Na wyjeździe #19

12 stycznia 2015 18:07 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko47

Nie lubie spraw nie wyjasnionych jakie by one nie były.W widzę,że musze Cie przeprosić i podziekować.Dziekuje,że te moje posty przedzieliłeś pisane w dwoch roznych sprawach i do dwoch roznych osób,bo by mnie pewnie juz na forum nie było ze to wykroczenie. Dzieki:-)

Piszą o zyczeniu - miałam na mysli tylko i wyłacznie,(widzac Twoje zdjecie na forum)że przeszedłeś nocne płacze dzieci przy ząbkowaniu,więc znasz ten ból.Ale skoro nie - to nie fortunnie użyłam tego określenia.Myślę,że teraz łaskawszym okiem spojrzysz na mnie.Jesli wyjasnienie nie jest czytelne dopisze  cos jeszcze.Zostaje mi tylko napisać jeszcze raz przepraszam.

Nie wiem, co wywnioskowałaś po moim zdjęciu na forum? ale fakt – ząbkowanie przerabiałem wiele lat temu.  Być może nie do końca znam zasady forum, więc to ja przepraszam, jeśli mój post był bez sensu. Uważam temat za wyjaśniony i zamknięty.

I bądźmy sobie życzliwi, bo tego chyba akurat wszyscy potrzebujemy, i tam na wyjeździe i tu w PL  
12 stycznia 2015 18:12 / 6 osobom podoba się ten post
darekr

Nie wiem, co wywnioskowałaś po moim zdjęciu na forum? ale fakt – ząbkowanie przerabiałem wiele lat temu.  Być może nie do końca znam zasady forum, więc to ja przepraszam, jeśli mój post był bez sensu. Uważam temat za wyjaśniony i zamknięty.

I bądźmy sobie życzliwi, bo tego chyba akurat wszyscy potrzebujemy, i tam na wyjeździe i tu w PL  

Darek Ta pani, na początku doda do przyjaciół, pstryka plusiki,
Aż, z nie wiadomego celu przeobraża się, w kogoś z rogami.
Ja tego już doświadczyłam.  czekam aż pujdzie na emeryture '' portalowa'', żeby można swobodnie popisac
12 stycznia 2015 18:56 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Darek Ta pani, na początku doda do przyjaciół, pstryka plusiki,
Aż, z nie wiadomego celu przeobraża się, w kogoś z rogami.
Ja tego już doświadczyłam.  czekam aż pujdzie na emeryture '' portalowa'', żeby można swobodnie popisac

Do kogo to piszesz? nie pojdzie, nie pojdzie.Masz nowe wcielenie?
12 stycznia 2015 18:59
mleczko47

Do kogo to piszesz? nie pojdzie, nie pojdzie.Masz nowe wcielenie?

pójdzie  hii wiem, ale wtedy pisałam jedną ręka, wyszło, jak wyszło
12 stycznia 2015 19:02 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

można pisać jedna reką ale myslęc nie zaszkodzi przy tym.Jest spokoj na forum.Szukasz zwady? zastanow sie czy tego chcesz.
12 stycznia 2015 19:02
Ona_Lisa

można pisać jedna reką ale myslec przy tym nie zaszkodzi.Jest spokoj na forum.Szukasz zwady? zastanow sie czy tego chcesz.
12 stycznia 2015 19:03
mleczko47

można pisać jedna reką ale myslec przy tym nie zaszkodzi.Jest spokoj na forum.Szukasz zwady? zastanow sie czy tego chcesz.

Wiesz, że nie chce,,,dlatego o tym pisze,,,
12 stycznia 2015 19:17 / 3 osobom podoba się ten post
Dziewczyny!!! przecież nikt tu chyba nie szuka zwady!! Co się robi z tym forum?? przecież ono jest po to żeby się odprężyć po pracy, uciec w zapomnienie od swoich obowiązków, pośmiać się, podyskutować, dowiedzieć się coś nowego zarówno o pracy jak i o innych sprawach! Bardzo miło spędzam czas będąc z Wami wieczorami i niech tak zostanie. Odłóżmy przynajmniej tu na forum na bok wszelkie animozje.
Pozdrawiam Was - Wszystkie.
12 stycznia 2015 19:19 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Dziewczyny!!! przecież nikt tu chyba nie szuka zwady!! Co się robi z tym forum?? przecież ono jest po to żeby się odprężyć po pracy, uciec w zapomnienie od swoich obowiązków, pośmiać się, podyskutować, dowiedzieć się coś nowego zarówno o pracy jak i o innych sprawach! Bardzo miło spędzam czas będąc z Wami wieczorami i niech tak zostanie. Odłóżmy przynajmniej tu na forum na bok wszelkie animozje.

P o p i e r a m !!!
Również pozdrawiam...
12 stycznia 2015 19:24
darekr

I Ja też , podpisuje się
12 stycznia 2015 19:25 / 5 osobom podoba się ten post
Jestem bardzo ugodowy i nigdy mi to w życiu nie przeszkadzało (no może prawie nigdy) Wolę być szczęśliwy i widzieć szczęście innych. Po co samemu sobie robić problemy!
12 stycznia 2015 19:30 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Jestem bardzo ugodowy i nigdy mi to w życiu nie przeszkadzało (no może prawie nigdy) Wolę być szczęśliwy i widzieć szczęście innych. Po co samemu sobie robić problemy!

Tez zauważyłam ze ugodowy jesteś do tego stopnia,że nawet styl wpisów Ci sie zmienił.I tak trzymaj tylko mam jedna prośbę czytaj to co jest napisane.
12 stycznia 2015 19:32 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Tez zauważyłam ze ugodowy jesteś do tego stopnia,że nawet styl wpisów Ci sie zmienił.I tak trzymaj tylko mam jedna prośbę czytaj to co jest napisane.

Każdy ma lepsze i gorsze dni, ale starajmy się żeby tych gorszych było jak najmniej.
12 stycznia 2015 19:35 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko47

Ja ze skromnej ciekawosci ,czy Ty psychologiem jestes?, czy zyciowe doswiadczenie masz duze i ludzi tak wyczuwasz ?
12 stycznia 2015 19:42 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Ja ze skromnej ciekawosci ,czy Ty psychologiem jestes?, czy zyciowe doswiadczenie masz duze i ludzi tak wyczuwasz ?

Bystrzacha jestem))))