Na wyjeździe #17

12 grudnia 2014 20:19 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

To ja wam obu przypominam o spotkaniu w Kielcach
Niemiecką gazete jako rekwizyt dla darekr mam juz w walizce spakowaną:-) 

Ja też pamiętam,a właśnie zerknęłam na fb i podejrzałam jak wygląda nasz darekr :)))))))))))
12 grudnia 2014 20:22 / 2 osobom podoba się ten post
teresa-p

Ja też pamiętam,a właśnie zerknęłam na fb i podejrzałam jak wygląda nasz darekr :)))))))))))

mnie tez podgladasz siostro-jestesmy cosik podobne ha,ha,ha:)))))))))))

12 grudnia 2014 20:23 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

ja gapa nie doczytalam,o gazetach-ok,mam czas-cos spakuje ha,ha,:)))))))))))

Ty nie musisz,to ja mu obiecalam,ze przywioze taki znak rozpoznawczy,zeby połozyl na stoliku 
No,ale jak chcesz,to od przybytku glowa nie boli  co dwie gazety to nie jedna łatwiej sie odnajdziemy
12 grudnia 2014 20:24 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

nie podgląda ,jakoś Twe nazwisko nie dotarło do mnie
12 grudnia 2014 20:26 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

Agrafka!!!!!
Jak ty się pięknie spięłaś.
Brawo!!!!
moje gratki, ten post ................. chylę przed tobą czoła.

dacie rade dziewczyny.przechodziłam przez to samo 6lat temu tez bylam na swieta w de do samego konca stycznia i zyje nadal wiec wszystko da sie przezyc a my twarde babki jestesmy hahah
12 grudnia 2014 20:33
teresa-p

Jesli to jest ten co i ja widzialam, to jakby rocznikowo mlody..... )
12 grudnia 2014 20:33
A teraz z innej strony napisze
Jak kilka razy juz podkreslalam z technologia ze mna na bakier.po 2 miesiacach od otrzymania nowego telefonu wkoncu udalo mi sie zrobic zdjecia,ktore chcialam wam przekazac,niektore fotki obiecalam,ale znow urosl nowy problem-poradzilam sobie z kablemUSB-Lecz kreator nie odnajduje mojego aparatu foto w telefonie-komunikat brak zdjec-wstyd mi ale nie potrafie tego rozkminic.Emilia kiedys przeslala mi instrukcje do mojego aparatu,ale tez mi zaginela -moj lapek stary .ledwo dyszy.....,moze brak mu programu nie wiem-:)))))))))))
12 grudnia 2014 20:34 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

"Slonik",halo ,halo -ujawnij się:)Profil zablokowany .Nie wiadomo kto i zacz,a mama ostrzegała -nie rozmawiac z nieznajomymi:):):)

Też dostałam zaproszenie od slonika i tez nie wiem, kto zacz. Na ogól akceptuje kogoś, o kims coś wiem, z kim przynajmniej kilka - kikanascie postów się wymieniło, albo kogo poglądy się poznało.
Pod zablokowanym kontem kogoś, kto się w dodatku nie wypowiada na forum, może kryć się wszystko, a takich zagadek to ja nie lubię.
Jak slonik się wypowie, poczytam chętnie, pomyślę....
12 grudnia 2014 20:45 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

Jakie Kielce ? Czemu ja nic nie wiem ? warum ?
12 grudnia 2014 20:46 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Bo nie czytasz wątku Świętokrzyskie
12 grudnia 2014 20:48
Pyza

Jesli to jest ten co i ja widzialam, to jakby rocznikowo mlody..... :-))

FB założyłem parę lat temu, nie zawsze zdjęcia są aktualne, jeśli to na pewno na moim profilu byłaś :)
12 grudnia 2014 20:48
Jolek

przecież ty też kieleckie,nawet tą samą trasą możemy jechać
12 grudnia 2014 20:49 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

FB założyłem parę lat temu, nie zawsze zdjęcia są aktualne, jeśli to na pewno na moim profilu byłaś :)

No ,ale chyba aż tak bardzo się nie zmieniłeś?
12 grudnia 2014 20:50
darekr

dokladnie, jesli to byl Twoj profil )  bo Darkow... duzo jest ) O, ja na przyklad mam brata Darka :-D
12 grudnia 2014 20:52
Pyza

dokladnie, jesli to byl Twoj profil :-))  bo Darkow... duzo jest :-)) O, ja na przyklad mam brata Darka :-D

Myślę ż to ten sam ,bo tam coś nawet o naszym miejscu spotkania było :)