jezu uwazaj tam Michaska no!
jezu uwazaj tam Michaska no!
No nie.Przy pochwalijce Diarany (wyczyn godny wielu pochwał)ta ta moja jest jakoś nie na miejscu. Strasznie mi głupio. Usuwać nie będę bo to miło być docenionym, ale Moderator mógłby ją gdzieś przenieść. Nie wiem. Stonę bliżej lub dalej gdziekolwiek.
No nie.Przy pochwalijce Diarany (wyczyn godny wielu pochwał)ta ta moja jest jakoś nie na miejscu. Strasznie mi głupio. Usuwać nie będę bo to miło być docenionym, ale Moderator mógłby ją gdzieś przenieść. Nie wiem. Stonę bliżej lub dalej gdziekolwiek.
Wlasnie mi moj Syn powiedzial ze 27 czerwca bierze slub,
tak sie ciesze
Wlasnie mi moj Syn powiedzial ze 27 czerwca bierze slub,
tak sie ciesze
Dzieci rosna a My starzejemy sie i jeszcze jedno kiedys tego nie rozumialam male dzieci maly klopota duze dzieci duzy klopot
Pochwalam się, moja łazienka nowiutka i czyściutka. Dostałam również nowe pełne wyposażenie oraz komplet nowych, prywatnych ręczników. Właśnie skończyłam testować nowy prysznic. Już nie zahaczam o zwisającą smętnie słuchawkę. Mam piękną deszczownicę. Nie zaskakuje mnie też nagła zmiana temperatury wody. Prawie jak w mojej własnej (brak mi siedziska pod prysznicem co prawda i niestety radyjka też brak).
Wszystkie elementy mają śliczny, morski kolor, podobnie jak ręczniki. Zresztą każda lazienka w tym domu ma inny kolor wyposażenia, ale jak dotąd w mojej nie był dopasowany żaden konkretny.
Nawet siedzisko leżanki zostało wymienione na odpowiedni kolor. Bardzo mi się podoba ;)))))))))))))
Chcę śię pochwalic, że byłam na bardzo długim spacerku, jakies 3-kilometry, pieszo oczywiście he hee.
Piękna słoneczna pogoda, jest super.