Na wyjeździe #20

28 stycznia 2015 16:34
Dagmara

dlaczego niektóre się poukrywały i nie można się zaprzyjaźnić ?? !! :)

ja dostałam taką odpowiedź: bo widocznie nie chcą nikomu podawać swojego meila czyli nie chcą się zaprzyjaźniać 
28 stycznia 2015 16:38 / 2 osobom podoba się ten post
Rzeczywiscie duzo sie poukrywalo:( Czlowiek chcialby sie z kims zaprzyjaznic i nie ma szans:( Wypada chyba tylko publicznie na forum poprosic, moze przyjma laskawie... Albo w tylek kopna;)
A co tam...zaryzykuje... Andrea, Gosiap i Ona... Poukrywalyscie sie:( Uprzejmie prosze wiec o zaprzyjaznienie sie ze mna:) I zeby nie bylo zadnych niesnasek wymienilam Was w kolejnosci alfabetycznej:)
28 stycznia 2015 16:39 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

ja dostałam taką odpowiedź: bo widocznie nie chcą nikomu podawać swojego meila czyli nie chcą się zaprzyjaźniać 

nie ładnie, nie ładnie, niech się pozwolą znaleźć :)
28 stycznia 2015 17:00 / 1 osobie podoba się ten post
Dagmara

dlaczego niektóre się poukrywały i nie można się zaprzyjaźnić ?? !! :)

Musisz poczekac az One beda chcialy sie zaprzyjaznic z Toba )))))))))))
28 stycznia 2015 17:02 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Musisz poczekac az One beda chcialy sie zaprzyjaznic z Toba )))))))))))

domyśliłam się, dzięki :)
28 stycznia 2015 17:26
moncherie

Rzeczywiscie duzo sie poukrywalo:( Czlowiek chcialby sie z kims zaprzyjaznic i nie ma szans:( Wypada chyba tylko publicznie na forum poprosic, moze przyjma laskawie... Albo w tylek kopna;)
A co tam...zaryzykuje... Andrea, Gosiap i Ona... Poukrywalyscie sie:( Uprzejmie prosze wiec o zaprzyjaznienie sie ze mna:) I zeby nie bylo zadnych niesnasek wymienilam Was w kolejnosci alfabetycznej:)

Z przyjemnością
28 stycznia 2015 19:10 / 2 osobom podoba się ten post
Dziekuje:)
28 stycznia 2015 20:47 / 1 osobie podoba się ten post
Mdłości mam jak codziennie słucham na full Volksdeutsch Musikanten ......nie mam się gdzie schować......w całym domy słychać. Dzisiaj koncert Heleny Fischer i moja babcia z zainteresowaniem kuka albo udaje bo chce być miła...........
A co mi tam, niech udaje.....
28 stycznia 2015 21:35 / 6 osobom podoba się ten post
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ZAPROSZENIA TYM UKRYWAJĄCYM SIĘ I TYM NIE :)
29 stycznia 2015 19:46 / 10 osobom podoba się ten post
Pisałam niedawno,że w sobotę prawnuczka mojej pdp miała osiemnastkę. Było hucznie i na bogato bo w prezencie rodzice kupili dziecku Smarta. Dziewczyna nosiła głowę wysoko,jak na zmotoryzowaną przystalo,z opiekunką już się nie witała bo za niskie progi,nawet nie patrzyła witając się,a dziś przyszła jakaś taka markotna,ze spuszczoną głową,markotna no i się wyżaliła na niesprawiedliwość świata,bo samochodzik swój rozbiła. Malo ,że swój rozbiła to i innego kierowcy też rozbiła,bo dziecko zapomnialo do czego hamulec słuzy hihi.
No, tak się kończy zadzieranie młodego nosa, a tak niewiele było potrzeba ,żeby smarkata zrozumiała,że nie jest niemieckim pępkiem świata.
29 stycznia 2015 20:40
Cos mi tu pachnie )))))))
29 stycznia 2015 21:03 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Miałam kiedyś propozycje nie do odrzucenia -opieka nad Pdp z tym schorzeniem za wikt i opierunek. Jak się spytałam ile wynosi pensja to "usłyszałam " ogromne zdziwienie -"... przeciez ma pani za darmo jedzenie i spanie.." oferta 5 lat temu ,pod Warszawa.

Wejdz na oferty obecnie ;;;((( ;;;;))))  sa podobne .... a ostatnio facet mi ni to podpowiedzial ni to stwierdzil bym matka sie zajela a mieszkanie swoje wynajela -to jemu bedzie taniej  ha ha hi hi smiech w bialy dzien -przerwalam jego wywody dziekujac.... bo mnie malo szlag nie trafil ;;;))))
29 stycznia 2015 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
Ander uwazaj i nie wyslij tej dobrej -na orbite ....
Gdy syn 200kg zadzoni z anonsem kolejny raz powiedz mu ze dzisiaj zupa na gwozdziu -bo sie odchudzacie i co pol godz spacerek -dla zdrowia 3-maj sie ....
29 stycznia 2015 21:06 / 9 osobom podoba się ten post
Wczoraj umówiłam się z koleżanką,która jest w mieście oddalonym o 7,5 km ode mnie. Zeby wypośrodkować umówiłyśmy się mniej więcej w połowie drogi na kładce nad autostradą. Ponieważ żadna z nas dokładnie okolicy nie znała to przez telefon lokalizowałyśmy się bo widzieć się nie mogłyśmy ze względu na pagórki i nasypy. Kiedy wreszcie po 40 minutach krązenia wokół jednego z pagórków znalazłyśmy się,uściskom nie było końca hihi. Okazało się,że jesteśmy blondynki,choć ona ruda hihi. Całe szczęscie ,że istnieją komórki.
29 stycznia 2015 22:52 / 1 osobie podoba się ten post
Dagmara

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ZAPROSZENIA TYM UKRYWAJĄCYM SIĘ I TYM NIE :)

Dagmara ja jestem stara i ślepa więc wybacz. Próbuję naprawić swój błąd.