Jak ja tam wsadzają, to biedactwo nie ma wyboru. Ale pod dywanem to dla mnie skandal. ;)
Jak ja tam wsadzają, to biedactwo nie ma wyboru. Ale pod dywanem to dla mnie skandal. ;)
To nie o naszą koleżankę Lawende chodzi tylko o kwiatki lawendy zbieżnośc nazwy .wszyscy wiedzą o co chodzi nie mam zamiaru naszej Lawendy zamykać w szafie przecież nic złego nie zrobila
A jak z przesiadką w Berlinie?
Nie masz problemu ze znalezieniem peronu na przesiadkę?
Też zamierzam pojechać pociągiem, ale obawiam się tego ogromniastego dworca kolejowego w stolicy De.
To ja się pochwalę moim miejscem:praktycznie do moich obawiązków należy rano zaparzenie kawy,potem ugotowanie obiadu,wieczorem czasami kolacji.a pozatym nuda,dobrze,że net jest i masa przywiezionych książek.Marzenia o dobrej,spokojnej szteli sie spełniają:)
Mogę sie wreszcie pochwalić - Nie wiem czy ktokolwiek pamieta moja akcję-szok anafilaktyczny ,gdzie w akcji była karetka i owy sławetny helikopter- córka Pdp powiedziała,że koszty całej akcji pokryje w całości lub to co będę ewentualnie miała do zapłacenia po rozliczeniu z Nfz- kamień z serca mi spadł , gdyz była to niebagatelna kwota a szczególnie za ten "wiatrak powietrzny." Sa jeszcze na tej ziemi dobrzy ludzie.
Jeśli jeszcze napiszesz,że jesteś w pięknym krajobrazowo miejscu , to pełnia szczęścia. :)
Jeśli o widoki chodzi ,to nic specjalnego.Z mojego okna widok na szeregowce:D
A to nie, w takim razie nie będę zazdrościć. :D
Ale gratuluję spokojnej szteli, ja też mam taką i też bez ładnych widoczków, niestety.
Królestwo za piękne miejsce!!!!
czy wrzucilas zdjecie bo nie wiem nie bylo mnie pare dni i nie chce mi sie wszystkiego wertowac??