Mozna lezeć brzuchem do gory i tez zarabiać jak to napisalaś kazdy wiebiera sobie to co chce.
Mozna lezeć brzuchem do gory i tez zarabiać jak to napisalaś kazdy wiebiera sobie to co chce.
Bo czas wolny to jest świętość:)I aż żal go marnować na pucki:)Ilez można tej kasiory zarabiac?Kiedy z niej korzystać?Do grobu sie przecież nie zabierze:)Masz rację:):):)
a ja to bym chciała taka pracę żeby się nie narbić a zarobić
kto też tak chce?
a ja to bym chciała taka pracę żeby się nie narbić a zarobić
kto też tak chce?
Hah super bieta :)) Czasem warto pomyslec o sobie nie tylko o geldach Mam przed soba cale zycie, wiec nie zamierzam tylko pracowac, coz kasa mi poprawi komfort zycia, ale do grobu jej nie zabiore :))
A za 40 lat to bede po 60siatce, to juz nie bede sie wgl przemczac, bo bede tylko marzyla zeby co dluzej pozyc. Hahahaha.
Czego Ci życzę z całego serca -:))))).....Czyli wychodzi na to , że ani teraz ani po 60-tce ?.... Ja będąc Tobą to bym wogóle nie pracowała - szkoda czasu i młodych lat a w mysl powiedzonka : " robota to głupota - picie to jest życie ! " -:)..... Masz rację Joluś oszczędzaj się jak tylko najlepiej potrafisz , bo człowiek ciężko pracujący szybciej się starzeje , wyłażą zmarszczki , skóra wiotczeje , wzrok już nie taki , włosy i zęby wylatują - po prostu strasznie - znam to z autopsji ..... praca jest przereklamowana a tak " apropopo " , czy przypadkiem nie masz na zbyciu z 1 tysiączka ojrasków ? .......chętnie przyjmę , bo coś mi robota brzydnie -:)))))))))DDDDDD
Czego Ci życzę z całego serca -:))))).....Czyli wychodzi na to , że ani teraz ani po 60-tce ?.... Ja będąc Tobą to bym wogóle nie pracowała - szkoda czasu i młodych lat a w mysl powiedzonka : " robota to głupota - picie to jest życie ! " -:)..... Masz rację Joluś oszczędzaj się jak tylko najlepiej potrafisz , bo człowiek ciężko pracujący szybciej się starzeje , wyłażą zmarszczki , skóra wiotczeje , wzrok już nie taki , włosy i zęby wylatują - po prostu strasznie - znam to z autopsji ..... praca jest przereklamowana a tak " apropopo " , czy przypadkiem nie masz na zbyciu z 1 tysiączka ojrasków ? .......chętnie przyjmę , bo coś mi robota brzydnie -:)))))))))DDDDDD
wez, nie mam humoru. czyt. poskarzyjki, firma mnie obrobila o 170 euro. dziekuje dobranoc. i na co robic ? po co ? kurde.
Znaczy się nie dasz mi ? buuuuuu -:)))).... Co Cię firma obrobiła ? to za telefon i alarmować !..... Nie chcę Cie drażnic , ale zupełnie na poważnie teraz : ja spodziewałam się ok. 400-500 zł ( w złotówach biorę ) mniej niż jak się okazało dzisiaj , że na koniec grudnia już na koncie były ! -:))))))
............Teraz do Agamorka : czytaj ze zrozumieniem ! czy ja napisałam pożycz ?....... ja chcę , żeby mi dała !!!!.....no ! bo Jolek taki luzak jest i do grobu nie weźmie przecież ! -:)))))))))))))))))))