wiem, dzwonilam do corki, ale nie bylo jej w domu, wiec jutro z samego rana to zrobie.
wiem, dzwonilam do corki, ale nie bylo jej w domu, wiec jutro z samego rana to zrobie.
Sprawdzaj tylko co jakis czas, czy krwi nie przybywa bardzo szybko, bo jest zagrożenie krwotokiem, jesli to cos powazniejszego niz hemoroidy. Wtedy Notfall. Musisz intuicyjnie wyczuć, nie robić niepotrzebnie paniki, ale też nie przeoczyc może czegos powaznego. Trzymaj rękę na pulsie. :)
Wlasnie polozylam babcie do lozka, a tu u niej na podpasce krew... wzielam papier toaletowy no i z pup idzie krew. Nie wiem jaki moze byc powod tego ? moze Wy bardziej doswiadczone cos mozecie mi o tym powiedziec
musisz uwazac, to moze byc krwotok, wtedy do rana czekac to zbyt dlugo, zgadzam sie z Lawenda
Mam nadzieje, ze nie az tak.... ehhh teraz to mni wystrazylyscie...
Jolu , jeżeli krwawienie z odbytu nie pojawiło się do godziny po oddaniu stolca , to sprawdź ok 21 podpaskę - jak bedzie krew - nie czekaj dzwoń na Notdienst . To nie hemoroidy - krwawienie z peknietego hemoroida pojawia się max do 1 godziny po oddaniu stolca .
Hej panowie i panie!
Mam już wypłate:)
I teraz najwazniejsze-dostałam podwyzke!!!!
Calutkie okraglutkie 100€ :))))
A miało byc tak pieknie:(
Co z tego,że podwyżka,kiedy dowiedziałam sie ,że po nowym roku prawdopodobnie nie bedę miała gdzie wrócić:(
Zwiazane jest to z podwyżka dla pracodawców.
Okazuje sie,że pomimo mojej dwuletniej pracy,przerywanej świadczeniem urlopowych usług innym rodzinom,wola zatrudnić osobe ze słabszym jezykiem:(
Tak jak pisałyście-nie ma sentymentów:(((
Ja jestem za droga:(((
Co z tego,że podwyżka,kiedy dowiedziałam sie ,że po nowym roku prawdopodobnie nie bedę miała gdzie wrócić:(
Okazuje sie,że pomimo mojej dwuletniej pracy,przerywanej świadczeniem urlopowych usług innym rodzinom,wola zatrudnić osobe ze słabszym jezykiem:(
Agama, czemu nie spróbujesz sama dogadać się z rodziną, skoro i tak tam ciurkiem siedziałaś przez dwa lata? Może opłaci im się bardziej zatrudnić Ciebie, niż szukać kogoś nowego i współpracować z agencją?