Na wyjeździe #19

09 stycznia 2015 14:19
basiaim

W tył czy w przód?

w tyl niestety...zmiana zadzwonila do firmy ze nie jedzie,jutro miala jechac do de....ja w czwartek mam egzamin pojade zryta.....
09 stycznia 2015 14:22
ania52

w tyl niestety...zmiana zadzwonila do firmy ze nie jedzie,jutro miala jechac do de....ja w czwartek mam egzamin pojade zryta.....

Uuuu....To  niedobrze.....
09 stycznia 2015 14:24
basiaim

Uuuu....To  niedobrze.....

kontrakt mam do wtorku i dobrze,bo musialabym tu siedziec.busa przelozylam na srode i wracam.
09 stycznia 2015 14:36
ania52

kontrakt mam do wtorku i dobrze,bo musialabym tu siedziec.busa przelozylam na srode i wracam.

kurde, dla mnie to jest nieoodpowiedzialnosc, na pare dni przed, nawet nie tydzien zrezygnowac z wyjazdu, u mnie w umowie jest najpozniej 10 dni przed, a nie tak.... wspolczuje Ci Aniu, nieoodpowiedzialnie bardzo.
09 stycznia 2015 14:42 / 3 osobom podoba się ten post
A pisałam,że nie można wierzyć w ten wyjazd 13-to mi nie wierzyłaś,choć zabobon to twe drugie imię jest.

Basik,knowań nie ma-a może są-??:)))Agamora popytaj,to ci wyjaśni.Ty tez knowasz z Agamorem.

Ona,nasza banda na forum zawiązała się i wirtualna jest.Nikogo nie zapraszamy i noikogo nie wyrzucamy.Trzeba umieć się śmiać z niczego i czornyj humor rozumieć.

Tym tekstem swym zapewne uraziłam niektórych,zanizyłam haniebnie poziom i nie wiem co jeszcze.
Tyle tylko,ze w tego rodzaju pracy mało interesuje mnie rozmowa wirtualna na temat Ojczyzny.

Anka-było busa nie przekładać,tylko rodzinie wytłumaczyć,że już się nie da,jechać jak było ustalone-nowej nie musisz aż dwa dni uczyć pracy.Mózgu nie chciało ci się użyć??:)))
09 stycznia 2015 14:44
Ania 52, do Ciebie kieruje to pytanie, bo Ty robisz szkole jednoczesnie jezdzac do Niemiec... Jak sie dogadalas ? Bo ja wlasnie chce sobie skonczyc moje studium ktore zaczelam BHP, ale nie wiem za cholerke jak to pogodzic z wyjazdami >> Ty sie jakos dogadalas w szkole czy jak ??
09 stycznia 2015 14:48 / 2 osobom podoba się ten post
Impala

A pisałam,że nie można wierzyć w ten wyjazd 13-to mi nie wierzyłaś,choć zabobon to twe drugie imię jest.

Basik,knowań nie ma-a może są-??:)))Agamora popytaj,to ci wyjaśni.Ty tez knowasz z Agamorem.

Ona,nasza banda na forum zawiązała się i wirtualna jest.Nikogo nie zapraszamy i noikogo nie wyrzucamy.Trzeba umieć się śmiać z niczego i czornyj humor rozumieć.

Tym tekstem swym zapewne uraziłam niektórych,zanizyłam haniebnie poziom i nie wiem co jeszcze.
Tyle tylko,ze w tego rodzaju pracy mało interesuje mnie rozmowa wirtualna na temat Ojczyzny.

Anka-było busa nie przekładać,tylko rodzinie wytłumaczyć,że już się nie da,jechać jak było ustalone-nowej nie musisz aż dwa dni uczyć pracy.Mózgu nie chciało ci się użyć??:)))

nowej w ogole nie ma.z firmy mnie poprosily zebym zostala bo musza znalezc zmiane a dzisiaj piatek....coz...poszlam na reke 1 dzien dam rade....zapowiedzialam,ze w srode wsiadam skoro swit w busa bez wzgledu czy jest zmiana czy nie...dobrze ze na starym kotrakcie jade...po nowemu zadnej laski bym nie robila.....a czucie mialam w sobie ze 13 nie pojade....tak mialo byc....a czarny humor i sarkazm to rodzenstwo me...szkoda ze nie kazdemu dane to ogarnac i stad niesnaski powstaja.....
09 stycznia 2015 14:54
Jolek

Ania 52, do Ciebie kieruje to pytanie, bo Ty robisz szkole jednoczesnie jezdzac do Niemiec... Jak sie dogadalas ? Bo ja wlasnie chce sobie skonczyc moje studium ktore zaczelam BHP, ale nie wiem za cholerke jak to pogodzic z wyjazdami >> Ty sie jakos dogadalas w szkole czy jak ??

ja koncze 2 letnie studium opiekun osob starszych.jezdze do de na miesiac i miesiac w domku.musze miec 70%obecnosci na wykladach,prace semestralne w terminie zlozyc no i praktyki zaliczyc.miesieczne pobyty w de pozwalaja na osiagniecie wymaganej ilosci obecnosci,prace mailem posylam,a praktyki i pracownie-zajecia praktyczne odrabiam w DPS jak mam urlop.ciezko mi,bo nauki duzo,w pl nie odpoczne bo 2 razy w tygodniu do DPS...zalezy jaki masz uklad zjazdow i jak dlugo na kontrakcie jestes w de....
09 stycznia 2015 16:04 / 1 osobie podoba się ten post
pojadłam, poczytałam, nie wiem co powiedzieć
09 stycznia 2015 17:04 / 1 osobie podoba się ten post
Te wichury co wczoraj szalały w Badenii dziś dotarły do nas:(Wyje jakby się kto chciał obwiesić i jeszcze żeby było smieszniej na jutro zapowiadają do 17 stopni na plusie.....w styczniu:)
Miałam dziś na przerwe wyjsc ale mnie takiśpioch złapał ,ż ejak sie walnęłam to równiutkie 2 godzinki:):):)Jutro juz sie trzeba gdzies ruszyć-musze powoli zakupy do PL zacząć robić ,do Rosmana i Aldika pojechac ,a tak mi sie nie chce bo daleko.Lenia mam jak stąd do Moskwy:):):):)
09 stycznia 2015 17:13
No ja dzisiaj gadalam z tym jastrem domu wiecie ktorym to mowil ze tutaj w czesci wschodniej ma nie byc takch wichur, wzystko ma isc srodkiem i na polnoc, takze spoko, ale zapasy zrobilam do poniedzialku, coby nie lazic, ale zapomnialam gilzow sobie kupic i co ja glupia jutro muse zapitalac.
09 stycznia 2015 17:18 / 1 osobie podoba się ten post
Z dziś-Brema -dwoje PDP na wózkach,1200e.Nie wiadomo śmaic sie czy płakać....
09 stycznia 2015 17:36 / 1 osobie podoba się ten post
Hahahahahah, pytam sie mojej pdp, z czym chce sucharki na kolacje, a ona do mnie "Ja" hahahahah. Jezu, widzisz i nie grzmisz, a do dzieci mowi ze uczy mnie Niemieckiego, haha tak tak :))) Oj oj. Ja to tutaj od "smiacia" chudne.
09 stycznia 2015 18:05 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Z dziś-Brema -dwoje PDP na wózkach,1200e.Nie wiadomo śmaic sie czy płakać....

Plakac,plakac i pan niczego sobie tylko 110 kg,ja bym zaproponowala aby pani z biura,lub szefowa pojechala raz na takie miejsce,moze zastanowiaby sie nastepnym razem dajac taka stawke.