Pochwalijki

22 maja 2015 09:51 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Zdradz sekret co wpłynęło na zaistniałą sytuację !....ale jak napiszesz " NŻD " - nie żryj dużo - to sobie daruj a jeszcze gorzej jak napiszesz " NŻS "- nie żryj słodkości ! to wtedy dopiero @ będziesz :-))))))))

NŻS to najlepsza dieta. Odstawiłam prawie całkowicie (prawie bo zdarza mi się ciastko w kawiarni). I dało rezultat. Wróciłam do rozmiaru 36 bez glodzenia się. I oczywiście żadnego podjadania i ostatni posiłek o 18.
Tyle, że u mnie spacer to rekreacja. Żadnych szybkich marszy. Wolę się powłóczyć po okolicy ze 2h dziennie.
Ale daje efekty ;))))))))))))))))))))
22 maja 2015 10:07 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

NŻS to najlepsza dieta. Odstawiłam prawie całkowicie (prawie bo zdarza mi się ciastko w kawiarni). I dało rezultat. Wróciłam do rozmiaru 36 bez glodzenia się. I oczywiście żadnego podjadania i ostatni posiłek o 18.
Tyle, że u mnie spacer to rekreacja. Żadnych szybkich marszy. Wolę się powłóczyć po okolicy ze 2h dziennie.

Jak osiagne swoj cel, to tez z szybkich marszow pozostana tylko rekreacyjne spacery. Ale taki sposob odzywiania, nie zarcia spodobal mi sie . Nie jestem glodna I efekty sa. Slodycze prawie tez calkiem odstawilam. Skusze sie czasem na lody, nawet z bita smietana, ale bez slodkich polew
22 maja 2015 10:08 / 2 osobom podoba się ten post
najlepiej jeść lody,jak się chce coś słodkiego..lepsze to niz ciasto i cukierki..
22 maja 2015 10:43
skarbek

najlepiej jeść lody,jak się chce coś słodkiego..lepsze to niz ciasto i cukierki..:gotowanie:

Ty w koncu wyjechalas ??
22 maja 2015 11:17
czekam na akceptacje ze strony rodziny niemieckiej..
22 maja 2015 11:27 / 14 osobom podoba się ten post
nachwalam sie nieskromnie.ze otrzymalam swietne referencje od rodziny pdp.geszenk obfity.oraz .ze corka pdp napisala podziekowania do mojej agencji za moja prace,naprcowalam sie tutaj fest ale i podziekowania za prace otrzymalam.. jutro po poludniu do domku
22 maja 2015 11:33 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

nachwalam sie nieskromnie.ze otrzymalam swietne referencje od rodziny pdp.geszenk obfity.oraz .ze corka pdp napisala podziekowania do mojej agencji za moja prace,naprcowalam sie tutaj fest ale i podziekowania za prace otrzymalam.. jutro po poludniu do domku

Bardzo mile, jezeli jest sie docenionym. Gratulacje! Szerokiej drogi
22 maja 2015 12:31 / 4 osobom podoba się ten post
Udało mi się dzisiaj zrobić zakupy lajtowo.
Przymaszerował sąsiad jak zwykle na kontrolną kawę i pochwalił, że ma urlop to wpadł. Ładnie się uśmiechnęłam, zaoferowałam poczęstunek obiadem i w rewanżu pojechaliśmy na zakupy samochodem, wymienił mi żarówkę w piwnicy i naprawił moje okulary słoneczne ;))))
Nawet namolny sąsiad czasem się do czegoś przydaje :)
22 maja 2015 15:59 / 7 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Te , lasencja ! jaja se z poważnych ludzi robisz ? Rozmiar " 36 " a nick " Wstenga " ? może już lepiej zmień na " Wstonżeczka " ......cholera , kobitka niczym " tasiemka " a jeszcze o odchudzaniu pisze ! jestem zbulwersowana ! ))))))
22 maja 2015 16:24
skarbek

najlepiej jeść lody,jak się chce coś słodkiego..lepsze to niz ciasto i cukierki..:gotowanie:

Jak się chce coś słodkiego to się wciąga czekoladę......tylkjo nie całą tabliczkę
22 maja 2015 16:26 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Te , lasencja ! jaja se z poważnych ludzi robisz ? Rozmiar " 36 " a nick " Wstenga " ? może już lepiej zmień na " Wstonżeczka " ......cholera , kobitka niczym " tasiemka " a jeszcze o odchudzaniu pisze ! jestem zbulwersowana ! :-)))))))

Co racja to racja:)
Wstążka nie widziałam Cię ale jeśli jest tak jak Baśka pisze to Ty zmień nicka na "tasiemka".......i to szybko!!!
22 maja 2015 17:45 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Te , lasencja ! jaja se z poważnych ludzi robisz ? Rozmiar " 36 " a nick " Wstenga " ? może już lepiej zmień na " Wstonżeczka " ......cholera , kobitka niczym " tasiemka " a jeszcze o odchudzaniu pisze ! jestem zbulwersowana ! :-)))))))

Basieńko ja źle się czuję jak mam za dużo tu i ówdzie. A i tak trochę kilogramów mi zostało. I nawet mogę dokładnie pokazać gdzie. Ale to są "podarunki" od mojej córci. Raczej już nie do zgubienia. Więc do tasiemki mi trochę brakuje ;))))))))))))
22 maja 2015 18:22 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Basieńko ja źle się czuję jak mam za dużo tu i ówdzie. A i tak trochę kilogramów mi zostało. I nawet mogę dokładnie pokazać gdzie. Ale to są "podarunki" od mojej córci. Raczej już nie do zgubienia. Więc do tasiemki mi trochę brakuje ;))))))))))))

Pokaż....;)
22 maja 2015 18:25 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

Pokaż....;)

Kiedy się wstydzę ;))))))
Nieśmiała jestem ;)))))))))))
22 maja 2015 18:41 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Kiedy się wstydzę ;))))))
Nieśmiała jestem ;)))))))))))

Oj ie wstydź się...po prostu weź i pokaż....nie chowaj się za sofą