Czas na kawe i jakies ciacho !!! Do poźniej forumowicze
Dziekuje za odpowiedz,do tej pory nie wpadlam na to aby sie oglosic,niestety na mnie firma zarabia,wiec tym bardziej jestem ci wdzieczna za twoj post))))))))))))
Kawa,ciacho i nasiadówka do 18-ej...Niestety nie ma tu tak,żebym mogła np.w kuchni się zadekować-siedzę z dziadkami w salonie...Babcia spoko,jak posadzę to siedzi, bo sama nie da rady nigdzie iść ,ale dziadek niczym struś Pędziwiatr....oczy dookoła głowy trzeba mieć. Dom na klucz,drzwi od piwnicy tak samo i klucze nie na widoku-niedowidzi ,ale to typ wędrowniczka,jak już wyruszy.... W sumie niby nic takiego przy obojgu nie robię a wieczorem zmęczona jestem koszmarnie,zasypiam w sekundę i śpię do rana jak kamień....No i jeszcze ta pogoda paskudna,orkan Aleksandra powoli tu chyba dociera bo zaczyna wiać wietrzysko i deszcz:(
Siostro może my założymy DG,przynajmniej księgowa nie pomyli daty urodzenia.......
witam z wieczorka moi drodzy.Bylam na ostatmich zakupach.miaIlam kupic niewiele a wyszlo jak zawsze....... Pogoda ..pod psem,,deszcz wiatrzysko-musialam pojsc sama bez mojego pdp,ktory swoim pojazdem wszystko mi ,,taszczy,,-a ja nie musze nosic,zadbaal o mnie Josef-gdyz do sieci sklepow dobre pol godziny spacerkiem, dastalam na taksowke ,ale chytrosc jednak nie zna granic,-po prostu szkoda mi bylo wydac tych ojro na pajazd i ,,glupia,,obladowana jak handlara przemaknieta wrocilam do domu-polka potafi))))))))))))
witam z wieczorka moi drodzy.Bylam na ostatmich zakupach.miaIlam kupic niewiele a wyszlo jak zawsze....... Pogoda ..pod psem,,deszcz wiatrzysko-musialam pojsc sama bez mojego pdp,ktory swoim pojazdem wszystko mi ,,taszczy,,-a ja nie musze nosic,zadbaal o mnie Josef-gdyz do sieci sklepow dobre pol godziny spacerkiem, dastalam na taksowke ,ale chytrosc jednak nie zna granic,-po prostu szkoda mi bylo wydac tych ojro na pajazd i ,,glupia,,obladowana jak handlara przemaknieta wrocilam do domu-polka potafi))))))))))))
No co Ty,jaka głupia...? Praktyczna po prostu,zrobiłabym tak samo. Co kupiłaś ciekawego,pochwal się koleżankom,nich Ci pozazdrościmy :))
No co Ty,jaka głupia...? Praktyczna po prostu,zrobiłabym tak samo. Co kupiłaś ciekawego,pochwal się koleżankom,nich Ci pozazdrościmy :))