W Pl mam wazniejsze wydatki niz zakup zmywarki .
Tu się przywitam-bo popisać trochę sobie chcę.
Miałam wracać w sobote do domku.Czas przeszły.
Wczoraj rano pdp dostała wreszcie miejsce w domu starców.Od poniedziałku.No i jak mogłabym wyjechać?
Te kilka dni dłużej,jakoś zleci-bo ile może potrwać przeprowadzka?W poniedziałek wszystkie rzeczy muszą już tam trafić,we wtorek ewentualnie dowiezie się jakies drobiazgi,może w środe jeszcze coś.I układanie w szafach na nowo - ale to już w domu starców.
Tak sobie to wyobrażam,a jak będzie-czas pokaże.
I to byłoby na tyle w temacie planowania czegokolwiek.Od dłuższego czasu tak mi się zdarza-dlaczego,pojecia nie mam.Myśle pozytywnie,wierzę,że zaplanowane się uda-a wychodzi inaczej.
hej, na pewno masz wydatki, jak każda z nas :)), może z każdego wyjazdu uszczknij troszeczkę, powiem Ci alinka, że myślałam tak jak Ty, dopóki nie posiadałam tej njwierniejszej przyjaciółki w mojej kuchni :))))))
nie roboty, nie najlepsze garnkni, kubeczki, piekarniki czy inne cuda, a właśnie zmywarka to jest rzecz niezbędna, ja też sie długo przed nią broniłam i wyszukiwałąm argumentów na nie, dopóki nie przyszedła taki dzień, że powiedziałam dość!!! Zobaczymy, tak każdy chwali, i co???
kiedys moze sobie kupie , ale teraz jeszcze nie , a dlaczego nie teraz , bo moja tesciowa i moi pasierbowie nie umieja dbac o nic .
jak sie za cos nie placi to mozna zniszczyc . Tak mam zniszczona dwu letnia kuchenke , ze jak ja zobaczylam to o malo nie beczalam , bo dalam sporo kasy
Co się czepiasz mojego czarnego stwora?Nie lubisz czarnych zwierzątek,niedobra kobieto?:))))
Myślisz,że to podglądające oko lepsze jest?
Wyspana jesteś??
a no tak, ja mam ten komfort, że mieszkam w prwdzie z ojcem, ale on na dole, ja na górze, a i on nie "groźny" jest :)))))))))
to nie kupuj, ale zbieraj sobie trochę kaski, :))))), jak oczy nie widzą to sercu nie żal
najpierw czeka mnie remont mieszkania w tym i kuchni , no i nowe meble to i miejsce na zmywarke bedzie , a i kaska odlozona jest.
Wlasnie ogladam na ARD reportaz o polskim domu opieki wybudowanym specjalnie dla Niemcow. Na poludniu Polski, caly personal po niemiecku mowi... Tak dobrze idzie, ze drugi buduja... Dziewczyny, jak tak dalej pojdzie to skoncza sie Wasze rozstania z rodzinami. Robota do Was przyjezdzac bedzie;););)
Wlasnie ogladam na ARD reportaz o polskim domu opieki wybudowanym specjalnie dla Niemcow. Na poludniu Polski, caly personal po niemiecku mowi... Tak dobrze idzie, ze drugi buduja... Dziewczyny, jak tak dalej pojdzie to skoncza sie Wasze rozstania z rodzinami. Robota do Was przyjezdzac bedzie;););)