Na wyjeździe #17

11 grudnia 2014 13:56
Czas na kawe i jakies ciacho !!! Do poźniej forumowicze
11 grudnia 2014 13:58 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

No, mnie też przerwa sie kończy....:)
11 grudnia 2014 15:05 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

Dziekuje za odpowiedz,do tej pory nie wpadlam na to aby sie oglosic,niestety na mnie firma zarabia,wiec tym bardziej jestem ci wdzieczna za twoj post))))))))))))

Siostro może my założymy DG,przynajmniej księgowa nie pomyli daty urodzenia.......
11 grudnia 2014 15:22 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

U mnie teraz kawa i ciacho.
11 grudnia 2014 15:28
Szajse , moja pdp czeka na swoich gosci i musalam jej amulet zalozyc, nastepnie pdac torebke bo ma w niej swoja chusteczke zapalci swiece, potm chcial jeszcze chuste ubreac, ale powiedzialam jej ze nie bedzie to dobrze wygladalo i przykezie ta jej kolezanka trajkotka, no az se mysle, ze nie nie nie bede z nimi siedziec prze jakies ponad 2 godz wiec dzisiaj mam wolne az 5 godzin :D
11 grudnia 2014 15:29 / 4 osobom podoba się ten post
Nie wiem czy to wasza ostatnia kawa dzisiaj? piekę rogaliki waniljowe - zapraszam.

11 grudnia 2014 15:40 / 5 osobom podoba się ten post
Kawa,ciacho i nasiadówka do 18-ej...Niestety nie ma tu tak,żebym mogła np.w kuchni się zadekować-siedzę z dziadkami w salonie...Babcia spoko,jak posadzę to siedzi, bo sama nie da rady nigdzie iść ,ale dziadek niczym struś Pędziwiatr....oczy dookoła głowy trzeba mieć. Dom na klucz,drzwi od piwnicy tak samo i klucze nie na widoku-niedowidzi ,ale to typ wędrowniczka,jak już wyruszy.... W sumie niby nic takiego przy obojgu nie robię a wieczorem zmęczona jestem koszmarnie,zasypiam w sekundę i śpię do rana jak kamień....No i jeszcze ta pogoda paskudna,orkan Aleksandra powoli tu chyba dociera bo zaczyna wiać wietrzysko i deszcz:(
11 grudnia 2014 16:41 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Kawa,ciacho i nasiadówka do 18-ej...Niestety nie ma tu tak,żebym mogła np.w kuchni się zadekować-siedzę z dziadkami w salonie...Babcia spoko,jak posadzę to siedzi, bo sama nie da rady nigdzie iść ,ale dziadek niczym struś Pędziwiatr....oczy dookoła głowy trzeba mieć. Dom na klucz,drzwi od piwnicy tak samo i klucze nie na widoku-niedowidzi ,ale to typ wędrowniczka,jak już wyruszy.... W sumie niby nic takiego przy obojgu nie robię a wieczorem zmęczona jestem koszmarnie,zasypiam w sekundę i śpię do rana jak kamień....No i jeszcze ta pogoda paskudna,orkan Aleksandra powoli tu chyba dociera bo zaczyna wiać wietrzysko i deszcz:(

Kasia no ja mam takiego dziadka jednego a wieczorem nie wiem jak sie nazywam a to ze niedowidzi to koszmar jakis czasem potrafi wejsc na sciane ciagle sie potyka krzyczac wtedy wnieboglosy no bo jak moglam sciane czy drzwi przed nim postawic a spacery to juz masakra wlazi w slu potyka sie i krzyczy nak mu zwracam uwage zeby tu nie szedl lub ze tu jest  jakas przeszkoda wlazi w to a jak go ratuje przed upadkiem to tak sis potrafi w zlosci wykrzywic ze szok on nie wie albo go nie interesuje ze go uratowalam przed upadkiem iwrzeszczy co ja wyprawiam pijana jestem czy co co go szarpe itp no mam z nim takie jazdy 

11 grudnia 2014 18:06
teresa-p

Siostro może my założymy DG,przynajmniej księgowa nie pomyli daty urodzenia.......

tak do konca to nie jest zly  pomysl,,-trzeba cos wymyslic po nowym roku aby tych pieniazkow bylo troszke wiecej za nasza prace))))))))))))
11 grudnia 2014 18:16 / 1 osobie podoba się ten post
Snil mi sie w nocy wilk, ze mnie zaaakowal.
11 grudnia 2014 18:23 / 8 osobom podoba się ten post
witam z wieczorka moi drodzy.Bylam na ostatmich zakupach.miaIlam kupic niewiele a wyszlo jak zawsze....... Pogoda ..pod psem,,deszcz wiatrzysko-musialam pojsc sama bez mojego pdp,ktory swoim pojazdem wszystko mi ,,taszczy,,-a ja nie musze nosic,zadbaal o mnie Josef-gdyz do sieci sklepow dobre pol godziny spacerkiem, dastalam na taksowke ,ale chytrosc jednak nie zna granic,-po prostu szkoda mi bylo wydac tych ojro na pajazd i ,,glupia,,obladowana jak handlara przemaknieta wrocilam do domu-polka potafi))))))))))))
11 grudnia 2014 18:30 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

witam z wieczorka moi drodzy.Bylam na ostatmich zakupach.miaIlam kupic niewiele a wyszlo jak zawsze....... Pogoda ..pod psem,,deszcz wiatrzysko-musialam pojsc sama bez mojego pdp,ktory swoim pojazdem wszystko mi ,,taszczy,,-a ja nie musze nosic,zadbaal o mnie Josef-gdyz do sieci sklepow dobre pol godziny spacerkiem, dastalam na taksowke ,ale chytrosc jednak nie zna granic,-po prostu szkoda mi bylo wydac tych ojro na pajazd i ,,glupia,,obladowana jak handlara przemaknieta wrocilam do domu-polka potafi))))))))))))

No co Ty,jaka głupia...? Praktyczna po prostu,zrobiłabym tak samo. Co kupiłaś ciekawego,pochwal się koleżankom,nich Ci pozazdrościmy :))
11 grudnia 2014 18:30 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

Wylecialo mi to slowo z glowy jakbym Cie nazwala..... Jestes po prostu no taaaa no jak ta co umie cos zrobic bez wydania pieniedzy, nie wcale ze skneruska, oszczedna czy o w tym stylu, tylko ta inna ;D
11 grudnia 2014 18:31 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No co Ty,jaka głupia...? Praktyczna po prostu,zrobiłabym tak samo. Co kupiłaś ciekawego,pochwal się koleżankom,nich Ci pozazdrościmy :))

Iwi skarbie ostatnie zakupy to tylko spozywka,alkohole,piwko,,,,,,,,,,,,,,,a to wszystko takie ciezkie))))))))))))
11 grudnia 2014 18:34 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

No popatrz, wlasnie to slowo mi wylecialo z glowy no....

Ahh gdzie glupia ;) w zyciu bym tak nikogo nie nazwala, tymbardziej na naszym "malo inteligentnym forum "