Pochwalijki

18 maja 2015 14:51 / 2 osobom podoba się ten post
Gabrysia

No .....ivanilka :-)
Coś mi tu zalatuje jakąś wzrastającą sympatią !
- a to: "na obiado-kolację zupa krem z kasztanów i pieczen wołowa z ziemniakami z wody i czerwona kapusta" ....komu chciałoby się w upał tak pichcić tylko dla siebie ??
- a to: "szampana,czekolade i ciasteczka z Luxemburga. Ponieważ świnia nie jestem podzielę się z synem :-)"

Czyżby w końcu zaczął zakładać piżamkę w różowe misie :lol2::lol3:

No wiesz Gabrysiu,na dobre referencje pracuję 
18 maja 2015 14:52 / 2 osobom podoba się ten post
Gabrysia

Hahaha ....i teskni za przytuleniem do cycusia :zakochana:

Coś milczy ....pewno już się picuje na tą obiadokolację :-)
Ivanilka, czy oprócz szampana, kremu z kasztanów ......itp, itd... będą świeczki ?
:randka3:
:-):-):-):-):-)

Znalazłam w piwnicy jeden podgrzewacz,będzie robił za świeczke 
18 maja 2015 14:55 / 20 osobom podoba się ten post
Muszę się pochwalić, moja córka znalazła pracę w Warszawie w PZU jako doradca informatyczny. Jak mi o tym na skypie powiedziała to tak się głośno cieszyłyśmy,że nasza sucz ze strachu pod łózko włazła hahahahah.
18 maja 2015 16:41 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Muszę się pochwalić, moja córka znalazła pracę w Warszawie w PZU jako doradca informatyczny. Jak mi o tym na skypie powiedziała to tak się głośno cieszyłyśmy,że nasza sucz ze strachu pod łózko włazła hahahahah.

Gratuluję, Ivanilia. Wiem, jak taka wiadomość cieszy.
18 maja 2015 18:07 / 9 osobom podoba się ten post
Pochwalić trzeba jedną z Agenturek za poczucie humoru. Właśnie zamieścili ofertę do małżeństwa, gdzie nie przychodzi Pflege, opiekunka ma znać niemiecki komunikatywnie, mieć prawojazdy i referencje. Wszystko za aż 1050 euro. Chyba piorun w nich strzelił po pierwszej majowej burzy i nie doszli jeszcze do siebie. Od dawna kojarzą mi się z marnymi stawkami i czystym wyzyskiem.
18 maja 2015 18:08 / 1 osobie podoba się ten post
fado

Pochwalić trzeba jedną z Agenturek za poczucie humoru. Właśnie zamieścili ofertę do małżeństwa, gdzie nie przychodzi Pflege, opiekunka ma znać niemiecki komunikatywnie, mieć prawojazdy i referencje. Wszystko za aż 1050 euro. Chyba piorun w nich strzelił po pierwszej majowej burzy i nie doszli jeszcze do siebie. Od dawna kojarzą mi się z marnymi stawkami i czystym wyzyskiem.

Niestety znajdzie sie ktos kto pojedzie
...
18 maja 2015 19:10 / 12 osobom podoba się ten post
no sie kurna tez pochwale, ze stoczylam boj o siebie poraz pierwszy w zyciu i to po niemiecku:))))))Pracuje 5 dni w tygodniu wlacznie z nockami a od 18 w piatek do 18 w niedziele mam wolne!!!! Kosztowalo mnie to nerwy ale sie oplacilo i obiecuje, ze juz nigdy nie dam sie nabrac na czule slowka i slooodkie usmiechy rodzin podopiecznych. Od dzis staje sie robotem , ale uczuc do podopiecznych nie pozbede sie do konca, bo inaczej moja praca nie mialaby sensu. wreszcie bede mogla poczuc w miare normalne moje zycie
18 maja 2015 19:51 / 2 osobom podoba się ten post
No, no.. ..to sie chyba szczególnie przysłużyłeś firmie?
Albo się postawiłeś i o wypowiedzeniu napomknąłeś???
18 maja 2015 19:55
fado

I to w samym centrum Katowic ta firma się mieści? Straszne
18 maja 2015 20:45 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

I to w samym centrum Katowic ta firma się mieści? Straszne :brak wiary:

To wstyd! a w pochwalijkach,,,, ??                 Ja śię pochwale, że już dawno po spacerku, po kolacij, Babcia umyta i w łózeczku  :))
18 maja 2015 21:47 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Pochwalam się,że dostałam dziś prezent od sąsiadki za pilnowanie koteczków : szampana,czekolade i ciasteczka z Luxemburga. Ponieważ świnia nie jestem podzielę się z synem :-)

Przeciez Ty masz córkę!Chyba ,że z TYM synkiem.......aaaaaa,to całkiem insza inszośc:):):):)
18 maja 2015 21:50 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No wiesz Gabrysiu,na dobre referencje pracuję :-)

No kurde,tyle lat na swiecie zyje a nie wiedziałam,ze to sie teraz nazywa"dobre referencje".....hi hi hi
18 maja 2015 21:53 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Pochwalam się,że dostałam dziś prezent od sąsiadki za pilnowanie koteczków : szampana,czekolade i ciasteczka z Luxemburga. Ponieważ świnia nie jestem podzielę się z synem :-)

18 maja 2015 21:58 / 3 osobom podoba się ten post
A tam zaraz świeczki !.......może nie jest z nim aż tak zle jeszcze ( choć to kawaler ) może i świeczka zbędna będzie
18 maja 2015 22:19 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

To ja też się pochwalę , że sama sobie tyłek myję :kapiel:

Wszystko do czasu.