JolekProbowalam, ni ma rady :))))
Zaznaczam , że sie nie czepiam , żebyś mi się czasem nie obraziła !..... Jolek , Twoje serducho zostało w Lipsku i mnie się wydaje , że w tym tkwi Twój problem z polubieniem bądź zwyczajnym zaakceptowaniem nowej PDP-nej ....Ja się nie wymądrzam , ale poczytaj trochę o tym co ja piszę o mojej szteli i przeanalizuj , która z nas ma łatwiej ? tylko proszę Cię nie zwalaj wszystkiego na mlodość , na tęsknotę , bo zrozum ,że wszyscy mamy serca , wszyscy tęsknimy - tak samo się kocha malutkie dzieciaczki jak i te dorosłe . Jolek , ja cały czas mówię , że mam tu dużo luzu a wiesz dlaczego ? dlatego , że Pusia niechodząca jest ! ale ile się muszę do niej nabiegać , ile pod nosem sobie pobluzgam , ile nocy miałam nieprzespanych , ale mimo wszystko chwalę sobie to moje miejsce , bo szczerze polubiłam moją Pusię , jej rodzinę - chociaż nie raz , nie dziesięć mnie wk.....zdenerwowali , ale od czego mam " pysk " ? od odszczeknięcia się jak mi coś nie pasuje , ale robię to z umiarem , bo wiem , że jestem tylko pracownikiem , wiem co mi wolno a co nie ! Powiesz , że za bardzo ustępliwa jestem ? możliwe ! ale ja znam swoje miejsce w szeregu , choćby głaskali , klepali mnie po plecach 5x na dzień to wiem , że taka ichnia świecka tradycja a nie miłośc do mnie - służącej .......Jolka , bardzo Cię lubię , wiem , że musisz pracować , poświęcasz temu to co w życiu kobiety najważniejsze , czyli wychowywanie Piotrusia , ale weż się do cholery w garść , zacznij myśleć pozytywnie , postaraj się znależć w tej PDP-nej jakieś pozytywne cechy , bo jakieś na stówę ma i będzie Ci łatwiej a może bozia pomoże i znajdziesz się z powrotem w Lipsku ? ..... A jeszcze jedno : gdybym Puśki tak nie lubiła to Twojej szteli na 100% bym Ci zazdrościła !!!!.......Pisząc tego posta robiłam kreseczki ile razy Pusia mnie w tym czasie zawoła , że " ich musssss ! " a ja jej odpowiadam , że ma pampersa , że ma w niego się załatwiać ....... wołała w tym czasie 8 razy ( slownie : osiem )........Chcesz taką sztelę i taką PDP-ną ?

)))))))