Chwalić się jeszcze nie powinnam bo to za wcześnie,ale chyba też trafiłam na spokojne miejsce i gadam też dużo,bo dziadziuś z tytułem doktora bez demencji. Nam też smutno bez Ciebie Danusiu,moze postaraj się o kablowy internet?
Chwalić się jeszcze nie powinnam bo to za wcześnie,ale chyba też trafiłam na spokojne miejsce i gadam też dużo,bo dziadziuś z tytułem doktora bez demencji. Nam też smutno bez Ciebie Danusiu,moze postaraj się o kablowy internet?
To nie wchodzi w rachubę ...., a mówienie o powodach na forum chyba byłoby naruszeniem tajemnicy służbowej ... Ja z nimi dużo nie rozmawiam ...relacje jak pracodawcy z pracownikiem, ale mam godziny pracy i godziny wolne praktycznie stałe i po 17-tej właściwie jestem wolna i tylko w sytuacjach awaryjnych mnie potrzebują... Tam pracuję i odpoczywam po pracy, a tak jeszcze nigdy nie mialam...))))
Dawno juz tak nie pracowalam:-)) chyba bym moj internet zamienila na wolne po 17:-)) ale moze zasieg sie poprawi:))) ja mialam kiedys stick z Tchibo, wolno ale wszedzie byl zasieg:-)) pozdrawiam
Dlatego nie upieram się, w zamian łapię na satelicie jeden program polskojęzycznej telewizji - "Trwam" - i jest nadzieja, że kiedyś wrócę do Polski ze skrzydłami... hihihi Nieskromnie powiem, że niedziele to wogóle mam wolne (ew. przymusowy obiad w restauracji). Też pozdrawiam...)))
Jak dobrze. Córka pdp właśnie mi oznajmiła, że jej matka musi w następnym tygodniu iść do kliniki na 3 dni. Będę miała 3 dni laby, może pojadę do rodziców. Jak się cieszę:DDDD. Oby, tylko na pewno poszła. Wiem, nie powinnam tak pisać, ale przydałoby mi się trochę psychicznego odpoczynku.
Jak dobrze. Córka pdp właśnie mi oznajmiła, że jej matka musi w następnym tygodniu iść do kliniki na 3 dni. Będę miała 3 dni laby, może pojadę do rodziców. Jak się cieszę:DDDD. Oby, tylko na pewno poszła. Wiem, nie powinnam tak pisać, ale przydałoby mi się trochę psychicznego odpoczynku.
Pochwalam się ,że wczoraj spotkałam się z naszą formuową Diaraną .
Spędziłyśmy bardzo , bardzo fajnie dzionek .
Dziarana to bardzo miła , młoda osóbka .
Nie mogłyśmy się nagadać , pobuszowałyśmy po sklepach , wypiłyśmy kawkę i żal było się rozstawać .
Za tydzień powtórka z rozrywki.
Diarana dzięki kochana kobietko
Alinko kochana i ja Tobie dziekuje :)pierwszy nasz shoping zaliczony hahaha ,to byl mega super dzien:)))) ale hola hola przepyszne lody tez byly:))))takze sie chwale wczorajszym dniem :)
Diarana przez to latanie po sklepach troche kalori spaliłyśmy , więc trzeba było uzupełnić lodami haha
Superaśnie było , a zakupione ciuszki super , fajni sie w nich czuję .
Pochwalę sie na zaś ,jutro pieke ciasto w/g przepisi Basiam ,będzie przepyszne -chwalę się juz teraz bo jutro nie będzie czasu a przepisy Basiam są super -tak sądzę. Tak ma być.
Pochwalę sie na zaś ,jutro pieke ciasto w/g przepisi Basiam ,będzie przepyszne -chwalę się juz teraz bo jutro nie będzie czasu a przepisy Basiam są super -tak sądzę. Tak ma być.