Ojro dostanie SZEF -za doskonala opieke ;;;;)))) a nie opiekunka ... dziadek na wideo bedzie wygladal kwitnaco przy opiekunce wynagradzanej 1500,-pln napiwek opiekunki to ew czekoladki .... ;;;))) Badzcie realistkami !!!!!
Ojro dostanie SZEF -za doskonala opieke ;;;;)))) a nie opiekunka ... dziadek na wideo bedzie wygladal kwitnaco przy opiekunce wynagradzanej 1500,-pln napiwek opiekunki to ew czekoladki .... ;;;))) Badzcie realistkami !!!!!
a kto tu nie jest realistą? Ja od niedawna prcuje w opiece i wiem, że takich pieniędzy w Polsce nie zarobię, w mojej okolicy też chodziły słuchy, że taki ośrodek wybudują......., ale to były słuchy, zresztą jak zawsze w małych miejscowościach
AGA - jestem w Polsce obecnie poczytaj o mojej ostatniej opiece tu przy Stwardnieniu Zanikowym .... Z respiratorem , tlenem i ssakiem .... Godz mojej pracy wyceniono na 3,50 pln coz praca 24 godz na dobe czyli powinnam byc caly czas przy lozku chorej -gdy to uslyszalam od razu podziekowalam...
Oczywiscie opowiedzialam o pracy opiekunki za granica ... o godz wolnych ... o niedzielach wolnych .... patrzyli na mnie jak na zjawe z ksiezyca !!!! ;;;))))
Detali nie bede opisywala .... bo miala to byc praca z wyzywieniem i tu SZOK 1!!!!
Obiadek zjedzony ,wszystko pomyte wiec czas na male co nieco,ide lulu do 15 tej ))))!
ciekawe tylko czy zapłaca tyle co w Niemczech? czy niecałe 1300 na rękę?