Beata - a wiesz komu towarzystwo chce zapewnić? Bo juz jeden warunek postawił - fajna - musi być:-)
Beata - a wiesz komu towarzystwo chce zapewnić? Bo juz jeden warunek postawił - fajna - musi być:-)
Ojjj Dziewczyny:-) -- no niech wam bedzie ze wy takie nie dowiarki :-) :-) :-) :-) jest spoko ! Dziadki dzieci nie mają a bogaci ! Pewnie boi sie staruszek o swoją starosc !!! Zreszta on tak bardzo kocha babcie ze az milo popatrzec :-) :-) :-) :-)
:-) :-) :-) :-) Ania fajna :-) czyli wesola i empatyczna :-) :-) :-) :-) wiek nie gra roli uroda tez !!! Hehehe nie no fajowo trafilam tylko wielka dla mnie trauma ja tu palic nie mogę:-)
Ojjj Dziewczyny:-) -- no niech wam bedzie ze wy takie nie dowiarki :-) :-) :-) :-) jest spoko ! Dziadki dzieci nie mają a bogaci ! Pewnie boi sie staruszek o swoją starosc !!! Zreszta on tak bardzo kocha babcie ze az milo popatrzec :-) :-) :-) :-)
Mnie podobaja sie faceci tacy okolo 50-tki z porzadnym kontem to i opieką otoczę.A i rogalikow upiekę:-) Mysle o opiece oczywiście:-) I nie palę.
:-) :-) :-) no widzisz kurka wodna :-) :-) :-) ja tam niemokresle jaki m sie podoba :-) :-) :-) bo juz takiego ni znajde hahahaha ,,,a jeszcze mam przechlapane :-) :-) bo pale !!! A tu nie wolno nawet fajami śmierdziec !!!! Rece to juz mam jak wiorki suche od tego mycia!!!!!!:-) :-) :-) :-) :-)
A mnie dziś spotkał bardzo miły incydent. Otóż byłam w Kauflandzie na zakupach i już po, pakując produkty do bagaznika, słyszę ...,,CZeść,, Odwracam się , patrzę, no całkiem do rzeczy facet około 40-tki na moje oko, więc i ja do niego ,,CZeść,, a następnie ,,czy my się znamy?,, a on do mnie ,,nie mówić polski,, :)))))))))))))))) No jaja jak berety, ale przyznać muszę, ze miło mi się zrobiło :)))))))))) Niemiec po polsku do mnie zagadał :)))))))))))
A ciag dalszy:)))))))))))
Brak, bo języka w gębie zapomniałam, rumieńcem spłonęłam:)))))) ale usmiech numer 5 strzeliłam, a co! Bidulek nie wiedział , że ja po niemiecku gadam :))))))))))))