Na wyjeździe #20

27 stycznia 2015 20:59 / 3 osobom podoba się ten post
Przymierzałaś ???....ja tak ! leżą jak ulał , ale kto by chciał ze starej kobity je jeszcze zdejmować ? ......Poczekam aż same zejdą , tylko nie wiem jak długo czekać ? może do maja ? -:))))))
27 stycznia 2015 20:59 / 5 osobom podoba się ten post
na pociechę opowiem Wam ...

i morał z historii wynika, zamiast się nudzić dziewczyny - pilnować trzeba chomika !!!
27 stycznia 2015 21:06
magdzie

Lepiej nie,bo sie jeszcze posikasz ))))))

Magda , post o przymierzaniu skierowany był do Ciebie , tylko tak mnie wk...zdenerwowano , że nie myślę i Cię nie " scytowałam " -:))))))
27 stycznia 2015 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nie wiem , czy to Cię rozśmieszy , ale ja na swojego też i humor mam wisielczy -:(((

Pewnie nie chcialas mu pokazac prezentu ktory dzis zakupilas ))))))))))
27 stycznia 2015 21:08 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Przymierzałaś ???....ja tak ! leżą jak ulał , ale kto by chciał ze starej kobity je jeszcze zdejmować ? ......Poczekam aż same zejdą , tylko nie wiem jak długo czekać ? może do maja ? -:))))))

Nie jescze jutro to zrobie poniewaz dopiero wzielam kapiel a nie chce tego uzywac jak jestem brudna ))))))))
27 stycznia 2015 21:09 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Pewnie nie chcialas mu pokazac prezentu ktory dzis zakupilas ))))))))))

Jak miałam pokazać ? niewydepilowana ???.....a zresztą kamerki nie mam " przy sobie "  -:))))
27 stycznia 2015 21:11
Mojemu tez dzis sie dostalo , bo jak mnie nie ma w domu to chyba wszyscy robia co chca , bo tatus nic nie powie .
Wkurzylo mnie to ,ze kolacje 14 letnia corunia robi dopiero po 20 i pozniej zaczynaja sie pielgrzymki , bo kazdy robi sie glodny ,
a ja jak wroce to musze doprowadzac wszystko do normy .
27 stycznia 2015 21:13 / 3 osobom podoba się ten post
alinka1339

Mojemu tez dzis sie dostalo , bo jak mnie nie ma w domu to chyba wszyscy robia co chca , bo tatus nic nie powie .
Wkurzylo mnie to ,ze kolacje 14 letnia corunia robi dopiero po 20 i pozniej zaczynaja sie pielgrzymki , bo kazdy robi sie glodny ,
a ja jak wroce to musze doprowadzac wszystko do normy .

A co Ci to przeszkadza jak jesteś na wyjeździe ? Czego oczy nie widzą - sercu nie żal -:))))
27 stycznia 2015 21:16 / 2 osobom podoba się ten post
Andreyka , " niewymowne " , ale jakie ładne z koronkami ! Ino ,że trza by się trochę wydepilować , bom się zaniedbała , czyli w tzw. gotowości bojowej nie jestem ! -:))))))
27 stycznia 2015 21:16 / 6 osobom podoba się ten post
Zaspokoje Twa ciekawosc ,wlasciwie nic takiego ,ot maly wibratorek ))))))
27 stycznia 2015 21:17 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Andreyka , " niewymowne " , ale jakie ładne z koronkami ! Ino ,że trza by się trochę wydepilować , bom się zaniedbała , czyli w tzw. gotowości bojowej nie jestem ! -:))))))

Trzeba bylo podkolanówki kupic,depilowac bys sie nie musiała :)
27 stycznia 2015 21:20 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

A takie do kolan ? Ej , no Ivanilka , czy Ty wiesz ile to by bylo roboty jak by się np. jakiś zbok trafił ? jeszcze by się zniechecił i po ptokach ! -:))))))
27 stycznia 2015 21:20 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A co Ci to przeszkadza jak jesteś na wyjeździe ? Czego oczy nie widzą - sercu nie żal -:))))

Basiu , bo on pozwala dzieciakom na wiele jak mnie nie ma , a ja musze po powrocie na nowo wprowadzac moje zasady .
S<lysze w telefonie jak po lodowce grzebia i kolacje robia po 20 , a mi beda zostawac brudne gary w zlewie .
27 stycznia 2015 21:21 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Lepiej rajtki do kolan )))))))
27 stycznia 2015 21:25 / 2 osobom podoba się ten post
alinka1339

Basiu , bo on pozwala dzieciakom na wiele jak mnie nie ma , a ja musze po powrocie na nowo wprowadzac moje zasady .
S<lysze w telefonie jak po lodowce grzebia i kolacje robia po 20 , a mi beda zostawac brudne gary w zlewie .

E , no to , to rozumiem ! .....Tylko ja nie mam tyle garów , żeby na mnie czekały do pozmywania jak wrócę z " robót ", no i zlew taki całkiem malutki mam ......a i kuchnia nie jest duża -:)))))))))))))))))))