A nie prościej zamiast gdybać i stosować jakieś diety - zapisać się na wizytę do alergologa i zrobić test ??? niekoniecznie nie tolerujesz glutenu - przyczyn może być 100 innych . Sprawdź po prostu u fachowca .
A nie prościej zamiast gdybać i stosować jakieś diety - zapisać się na wizytę do alergologa i zrobić test ??? niekoniecznie nie tolerujesz glutenu - przyczyn może być 100 innych . Sprawdź po prostu u fachowca .
Taka mini lektura do przemyślenia ... http://prawoniemieckie.pl/2015/01/31/wybrane-aspekty-prawne-swiadczenia-uslug-opieki-domowej-w-niemczech-przez-polskie-firmy/
Proponuję od przeczytania tego fragmentu: "Właściciel serwisu i autorzy nie ponoszą odpowiedzialności za prawidłowość i kompletność." Moderator
wiesz,że przyszło mi to samo do głowy....ale na stare lata dopiero nie toleruje glutenu,,,,,,,czyli jednak się starzeje,,,,,,hlip hlip..
Przeciez nietolerancja glutenu to nie choroba wieku dzieciecego?
Bez glutenu da się żyć. Przetestowałam to przez cały zeszły rok. Gratis dodatkowy - 16 kg. Samopoczucie doskonałe. Teraz jestem na nowym miejscu i póki co muszę się dostosować do tutejszej kuchni, ale robię co mogę.
No to witaj w klubie. Ja zrzuciłam 18 kilo po odstawieniu glutenu. Mam nietolerancję.
ale ja nie twierdze,że to choroba wieku dziecięcego,może żle sformułowałam swój post,,,,poprostu pewnie objawy ujawniły mi się w wieku dojrzałym....:).
No ale to normalne poczytaj o celiaki. Rowniez u doroslych sie ujawnia.
Śnieg znowu spadl, już nie mogę znieść tego widoku, hehe. Ile można. Żądam wiosny! :)
Śnieg znowu spadl, już nie mogę znieść tego widoku, hehe. Ile można. Żądam wiosny! :)