No to pochwale sie naprawde skromnie ....dzis uratowalam zycie mojej podopiecznej malo brakowalo...
No to pochwale sie naprawde skromnie ....dzis uratowalam zycie mojej podopiecznej malo brakowalo...
No dobra. Rodzina, u której pracuję bardzo, bardzo, bardzo.............................bardzo miło mi podzękowała za opiekę.
Brawo !!! Brawo i dlaczego skromnie - Jesteś Wielka :)))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
No widzisz!!!!!
Szklanka do połowy pełna, a nie do połowy pusta.
Wystarczy mały klik w główce i juz rzeczy wyglądają inaczej.
Dla innych,żeby wiedzieli, o co chodzi. - poskarżyjki strona 72 i następne.
No dobra. Rodzina, u której pracuję bardzo, bardzo, bardzo.............................bardzo miło mi podzękowała za opiekę.
To ja tez się pochwalę, dzisiaj Dama dała mi 50 e wczoraj umyłam okienka /4/ w łazience i wyprałam firaneczki.Do reszty przychodzi Pan , który myje i sprzątaczka. Dzisiaj Dama mówi ,że Jej firanka była nie prana kilka lat, a w łazienkach tak ładnie pachnie, więc sciagnęłam i wyprałam, powiesiłam i chyba muszę poprawić bo trzema zawieszkami wpakowałam się na zasłonki - zauważy czy nie, zobaczę po sjescie. Jak tak to poprawie.Teraz zamalowywuje siwiznę na ciemny blond.:)
To ja tez się pochwalę, dzisiaj Dama dała mi 50 e wczoraj umyłam okienka /4/ w łazience i wyprałam firaneczki.Do reszty przychodzi Pan , który myje i sprzątaczka. Dzisiaj Dama mówi ,że Jej firanka była nie prana kilka lat, a w łazienkach tak ładnie pachnie, więc sciagnęłam i wyprałam, powiesiłam i chyba muszę poprawić bo trzema zawieszkami wpakowałam się na zasłonki - zauważy czy nie, zobaczę po sjescie. Jak tak to poprawie.Teraz zamalowywuje siwiznę na ciemny blond.:)
ja swojej tez okna pomylam, o kasie mozna pomarzyc, skarpiradlo ze hej.... szkoda.
a Tobie zazdroszcze :)
udana Ty hehehe !!!
Znowu muszę się pochwalić....no co komuś muszę :))
Byłam z dziadkami dzisiaj u lekarza i pan doktór mnie pyta co i jak a potem jak się dowiedział od babci że ja z Polski to mówi do mnie "Sie sind nicht deutsche??" wie haben sia das geschaft so fliesend sprechen??
No kurcze blade miło mi się zrobiło taki komplemencik........dla takich chwil warto było się uczyć tego języka ale tylko ja wiem ile wyrzeczeń mnie to kosztowało
Dumna jestem z siebie!!!
Ja bym przewiesiła, ale jest wysoko i wszystkie trzy na środku tak ,że muszę od połowy ściagać i wspinać się po komodzie na jednej nodze ,a druga w powietrzy.