No muszę się w hakera pobawić, ale to dopiero w PL, tutaj zbyt kosztowne to bywa...już wiem synusia po
proszę, na chomiku pewnie będzie..:zly komputer:
A jak mam wysłać???
Masz brak dostepu
No muszę się w hakera pobawić, ale to dopiero w PL, tutaj zbyt kosztowne to bywa...już wiem synusia po
proszę, na chomiku pewnie będzie..:zly komputer:
Ja posiadam :-)
A jak mam wysłać???
Masz brak dostepu:-)
Jezdzac busami....PANIE jezdzily tylko do towarzystwa..oczywiscie nie mniej niz 1500 samo lezenie resteuracje,kawiarnie kryty basen,,poprostu nuda.........i powazne osoby bo juz na emeryturach...a zasadzie zadnej kasa nie byla potrzebna z wysluchanych relacji..to czysta przyjemnosc:wiking: :wysmiewa::lol3::palka: to tylko ja cholera tak trafiam...:palka:ale coz ja z 13go..go go....:bomba: nie chcem ale muszem.....:klotnia:
Takich chwali-d..y to nie ma co słuchać ,bo pletą co chcą .Owszem można trafić dobrze ,nie przeczę ,też mi się trafiło,ale znowu nie było tak ,że lezałam i pachniałam.
A jeśli ktoś ma książkę pt" Z zycia wyższych sfer" to ja proszę. Dośc juz mam, tylko służąca i służaca.:-):-)
Ja posiadam :-)
A jak mam wysłać???
Masz brak dostepu:-)
Już się odblokowałam, dziękuję za info, że niewidoczna byłam..::aniolki:
Ja tez byłabym chętna kolezanko :-)
I ja :modlitwa:
Mówisz-masz ;-)
A jeśli ktoś ma książkę pt" Z zycia wyższych sfer" to ja proszę. Dośc juz mam, tylko służąca i służaca.:-):-)
Moge też:) dorota.may małpka wp.pl