To ja się też pochwale, kupiłam sobie [Jeansy] dżinsy z dziurami, jeszcze takowych nie miałam.
To ja się też pochwale, kupiłam sobie [Jeansy] dżinsy z dziurami, jeszcze takowych nie miałam.
bardzo mi sie podobaja na kims...bo ja juz za stara jestem...hi hi hi
bardzo mi sie podobaja na kims...bo ja juz za stara jestem...hi hi hi
Nie trzeba miec 20- lub 30-sci lat, żeby takie dżinsy nośic, Jeżeli ktoś nie wygląda ''staro'' że tak powiem ha, ha, i ma fajna sylwetkę szczupłą, to tak.
Wreszcie pozwoliłam sobie przyznać 3 gwiazdkę ze znajomości języka służbowego, czyli niemieckiego - za to, że wreszcie nie trzeba mi dwa razy powtarzać... Jest to dla mnie bardzo ważna pochwalijka bo natura nie dala mi żadnych talentów w tym zakresie, a nawet jakby pozbawiła możliwości... Daleko mi, żeby mi było z górki w tej materii, ale na pewno chodzę już po równym - czyli j. niemiecki przestał być straszakiem.. ufff))))
Wreszcie pozwoliłam sobie przyznać 3 gwiazdkę ze znajomości języka służbowego, czyli niemieckiego - za to, że wreszcie nie trzeba mi dwa razy powtarzać... Jest to dla mnie bardzo ważna pochwalijka bo natura nie dala mi żadnych talentów w tym zakresie, a nawet jakby pozbawiła możliwości... Daleko mi, żeby mi było z górki w tej materii, ale na pewno chodzę już po równym - czyli j. niemiecki przestał być straszakiem.. ufff))))
......i to sie chwali, brawo
Nareszcie wróciłaś Danusiu,mało tu Ciebie ostatnio :).
Dużo pracuję, a nie mam tam zsiegu na net z ALdiego... Teraz też wpadłam tylko na dwa tygodne i ponownie pojawię sie dopiero w lipcu... Na razie nie mam pomysłu jak podłaczyć sie do sieci... Zrobi sie ciepło to z lapkiem bede latać po okolicy w poszukiwaniu zasięgu... hihihi. Mam dobre miejsce i choć pracy sporo to zero stresu... od razu poprawiły mi się zdolności językowe...hihihi Smutno mi bez Was i tak naprawdę bez kogokolwiek, ale na tej steli dopiero jakby mam możliwośc normalnego funkcjonowania to z tego korzystam... )))))