Na wyjeździe #20

07 lutego 2015 19:31 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Ale żeby w testamencie stało "swieżo po wypłacie" :-))

Wypłata chyba będzie w piątek,licze że do tego czasu babcia daruje mi życie :)
07 lutego 2015 21:21 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

Wypłata chyba będzie w piątek,licze że do tego czasu babcia daruje mi życie :)

Rozbawiłyście mnie na noc,po wisielczym nastroju /moim/. :)
07 lutego 2015 21:36 / 5 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Babcia mnie przed chwilą spytała czy testament już napisałam!!!
Zatkało mnie,nie wiem czy mam się zacząć o moje życie??
W każdym razie jakby mnie dwa nie było powiadomcie policje :))))

Może chciała zagaić rozmowę i pochwalić się ,że ona już testament ma:)

Powiedz, że nie spisałaś, ponieważ nie wiesz jak to się robi, a udzieli praktycznych rad. Przy okazji może ujawni mroczne tajemnice rodziny;))).
07 lutego 2015 22:24 / 2 osobom podoba się ten post
Przed wczoraj babcia prawie dziadka uśmierciła podając mu jej leki,dziś pyta mnie o testament :)))
07 lutego 2015 22:39 / 4 osobom podoba się ten post
balutka

U mnie jest wiatr sztormowy ale jest ciepło bo 5 st na plusie.Ale tak jak mówię głowę chce urwać. 

Przy wietrze to i ja bym połaziła  no ale moknac to ja nie bede poleciałam do Edeki i z powrotem bez parasola  i wruciłam mokr!!Ech bedzie jeszcze czas na łazenie to nie ostatni dzien!!Przedemna jeszcze troche jest czasu narobie kilometrow:))) No i juz nie wiem czy to zima czt jesien tak sie zmienia ze u mnie to wiecej pod jesien podchodzi pare dni mrozno sucho a dzis apiac od nowa!!No ale od jutra musi byc w miare pogoda zamowiłam heheheh:))
08 lutego 2015 08:14 / 10 osobom podoba się ten post
No to zacznę od śmiesznej historyjki: Zaczęłam od powieszenia nowej rolki paperu toaletowego , poprzedni był w samochody , ale był też kiedyś w euro i z uśmiechniętymi bużkami , dzisiaj jest z napisami ''Erfolg'' i ''Happy End'' nawet w klo można znależć powód do radości.
08 lutego 2015 08:38 / 4 osobom podoba się ten post
Dzien doberek  a ja tradycyjnie chociaz w niedzielnym poranku"Pytanie na Sniadanie"" kawa czy herbata? Wiekszosc pewnie juz wypiła ale moze jeszcze znajda sie chtne osoby!!Gimnasyke kazdy juz jakas zaliczyłA ja zaraz swoja!!!Dzis pogoda sie wyklarowała,Wiadomo zamowiłam sobie heheeheh!!Dzis jako ze niedziela izwiedzac połek skepochych nie bede wybiore sie na przerwie na spacerek do parku!!Miłejs spokojnej niedzieli:))))
08 lutego 2015 08:41 / 3 osobom podoba się ten post
Ja sobie siedzę na forum, Dziadek w fotelu czyta gazetę, obiadek już przygotowany tylko podgrzać , Babcia sprząta w amoku sypialnię, tylko drabinę słyszę nad głową- czy to nie jest piękne )), chociaż to co za chwilę usłyszę od Babci, to już będzie moje ))
08 lutego 2015 08:45
Annika

Ja sobie siedzę na forum, Dziadek w fotelu czyta gazetę, obiadek już przygotowany tylko podgrzać , Babcia sprząta w amoku sypialnię, tylko drabinę słyszę nad głową- czy to nie jest piękne :-))), chociaż to co za chwilę usłyszę od Babci, to już będzie moje :-)))

To jej podziekuj za pomoc moze zbijesz ja z tropu !!No i powiec ze niedziela jest do odpoczynku niech sie nie przemecza!!!!
08 lutego 2015 08:47 / 6 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

To jej podziekuj za pomoc moze zbijesz ja z tropu !!No i powiec ze niedziela jest do odpoczynku niech sie nie przemecza!!!!

Zapytam się czy Biblię czytała , chociaż Jej początek ,  Nawet Bóg w tym dniu odpoczywał
08 lutego 2015 12:03 / 4 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Przed wczoraj babcia prawie dziadka uśmierciła podając mu jej leki,dziś pyta mnie o testament :)))

Jeśli babcia gotuje, to pomódl się zawsze przed posiłkiem:) Jeżeli Ty, pilnuj garnków jak Cerber i lodówki też;)))

Ooo, albo daj jej pierwszej do spróbowania:)
08 lutego 2015 12:18 / 3 osobom podoba się ten post
Evvex

No to zacznę od śmiesznej historyjki: Zaczęłam od powieszenia nowej rolki paperu toaletowego , poprzedni był w samochody , ale był też kiedyś w euro i z uśmiechniętymi bużkami , dzisiaj jest z napisami ''Erfolg'' i ''Happy End'' nawet w klo można znależć powód do radości.

Taki papier to pomógłby przy spastycznych zaparciach:)
08 lutego 2015 12:30 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Jeśli babcia gotuje, to pomódl się zawsze przed posiłkiem:) Jeżeli Ty, pilnuj garnków jak Cerber i lodówki też;)))

Ooo, albo daj jej pierwszej do spróbowania:)

Na szczęście to ja gotuje obiady i do samego końca mam na oku wszystkie garnki:)) ale wiadomo strzeżonego Bozia strzeże :)
08 lutego 2015 19:27 / 4 osobom podoba się ten post
Ktos wczoraj w Suwalkach wygral 30 milionow,ludu dlaczego to nie Ja ???(((((((
08 lutego 2015 19:46 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Ktos wczoraj w Suwalkach wygral 30 milionow,ludu dlaczego to nie Ja ???(((((((

Dlatego , że nie puściłaś Lotto -:))))))))