15 stycznia 2015 10:03 / 10 osobom podoba się ten post
JolekA ja sie z Toba nie zgodze, z tego co zauwazylam to nigdy Ty nie jestes winna, tylko inni uzytkownicy. :)) Wiec nie wiem w czym masz problem.
Jakby to napisac, zeby Cie nie urazic, bo za nic nie chce.
Ludzie przychodza na forum, odchodza i tak tysiace sie przewijaja, a TY jestes nadala , jestes tzw "wetereanem forumowym", bo jezeli bylabys czemus winna dawno by Cie ju to nie bylo....
Jola , nie do mnie Twój post , ale Ci powiem jak to moje oczy widzą a głowa odbiera !..... Na tym forum jestem od 5.01 .2014 r. .....cholewcia , jakoś mi nikt jeszcze nie pogratulował , oj !....W ciągu tego roku byłam " nagradzana " i na czerwonoo i na zielono , raz to juz nawet " dyscyplinarka " mi groziła , bo tak się w nerwach rozkokosiłam , że już banana na tacy widziałam ino , ino ze skórki go obrać było ! -:)......Mnie nie interesuje , że " KTOŚ " jest nadal , bo to forum jest dla wszystkich , więc dla tego " KOGOŚ " też !!!...... Cały czas chodzi mi o co innego a mianowicie : jeśli ktoś by zaczął nie po mojej myśli komentować moje posty też bym się wk..zdenerwowała i odpowiadała pieknym za nadobne ! Juz nie raz tak bylo , że do akcji wkraczał Modi i moją zapalczywosć umiejętnie " kolorkiem " studził !... Nie raz dałyśmy sobie po " pysku " ( wirtualnie ) i z " Mleczkiem " i z " Martą " i to w obydwu wcieleniach , Wichurrka gdzieś tam wywaliła mnie ze swoich znajomych .......i co ? mamy się nienawidzieć za to ? NIE ! absolutnie NIE !.... A przede wszystkim obserwuję jedno : pyskówka , pyskówka i ? do akcji z podniesionym ciśnieniem wkracza Bogu - Ducha winna jedna z " najstarszych uzytkowniczek " , chodzi mi o staż na tym forum , bo w rzeczywistości to młódka jest !.....i tak se myślę , że może komuś zależy na tym , żeby " dwa silne " charaktery się kłóciły ? .... Nie wiem już sama co o tym myśleć ......chyba z tego wszystkiego pójdę się trochę , tak po wierzchu umyć i może się nawet ubiorę , zrzucę z siebie szaty nocne ....-:(((((