04 stycznia 2015 11:06 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63Widzisz Abrabasiu i to jest ta różnica,piszesz "cholernica,zakała",ale nie ma to nic wspólnego ze złoscią na PDP itp.Nie razi:)Bo wyłazi z tych "wyzywających" słów ,że lubisz tę swoja Pusiencję:)Inaczej czyta się jak ktos codziennie pisze "star mnie dzis wku...."Od razu wiadomo o co kaman....
Żeby nie było ,absolutnie nie uwazam się za wzorowa opiekunkę ,sa po prostu takie rzeczy,ktorych nie robie,nie umiem,nie chce ,inaczej jestem nauczona.Może to zawodowe zboczenie i stara ,dobra szkoła jaka przeszłam w zawodzie,może zasady jakimi kieruję sie w życiu,nie wiem ,jedno jest pewne -do wzoru mi daleko:):):)
Zgadzam się z Tobą w 100% !..... Kiedyś , jeszcze jak była z nami , jedna ze zmienniczek nazwała na forum Puskę wielorybem . Wiem , że miała nerwa , że w sumie jej się tak wyrwało . Za dwa , trzy dni któryś z chlopaków coś na ten temat napisał i też określił Pusię jako wieloryba . Ożeszty ! jak się z pazurami rzuciłam ta aż pózniej żałowałam i głupio mi było , ale se pomyślałam ;" twój wieloryb ? nie , mój ci on , mój "..... Wiem , że czasem nerwy ponoszą , ale też nie za bardzo mi się podoba pogardliwie wyrażać się na starych ludzi , ale ja już też mloda nie jestem i każdego będę lała w ryj jak się pogardliwie do mnie odniesie !,,,,,,,, przykład : wracam do Pl , w busiku prawie sama młodzież , przede mną siedzi młoda rozkoszna para - dzwoni mój Hubertus i pyta : babciu , będziesz niedługo ? odpowiadam : tak , kochanie za kilka godzin będziesz miał już babcię w domu "...... dziewczyna z " mlodej pary " podłapała i zaczyna się do mnie zwracać " babcia " ........ojejej ! nikt nie chciał być w jej skórze wtedy - po tym co ode mnie wysłuchała !...... już do końca podróży dziewczę było cichutkie , słodkie a ja dla niej byłam " PANI " .....-:))))))