Na wyjeździe #17

11 grudnia 2014 19:54
Ciekawa sytuacja i ciekawe, jak się rozwinie?
11 grudnia 2014 19:57 / 3 osobom podoba się ten post
Beata - a wiesz komu towarzystwo chce zapewnić? Bo juz jeden warunek postawił  - fajna - musi być
11 grudnia 2014 20:00 / 3 osobom podoba się ten post
Jakby byla pewność,że on chce dodatkowej opiekunki ,a nie........to chętne by były,a może wolałby opiekuna? Najlepiej po 30-tce ,wysportowanego ,180 cm wzrostu,szatyna o niebieskich oczach.....Ale bys miała sztele Beatko,imbir byłby nie potrzebny hahahahah
11 grudnia 2014 20:01 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Beata - a wiesz komu towarzystwo chce zapewnić? Bo juz jeden warunek postawił  - fajna - musi być:-)

Ania  fajna czyli wesola i empatyczna  wiek nie gra roli uroda tez !!! Hehehe   nie no fajowo trafilam tylko wielka dla mnie trauma ja tu palic nie mogę  
11 grudnia 2014 20:05 / 3 osobom podoba się ten post
Ojjj Dziewczyny -- no niech wam bedzie ze wy takie nie dowiarki jest spoko ! Dziadki dzieci nie mają a bogaci ! Pewnie boi sie staruszek o swoją starosc !!! Zreszta on tak bardzo kocha babcie ze az milo popatrzec
11 grudnia 2014 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
beata

Ojjj Dziewczyny:-) -- no niech wam bedzie ze wy takie nie dowiarki :-) :-) :-) :-) jest spoko ! Dziadki dzieci nie mają a bogaci ! Pewnie boi sie staruszek o swoją starosc !!! Zreszta on tak bardzo kocha babcie ze az milo popatrzec :-) :-) :-) :-)

Ok,moge Ci pomóc w opiece ..... :))))))
11 grudnia 2014 20:08 / 5 osobom podoba się ten post
beata

:-) :-) :-) :-)  Ania  fajna :-) czyli wesola i empatyczna :-) :-) :-) :-)  wiek nie gra roli uroda tez !!! Hehehe   nie no fajowo trafilam tylko wielka dla mnie trauma ja tu palic nie mogę:-)  

Mnie podobaja sie faceci tacy okolo 50-tki z porzadnym kontem to i opieką otoczę.A i rogalikow upiekę Mysle o opiece oczywiście I nie palę.
11 grudnia 2014 20:10 / 4 osobom podoba się ten post
beata

Ojjj Dziewczyny:-) -- no niech wam bedzie ze wy takie nie dowiarki :-) :-) :-) :-) jest spoko ! Dziadki dzieci nie mają a bogaci ! Pewnie boi sie staruszek o swoją starosc !!! Zreszta on tak bardzo kocha babcie ze az milo popatrzec :-) :-) :-) :-)

Bo pewnie kontem w banku babcia dysponuje.Przekupny dziadek
11 grudnia 2014 20:11 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Mnie podobaja sie faceci tacy okolo 50-tki z porzadnym kontem to i opieką otoczę.A i rogalikow upiekę:-) Mysle o opiece oczywiście:-) I nie palę.

no widzisz kurka wodna  ja tam niemokresle jaki m sie podoba   bo juz takiego ni znajde hahahaha   ,,,a jeszcze mam  przechlapane  bo pale !!! A tu nie wolno nawet fajami śmierdziec !!!! Rece to juz mam jak wiorki suche od tego mycia!!!!!!  
11 grudnia 2014 20:14 / 3 osobom podoba się ten post
beata

:-) :-) :-) no widzisz kurka wodna :-) :-) :-)  ja tam niemokresle jaki m sie podoba :-) :-) :-)   bo juz takiego ni znajde hahahaha   ,,,a jeszcze mam  przechlapane :-) :-)  bo pale !!! A tu nie wolno nawet fajami śmierdziec !!!! Rece to juz mam jak wiorki suche od tego mycia!!!!!!:-) :-) :-) :-) :-) 

Mam ten gust:):):)
11 grudnia 2014 20:14 / 8 osobom podoba się ten post
A mnie dziś spotkał bardzo miły incydent. Otóż byłam w Kauflandzie na zakupach i już po, pakując produkty do bagaznika, słyszę ...,,CZeść,, Odwracam się , patrzę, no całkiem do rzeczy facet około 40-tki na moje oko, więc i ja do niego ,,CZeść,, a następnie ,,czy my się znamy?,, a on do mnie ,,nie mówić polski,, :)))))))))))))))) No jaja jak berety, ale przyznać muszę, ze miło mi się zrobiło :)))))))))) Niemiec po polsku do mnie zagadał :)))))))))))
11 grudnia 2014 21:44 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

A mnie dziś spotkał bardzo miły incydent. Otóż byłam w Kauflandzie na zakupach i już po, pakując produkty do bagaznika, słyszę ...,,CZeść,, Odwracam się , patrzę, no całkiem do rzeczy facet około 40-tki na moje oko, więc i ja do niego ,,CZeść,, a następnie ,,czy my się znamy?,, a on do mnie ,,nie mówić polski,, :)))))))))))))))) No jaja jak berety, ale przyznać muszę, ze miło mi się zrobiło :)))))))))) Niemiec po polsku do mnie zagadał :)))))))))))

A ciag dalszy:)))))))))))
11 grudnia 2014 21:46 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

A ciag dalszy:)))))))))))

Brak, bo języka w gębie zapomniałam, rumieńcem spłonęłam:)))))) ale usmiech numer 5 strzeliłam, a co! Bidulek nie wiedział , że ja po niemiecku gadam :))))))))))))
11 grudnia 2014 21:47 / 2 osobom podoba się ten post
W czym problem? Będziecie pić kawę, grac w kary i nawzajem przepytywać sie z języka. A czasami myknie któraś do domu po kryjomu to nawet się nie zorientują bo wszystko będzie zrobione.
Oczywiście żartuję, ale tylko się cieszyć, że tak o Ciebie się troszczą.
11 grudnia 2014 21:50 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

Brak, bo języka w gębie zapomniałam, rumieńcem spłonęłam:)))))) ale usmiech numer 5 strzeliłam, a co! Bidulek nie wiedział , że ja po niemiecku gadam :))))))))))))

Musisz wrocic na zakupy,,,,,,,,,,,,,a moze to byl ten ,,,,,,,,,,kurczaki Doda-a moze cie odnajdzie,,,,,,,no rozmarzylam sie i romansa uloze zaraz :))))))))))))