Na wyjeździe #19

05 stycznia 2015 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
Dopiero dwa dni odfajkowałam, idę sie aklimatyzować:) Spokojnnej nocy.
05 stycznia 2015 21:10 / 1 osobie podoba się ten post
05 stycznia 2015 21:13 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Wszystko podwójne robisz,,, hii

05 stycznia 2015 22:10
Jak nie śpicie jeszcze bando znajoma,to jestem.
Film ten muszę oglądać-a ma 3 części-jutro też będzie.
Teraz już historia powojenna się zaczyna z podziałem na strefy rosyjską i amerykańską.
Agamor napisał,że pracę znalazł i to na umowę niemiecką-znaczy będzie jako legalby pracownik z prawem do miesięcznego urlopu tylko?Agamor rodziny bliższej nie posiada?
Basia,a ty to tak co noc wstawać musisz???

Darekr-widziałam,że jesteś.Kiedyś oferowałeś się z pomocą akumulatorową-podpowiedz,jakiego akumulatora kupić mam do reno megane(diesel,1,9)-bo obecny zdaje się kończy żywot swój.
05 stycznia 2015 22:12 / 2 osobom podoba się ten post
Impala

Teraz już historia powojenna się zaczyna z podziałem na strefy rosyjską i amerykańską.
Agamor napisał,że pracę znalazł i to na umowę niemiecką-znaczy będzie jako legalby pracownik z prawem do miesięcznego urlopu tylko?Agamor rodziny bliższej nie posiada?

Darekr-widziałam,że jesteś.Kiedyś oferowałeś się z pomocą akumulatorową-podpowiedz,jakiego akumulatora kupić mam do reno megane(diesel,1,9)-bo obecny zdaje się kończy żywot swój.

a ja to pies?co sie do mnie nie zwracasz?
05 stycznia 2015 22:14
Impala

Nie,nie muszę wstawać w nocy,ale zdarzało się parę razy....bo moja babcia silnie przejmująca jest i jak np córka powiedziała,ze przyjedzie na śniadanie,to babcia od 1 w nocy nie spala,budziła mnie wołając,ze trzeba wstawać,szykować wszystko bo Gita na sniadanie przyjedzie.....
05 stycznia 2015 22:14 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

a ja to pies?co sie do mnie nie zwracasz?

Wiedziała,ze i tak się odezwiesz ;)))))
05 stycznia 2015 22:16
basiaim

Wiedziała,ze i tak się odezwiesz ;)))))

przewidujaca jest...
05 stycznia 2015 22:18
ania52

przewidujaca jest...

Zna Cie jak zły szeląg.....

Czemu szeląg jest zły?

05 stycznia 2015 22:21
basiaim

Zna Cie jak zły szeląg.....

Czemu szeląg jest zły?

to nie tak...sa zle szelagi i zle....trudno rozrozniec .tylko koneserzy wylapia roznice 
05 stycznia 2015 22:33
Impala fil się skończył? moja babka nareszcie poszła spać
więcej do żadnej baki, która późno chodzi spać....
05 stycznia 2015 22:40 / 2 osobom podoba się ten post
Agamor,tego nigdy nie wiesz,o której ony spać chodzą.
Ja tez już sobie tak rozmyślam,że następne miejsce to musi być takie,coby nie dźwigać,pieluch nie zmieniać,w łazience prysznic mieć-a nie wannę z tym durnowatym liftem,żeby gelg,czy geldówa spać szło o 20 a wstawało o 8.Ale czy to prawdy się człowiek dowie?
O pensji adekwatnej do moich wymagań nie wspominam nawet.
A tak przy okazji-czy w pensjach nadal utrzymuje się tendencja spadkowa?Bo jakos tak niecałe 2 lata temu(może mniej),to taki trend był.Cieżko było dobrą pensję trafić.A teraz to nie wiem.
05 stycznia 2015 22:45 / 1 osobie podoba się ten post
jak obserwuję ogłoszenia to nie widzę zwyżek, zresztą ja za młoda stażem jestem, żeby gadać, bo się do końca nie znam
ja mam stawkę jaką mam i nie chciałabym spaść
a co do faktów o stelli to racja, ale wyżalić się trzeba.....:))))
ja mam tutaj dobrze, tylko te spanie....
05 stycznia 2015 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
Ja tam też mam tutaj dobrze.Pracy fizycznej zero,siedzieć muszę dniami całymi w fotelu,noce przespane,pensja wyśmienita,geldy na życie odpowiednie.
Jest i parę minusów,ale wszędzie cos jest nie tak,więc nie ma co marudzić.
05 stycznia 2015 22:54 / 1 osobie podoba się ten post
aaa to na pewno, ja zdecydowałam się na przyjazd tutaj podczas świąt bo nic nie będę robić i nikt nie będzie tu nikogo odwiedzał
i tak było
pierwsze święta gdzie odpoczęłam i nie najadłam się hhahaha
ale brakuje mi tu polki do pogaduch jak mam pauzę i niemców do nauki języka zdrowych umysłowo hhahahah