Mój PDP pochwalił dzisiaj to,że umyłam Mu tyłek nie ciągnąc Go pod pryszniuc:)))
Mówi,że jak chcę to potrafię haha.
Pomijając fakt,że nie bardzo wie czemu ten tyłek myłam:P
Mój PDP pochwalił dzisiaj to,że umyłam Mu tyłek nie ciągnąc Go pod pryszniuc:)))
Mówi,że jak chcę to potrafię haha.
Pomijając fakt,że nie bardzo wie czemu ten tyłek myłam:P
Mój Pdp pochwala się, że sam sobie tyłek myje. Na dokładkę robi to kiedy chce i gdzie chce.
Raz robi to pod prysznicem, innym zaś razem we wannie z masażem.
I nie pomija też faktu, że wie po co ten tyłek myje.
Ja w ogóle nie wiem o czym Wy piszecie:)))
Super! Totalny relaks. Takiego czegos trzeba nam chyba, zeby poatrze na ,, opiekunstwo" jak na prace, a nie dobrowolne niewolnictwo. Oderwanie sie od ciaglego towarzystwa starszych ludzi. Pozniej nawet na pdp spoglada sie mniej nerwowo. Powinnysmy miec zagwarantowany w umowie jeden dzien w tygodniu spedzony bez pdp, w milym towarzystwie. Mysle, ze wiele opiekunek byloby mniej zestresowanych I przyjazniej patrzyloby na trudnych podopiecznych I czesto upierdliwe rodziny
Mój Pdp pochwala się, że sam sobie tyłek myje. Na dokładkę robi to kiedy chce i gdzie chce.
Raz robi to pod prysznicem, innym zaś razem we wannie z masażem.
I nie pomija też faktu, że wie po co ten tyłek myje.
To ja też się pochwalę , że sama sobie tyłek myję :kapiel:
Ja śie jutro pochwale ja ''se umyje,,,,,'' ha haa
Pochwalam się,że dostałam dziś prezent od sąsiadki za pilnowanie koteczków : szampana,czekolade i ciasteczka z Luxemburga. Ponieważ świnia nie jestem podzielę się z synem :-)
No .....ivanilka :-)
Coś mi tu zalatuje jakąś wzrastającą sympatią !
- a to: "na obiado-kolację zupa krem z kasztanów i pieczen wołowa z ziemniakami z wody i czerwona kapusta" ....komu chciałoby się w upał tak pichcić tylko dla siebie ??
- a to: "szampana,czekolade i ciasteczka z Luxemburga. Ponieważ świnia nie jestem podzielę się z synem :-)"
Czyżby w końcu zaczął zakładać piżamkę w różowe misie :lol2::lol3:
A ja się pochwalę ze dostałam liścik z podziękowaniem od firmy i info o premii. Miłe to :taniec2:
Nawet nie wiedziałam ,że coś takiego jest.
:suszenie:Może już facet oswojony i bez piżamy chodzi ,a co .