Nie obrażam się, coś ty. Złe miejsce pracy w sensie tego konkretnego zlecenia,tak? Ok, mykam, bo to pochwalijki są i chciałam dziewczynom pogratulować:). Jolek- na prawde się cieszę, że się wyspałaś:)
Nie obrażam się, coś ty. Złe miejsce pracy w sensie tego konkretnego zlecenia,tak? Ok, mykam, bo to pochwalijki są i chciałam dziewczynom pogratulować:). Jolek- na prawde się cieszę, że się wyspałaś:)
Te inne prace to ostateczność, bo ja myślę tak jak ty: zainwestowałam dużo trudu w opiekę (nauka języka, przygotowanie teoretyczne, mam już referencje i doświadczenie) i bez sensu jest zaczynać gdzieś od nowa, tym bardziej, że na ten moment chyba tylko opieka stwarza mozliwość tak elastycznych czasowo wyjazdów-można 1 miesiąc w domku być, a 1 w pracy, można 1,5 w pracy, a 2 w domku itd.-do wyboru do koloru.
Ja dalej jestem ciekawa opinii-co twoim zdaniem zadziało się na stelli, że babka mnie wyrzuca-to coś z nią czy ze mną, a może trochę to i to?
Te inne prace to ostateczność, bo ja myślę tak jak ty: zainwestowałam dużo trudu w opiekę (nauka języka, przygotowanie teoretyczne, mam już referencje i doświadczenie) i bez sensu jest zaczynać gdzieś od nowa, tym bardziej, że na ten moment chyba tylko opieka stwarza mozliwość tak elastycznych czasowo wyjazdów-można 1 miesiąc w domku być, a 1 w pracy, można 1,5 w pracy, a 2 w domku itd.-do wyboru do koloru.
Ja dalej jestem ciekawa opinii-co twoim zdaniem zadziało się na stelli, że babka mnie wyrzuca-to coś z nią czy ze mną, a może trochę to i to?
pytanie dlaczego babka cie wyrzuca skieruj do babki,pytaj u zrodla...takie moje zdanie...
Chce sie pochwalic, ze zostalam dzis bardzo pozytywnie zaskoczona przez corke dziadkow. Oto bukiet jaki dostalam z okazji Muttertag. Twoje corki sa daleko i nie moga ci tego dac.
Też wczoraj dostałam prezenty na Dz.M:)Zaskoczoczna byłam:)A córka PDP mówi-przecież też jesteś matką:):):)Hi hi hi.Kaw,3 bombonierki i żel pod prysznic:)PDP to samo plus bukiet:)
Oni nie mówią opiekunce, tylko za jej plecami dzwonią do agencji jak coś nie pasuje, więc jak tu można z taką rodziną cokolwiek wypraować? A widzę, że takich osób wNiemczech jest więcej- taka mentalność.
jeszcze gorsza) Odkad dla samej siebie bedziesz kims najwazniejszym na swiecie, zaczniesz olewac to, co mysla o Tobie inni. Rob swoja robote dobrze, nie wychodz przed orkiestre, patrz na to coraz jasniejsze swiatlo w Twoim tunelu i daz do celu.
Wkleiłam część wpisu.No nie za bardzo z tym "olewaniem" uważam,że warto słuchać co inni myślą i mówią.To ułatwia życie.
Pewnie, że warto:) Ale myślę, że w cytowanej częsci wpisu autorka niefortunnie użyła określenia "olewać". Pewnie chodziło jej o coś innego- mianowicie, żeby opinia innych ludzi nie determinowała naszych poczynań:).
taka mentalnosc niezalezy wg od narodowosci ale od charakteru ludzia.a pytalas dlaczego masz zjechac
tina 40 dokladnie to mialam na mysli, moze napisalam to zbyt brukowo.
Pochwalę się nieskromnie ,ze i ja dostałam dzisiaj prezent od dzieci PDP z okazji Dnia Matki.)))Drobny gest a jak miły.Oczywiscie corce Pdp jako, ze również jest matka zlozylam tez zyczenia.Posmialismy się wszyscy --było przesympatycznie.)))