/reporter-polski-miss-po-50-tce/hgj5k
no to ja proponuje zorganizować miss opiekunek !!!!
A, prosze bardzo :-)) Kazdemu moze sie to zdazyc, nikt nie jest idealny :-) Bardzo sie ciesze, ze moglam pomoc :-DD
Pyza, moja bezmyslnosc czasem nie zna granic, no ale jakbym nie byla taka szalona i tak czasem nie myslaca to moje zycie bylo by trasznie nudne, a ja mam potrzebe zeby cos sie w nim dzialo, szlenstwo :D a tu sie nic nie dzieje kazdy dzien taki sam :D Wiec aszalalam z puloverkiem babuszki :D
Ja mam tydzień pożegnań , codziennie ktoś mnie żegna i składa życzenia świąteczne . No i drobne geschenki też się trafiają .Ufff łezka się kręci w oku.
Całkiem spoko chłopak-nie upominał sie bo wczesnij jużtak było ,on tu nie był jako pierwszy.Jakos kombinował i tyle.Ja kombinowac nie lubię i chce miec komfort ,żeby kazdego centa w portfelu nie oglądać :)Paragony sie odkłada i są przegladane:)Kupuje co potrzebuje ,nie żeby jakies cuda wianki:)Tak jak na każdej szteli gdzie ja w kuchni rzadzę:)
Wlasnie polozylam babcie do lozka, a tu u niej na podpasce krew... wzielam papier toaletowy no i z pup idzie krew. Nie wiem jaki moze byc powod tego ? moze Wy bardziej doswiadczone cos mozecie mi o tym powiedziec