Na wyjeździe #17

11 grudnia 2014 18:35 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Nie wiem czy to wasza ostatnia kawa dzisiaj? piekę rogaliki waniljowe - zapraszam.

Ponieważ w swoim nicku mam nazwę "wanilia" już samo za siebie mówi ,że uwiebiam wszystko co się z tym wiąze. W odpowiednim dziale o przepis poproszę.:)
11 grudnia 2014 18:37 / 3 osobom podoba się ten post
Jolek

No popatrz, wlasnie to slowo mi wylecialo z glowy no....

Ahh gdzie glupia ;) w zyciu bym tak nikogo nie nazwala, tymbardziej na naszym "malo inteligentnym forum "

Jeśli chodzi o intelinetne forum,coś mi się tam mignęło we wcześniejszych postach,ale chyba za mało inteligentna jestem bo dalej nie wiem o co chodzi...
11 grudnia 2014 18:39 / 4 osobom podoba się ten post
reanata

Iwi skarbie ostatnie zakupy to tylko spozywka,alkohole,piwko,,,,,,,,,,,,,,,a to wszystko takie ciezkie))))))))))))

A no jak alkohole to poważna sprawa,nie można zapomnieć.Też się wybieram po coś do picia na święta,ale u mnie tylko białe wina wypijane zostają,czerwonymi zalewa się mięsa,tak się rozpuściłam na tym niemieckim wikcie.:))
11 grudnia 2014 18:44 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A no jak alkohole to poważna sprawa,nie można zapomnieć.Też się wybieram po coś do picia na święta,ale u mnie tylko białe wina wypijane zostają,czerwonymi zalewa się mięsa,tak się rozpuściłam na tym niemieckim wikcie.:))

nie mam jak zywienie u pdp,ha,ha,ha
ps,ja lubie wino ale biale polwytrawne-i dla siebie tez zakupilam,
reszta dla smakoszy w swieta
piwo-dla synunia malutkiego-21latek
11 grudnia 2014 18:47 / 3 osobom podoba się ten post
reanata

nie mam jak zywienie u pdp,ha,ha,ha
ps,ja lubie wino ale biale polwytrawne-i dla siebie tez zakupilam,
reszta dla smakoszy w swieta
piwo-dla synunia malutkiego-21latek

Nooo  to Ty masz jeszcze malutkie dzieci zupełnie jak ja,moje maleństwo ma 20 latek i tylko białe winko popija,mówi że okazjonalnie i dla lepszego trawienia:)))))
11 grudnia 2014 18:47 / 3 osobom podoba się ten post
elzbietaa

Kasia no ja mam takiego dziadka jednego a wieczorem nie wiem jak sie nazywam a to ze niedowidzi to koszmar jakis czasem potrafi wejsc na sciane ciagle sie potyka krzyczac wtedy wnieboglosy no bo jak moglam sciane czy drzwi przed nim postawic a spacery to juz masakra wlazi w slu potyka sie i krzyczy nak mu zwracam uwage zeby tu nie szedl lub ze tu jest  jakas przeszkoda wlazi w to a jak go ratuje przed upadkiem to tak sis potrafi w zlosci wykrzywic ze szok on nie wie albo go nie interesuje ze go uratowalam przed upadkiem iwrzeszczy co ja wyprawiam pijana jestem czy co co go szarpe itp no mam z nim takie jazdy 

Moje dziadeczki już lulają:)Nie ,nie -dziadzio spokojny jest i doskonale wie co gdzie jest,niczego się nie przestawia,on widzi kontury tylko,ale się nie potyka .Najwazniejsze ,żeby na trasie do łóżka przeszkód nie było:)O podnoszeniu głosu nie ma mowy:)Tylko tzreb ago pilnowac ,żeby np.sie na schody do góry nie zapedzał czy na ogród-tarasowe drzwi klucza nie mają.
11 grudnia 2014 18:50 / 3 osobom podoba się ten post
To sa rogaliki na ktore zapraszałam jest to ostatni pojemnik więc nie jest pełny, ale zapraszam mam wiecej.

Niestety dopiero za tydzien poniewaz musza odstać swoje i nabrać mocy.

Wanillenkipferln.
11 grudnia 2014 18:54 / 1 osobie podoba się ten post
Właśnie moja zmiennicczka zameldowala ,że będzie między 2 a 3 w nocy .
JJuż się denerwowałam , bo nic nie meldowała .
11 grudnia 2014 18:55 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

To sa rogaliki na ktore zapraszałam jest to ostatni pojemnik więc nie jest pełny, ale zapraszam mam wiecej.

Wanillenkipferln.

Wyglądają bardzo waniliowo,pewnie z pojemnikiem bym zjadła ,a żeby się odstały to chyba ktoś musiałby je w kasie pancernej zamknąć. Dasz ten przepis?
11 grudnia 2014 18:55 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Wanillenkipferln.

Wyglądają bardzo waniliowo,pewnie z pojemnikiem bym zjadła ,a żeby się odstały to chyba ktoś musiałby je w kasie pancernej zamknąć. Dasz ten przepis?
11 grudnia 2014 18:56 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Wanillenkipferln.

slinka cieknie.......och wygladaja smakowicie,,,,,,,,,,,,,,skorzystam z zaproszenia innym razem,,,,,,,na dzisiaj kalori wystarczy-jadlam lody,,,,,,,,,,a sukienka ino,ino,,,,,,,,,,,,))))))))))))
11 grudnia 2014 18:57 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Oczywiście jak sie ogarnę.
11 grudnia 2014 18:58 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Oczywiście jak sie ogarnę.

Super,dział odpowiedni masz na tapecie :)
11 grudnia 2014 19:31 / 5 osobom podoba się ten post
Jolek

No popatrz, wlasnie to slowo mi wylecialo z glowy no....

Ahh gdzie glupia ;) w zyciu bym tak nikogo nie nazwala, tymbardziej na naszym "malo inteligentnym forum "

Mhm....jakiś Einstein super inteligentny przypadkiem trafił na nasze "mało inteligentne"forum zamiast na forum dla geniuszy????Oooooo,biedaczysko:)Jakiż to straszny szok musiał być dla tak "entelegentnej" osobistości:):):)
11 grudnia 2014 19:38 / 1 osobie podoba się ten post
Dzisiaj opłaciłam abonament skypa - 246,19 za cały rok - rozmowy na stacjonarne w całej Europie.Mozna na tel.komorkowe tez wykupić.I takim oto sposobem mogę dzwonić wszędzie, bez zasilania konta do przyszlego roku do 1o grudnia. Tani sposob na rozmowy i bez ograniczeń.Miesieczna oplata 20,52 mniej/więcej.