Na wyjeździe #19

12 stycznia 2015 11:44 / 1 osobie podoba się ten post
Oki:) Damy se wieczorkiem po razie i bedzie git:):):)
12 stycznia 2015 11:46 / 1 osobie podoba się ten post
slonecznie

A ile masz na liczniku:D, jeśli można wiedzieć :D ??
U mnie będzie z jakieś 650 dni do przejchania :/...więc nie będę patrzeć na licznik dopóki ta 6 z przodu nie zniknie:D

Oj, toś ty kaskaderka :)))))))))))))) Ja mam aktualnie 168 dni przed sobą :))))))))))), ale kto wie co jeszcze mnie w zyciu może spotkać? Może i dłuższy turnus?
Mam nadzieję, że Twoja praca to nie opieka 24/h bo tyle dni mozna nie udzwignąć :)))))))))))))))) Zresztą, różnie to się w zyciu układa i różne są powody, oraz różne miejscówki. W jednych jest się jak na wczasach, w drugich jak w więzieniu. Wnioskuję, że tak długi turnus to inna półka :)))))))))))))))
12 stycznia 2015 11:49 / 3 osobom podoba się ten post
ania52

na koniec mego wystapienia...przepraszam jezeli kogos urazilam moim ostatnim postem,nie bylo to moim zamiarem.staram sie uniksc dyskusji na tematy przemocy w ogole bo dotyka to moich najczulszych przezyc...dlatego emocjonalnie do tego podchodze....jeszcze raz przepraszam jesli kogos urazilam..

Zwrócę się tak do Ciebie jak nie raz do mojej córki lub synowej : Ty , Andzka ( nie umiem krechy nad " z " )  wyluzuj ! niekogo nie uraziłaś , nie przepraszaj ! a dla Ciebie  " wielki szacun " za szczerość , bo wiem , że wspomnienia , które jak bumerang powracają też bolą a może nawet bardziej niż " razy "..... Szacun , Andzka , szacun !!!!! -:))))))))
12 stycznia 2015 11:55 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

na koniec mego wystapienia...przepraszam jezeli kogos urazilam moim ostatnim postem,nie bylo to moim zamiarem.staram sie uniksc dyskusji na tematy przemocy w ogole bo dotyka to moich najczulszych przezyc...dlatego emocjonalnie do tego podchodze....jeszcze raz przepraszam jesli kogos urazilam..

Aniu masz jakis zly dzien i wszystkich jakbys obwiniala
Nie mieszaj meza psychopaty do podopiecznych bo to ze czasami sie pozalimy
Nie znaczy ze podopieczni nas krzywdza To chorzy ludzie. Po drugie gdyby bylo az tak zle to kazda z nas by zwiala pracy jest pod dostatkiem
W tej branzy. A Ty jestes zla na caLy Swiat  idz na spacer i wykrzycz sie...powodzenia
12 stycznia 2015 11:57
Barbara niepowtarzalna

Zwrócę się tak do Ciebie jak nie raz do mojej córki lub synowej : Ty , Andzka ( nie umiem krechy nad " z " )  wyluzuj ! niekogo nie uraziłaś , nie przepraszaj ! a dla Ciebie  " wielki szacun " za szczerość , bo wiem , że wspomnienia , które jak bumerang powracają też bolą a może nawet bardziej niż " razy "..... Szacun , Andzka , szacun !!!!! -:))))))))

Szacun jasne. Ale jak malzonek raz uderzy to tylko raz! I odchodzi sie od psychopaty  
W psychice kobiety pozostaje wszystko do konca zycia!
12 stycznia 2015 12:09
slonecznie

A ile masz na liczniku:D, jeśli można wiedzieć :D ??
U mnie będzie z jakieś 650 dni do przejchania :/...więc nie będę patrzeć na licznik dopóki ta 6 z przodu nie zniknie:D

hej, Ty jedziesz z agencji na tyle czasu????? i to pierwszy raz????
jeszcze chociaż zdradź gdzie, żebyś nie wylądowała jak marikana....
co Ciebie podkusiło na tak długi pobyt? 
no nie wiem czy bym pojechała, toż to rok!!!!!
12 stycznia 2015 12:19 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

To prawie 2 lata Agamor :))))))))))))))))))))
12 stycznia 2015 12:27 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Krecha nad Z:  prawy ALT i X jednocześnie:):):) Tyz nie umiałam i sie naumiałam:)Hi hi hi
12 stycznia 2015 12:30 / 2 osobom podoba się ten post
slonecznie

Pyza-czuję smutek jak czytam przez co ty, twoje rodzeństwo i twoja mama przeszłyście:(.  Czuję głeboki smutek, chociaż cię nie znam.To nie w porządku. Ja również wychowałam się w nie takiej jak powinna być rodzinnie, z którą to ostatecznie zerwałam wszelkie kontakty w ubiegłym roku i od tego czasu rozkwitam. Z tej rodziny jestem jedyną osobą, która widzi, że coś tam jest nie tak, ja tak jak ty miałam odwagę się postawić, podobnie jak ty mówiłam i ciągle często mówię: nie rozumiem jak można tak się pozwolić traktować. Aż przyjaciółka powiedziała mi niedawno, że pewne rzeczy nie są do zrozumienia- są do zaakceptowania, że tak jest= nie wszystko muszę rozumieć.
Jestem głęboko przekonana, że ludzie decydują się zostać w tak raniących ich położeniach z różnych przyczyn, ale nie dlatego, że lubią być tak traktowani, już szybciej, że ten sposób traktowania ich, kojarzy im się, paradoksalnie, z czymś dobrym i to skojarzenie/ułudę lubią, nie samą przemoc. Często też nie wierzą w siebie, nie wierzą, że sobie dadzą radę, bo oprawca im mówi po x ray dziennie, że bez niego zginą itd. Chętnie  zTobą o tym popiszę, ale boję się czy to nie zaśmiecanie tematu.  

Dodo- w odniesieniu do Twojego ostaniego postu: tak różnimy się w poglądach i cieszę się i przyjemność sprawia mi dyskusja z toba o dzielących nas różnicach:). A co do tych kobiet co z swoimi oprawcami zostają, to polecam dobrą i dającą dużo do myślenia książkę "Kobiety, które kochają za bardzo." wyd. Rebis. Książka niby o kobietach tylko, jak więc się ucieszyłam gdy, wyobrażcie sobie, zobaczyłam ze 2 lata temu pana w pociągu z tą lekturą;)

Zycie nas uczy pewnych rzeczy, wzmacnia, ja tez jako jedyna potrafilam powiedziec co jest nie tak. Teraz mam wlasne zycie, szczesliwe i to jest najwazniejsze, co bylo mam za soba i juz) (Modim kiedys wspomnial, ze ten topik jest troche od zasmiecania, wiec spokojnie hehe)
12 stycznia 2015 12:44
doda1961

To prawie 2 lata Agamor :))))))))))))))))))))

kuźwa tak!!!!!
coś mi się pokićkało sorrrrry hahahhahah

dwa lata...........
12 stycznia 2015 15:43 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

agamorku to prawie 2 lata.Rok ma 365 dni :)))) jak dla mnie szalony pomysł :)))) Chyba, że to pewniak to miejsce jest.Słonecznie zdradż proszę jak to jest z tym twoim wyjazdem.
Ups sorry...juz doczytałam , że wiesz :))))
12 stycznia 2015 15:47 / 1 osobie podoba się ten post
Ta agencvja do D nie wysyła,Ale za to jaki ma oryginalny adresik......
12 stycznia 2015 16:17
kasia63

Krecha nad Z:  prawy ALT i X jednocześnie:):):) Tyz nie umiałam i sie naumiałam:)Hi hi hi

źdźbło , źrebak -:)))))).....Dzięki wielkie -:))))))
12 stycznia 2015 16:25 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Hi hi  ,widzisz jakie my zdolne:)Wszystkiego sie nauczymy jak potrzeba zajdzie:):):)

A z innej beczki to udalo mi sie pozbyć zaczytanych do imętu polskich gazet:)Zadowolona jestem bo nie lubię wywalac do śmieci,lepiej żeby kto jeszcze poczytał:)A wszystko dzięki temu ,że jak słyszę polską mowę to zawsze zaczepiam/grzecznie:) / no i dziś w sklepie słyszę panią,więc sie przywitałam i zapytałam czy aby nie chce.Oj,jak się pani ucieszyła ,ja też i przy okazji skorzystałam ,bo chciała je od razy  zabrac i mnie do domku podwiozła:):):)A zakupów miałam od licha i trochę .Dobrze, że mi się rowerka nie chciało z komórki taskać i na pieszki poszłam na zakupy:):):)Pani trochę z naszej łączki bo pracuje w heimie,mieszka tu i mówi do mnie ,że tu bardzo dużo Polek opiekunek-chyba przerwę mają w innych godzinach, albo wcale bo ani jednej nie najszłam:(Szkoda:(
Kawke druga wypiłam bo śpiocha ma strasznego,ale ona jakas sfałszowana bo jeszcze bardziej mnie usypia:(
12 stycznia 2015 18:02 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

€  prawy alt i u.