Dlatego , że nie puściłaś Lotto -:))))))))
Dlatego , że nie puściłaś Lotto -:))))))))
Prośba: jutro moja Pdp będzie miała wizytę pani od "Pflegestuffy". Będę z nią sama. Czy mogłybyście podzielić się swoimi doświadczeniami w tej kwestii?
Jak do mojego dziadka miała przyjść taka kontrol, to wyciągnęliśmy z kąta jego zakurzone kule, rollator wprowadziliśmy do sypialni i w ogóle wielkie przygotowania były. Tymczasem okazało się, że to zwykła wizyta kontrolna, sprawdzająca, czy dziadkowi niczego nie brakuje, czy ma należytą opiekę itp. Nic takiego się nam nie pytali - w każdym razie nie pytali, co ja przy nim robię. Opowiedział za to, skąd można pozyskać jeszcze pieniądze - między innymi, że 31 euro miesięcznie na środki dezynfekująco - ochronne się należy.
Tylko mój dziadek był już wtedy "zasztufowany". Nie wiem, jak wygląda wizyta przyznająca określony stopień.
Prośba: jutro moja Pdp będzie miała wizytę pani od "Pflegestuffy". Będę z nią sama. Czy mogłybyście podzielić się swoimi doświadczeniami w tej kwestii?
O to chodzi, że oprócz opiekuna prawnego moje dane też będą w dokumentach i na tej rozmowie opiekuna prawnego nie będzie. Mam juz przygotowaną Pfegetagebuch i inna dokumentację.Moja pdp jest w poczatkowej fazie demencji i stan jasnosci jej umysłu jest różny. Niby co ma być, to będzie , ale nie bedzie to fajny poranek.
O to chodzi, że oprócz opiekuna prawnego moje dane też będą w dokumentach i na tej rozmowie opiekuna prawnego nie będzie. Mam juz przygotowaną Pfegetagebuch i inna dokumentację.Moja pdp jest w poczatkowej fazie demencji i stan jasnosci jej umysłu jest różny. Niby co ma być, to będzie , ale nie bedzie to fajny poranek.