Na wyjeździe #20

20 lutego 2015 21:42 / 3 osobom podoba się ten post
doda1961

Kasiu, to nie są żarty. Niejaki Mieczyslaw z Łasku jest mną silnie zainteresowany :)))))))))))))))) A może to jest własnie ten mi przeznaczony :))))))))))))))))?

Toż to poważna sprawa........ jak nic trzeba zwołać zebranie akcjonariuszy i podjąć odpowiednie kroki w tym temacie:)))
20 lutego 2015 21:45 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

Toż to poważna sprawa........ jak nic trzeba zwołać zebranie akcjonariuszy i podjąć odpowiednie kroki w tym temacie:)))

No nie wiem, nie wiem. Niejaki Bolo55 też się staluje :)))))))))))))))))))))))
20 lutego 2015 21:48 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Ejjjj no nie bądź taka co ty wszystkich chłopów chcesz dla siebie:)))))
20 lutego 2015 21:48 / 7 osobom podoba się ten post
doda1961

Mhm...Mieczysław,Bolesław....imiona,choc piekne,polskie wyraźnie wskazuja na delikatnie mówiąc dojrzałe roczniki:)Pieluchy chcesz im zmieniać?:):):):):)
20 lutego 2015 21:51 / 6 osobom podoba się ten post
kasia63

Mhm...Mieczysław,Bolesław....imiona,choc piekne,polskie wyraźnie wskazuja na delikatnie mówiąc dojrzałe roczniki:)Pieluchy chcesz im zmieniać?:):):):):)

Hm.... to zalezy czy beda miec ruchomosc, czy nieruchomosc hi....hi...hi....
20 lutego 2015 21:54 / 5 osobom podoba się ten post
doda1961

Hm.... to zalezy czy beda miec ruchomosc, czy nieruchomosc hi....hi...hi....

Z nieruchomoscią mozna sobie poradzić farmakologicznie ,ale jak "w trakcie" klawiaturka takiemu wypadnie i zaplacze sie w kołderkę????Ha ha ha Taka awarię ruchomosci trzeba jednak przewidywać:):):)Hi hi hi
20 lutego 2015 21:58 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Z nieruchomoscią mozna sobie poradzić farmakologicznie ,ale jak "w trakcie" klawiaturka takiemu wypadnie i zaplacze sie w kołderkę????Ha ha ha Taka awarię ruchomosci trzeba jednak przewidywać:):):)Hi hi hi

E, no 21 wiek, to chyba implanty mają a nie klawiaturke do szklanki :))))))))))))))))) i Kukident zwei faze hi...hi...hi....
20 lutego 2015 22:02 / 4 osobom podoba się ten post
doda1961

E, no 21 wiek, to chyba implanty mają a nie klawiaturke do szklanki :))))))))))))))))) i Kukident zwei faze hi...hi...hi....

Miecio z Łaska?Z polską lichą emeryturką?Eeeeee,chyba bym na to nie liczyła.......Klawiaturka,darmowa,z NFZ:):):)Bolek tyż:)Jakby to był jakis Horst,Jorg czy inny Manfred to jeszcze:):):):)
20 lutego 2015 22:05 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Miecio z Łaska?Z polską lichą emeryturką?Eeeeee,chyba bym na to nie liczyła.......Klawiaturka,darmowa,z NFZ:):):)Bolek tyż:)Jakby to był jakis Horst,Jorg czy inny Manfred to jeszcze:):):):)

Zasadniczo na Manfreda moge sie zgodzic, pozostałe imiona mi sie nie widzą :))))))))))))))), ale przypominam, ze w moim ddr nie ma normalnych chłopów, w mojej Polsce tez nie, no chyba ze jakis Bolo-srolo, lub Mieczysław od marnej emeryturki :")))))))))))))))
20 lutego 2015 22:24 / 8 osobom podoba się ten post
doda1961

Zasadniczo na Manfreda moge sie zgodzic, pozostałe imiona mi sie nie widzą :))))))))))))))), ale przypominam, ze w moim ddr nie ma normalnych chłopów, w mojej Polsce tez nie, no chyba ze jakis Bolo-srolo, lub Mieczysław od marnej emeryturki :")))))))))))))))

A ja dzisiaj w Palmie , na Majorce , w sklepie wielobranżowym spotkałam  pięknego, dużego, żywego Polaka. Poszłam tam ze swoim rowerem po klucz ampulowy. Przy ladzie stał gość w roboczym, ale ładnym ubranku i od wejścia juz sie gapił na mnie, a ja na niego, bo był tego wart. On już zapłacił i  moja kolej. A, mysle , zagadam po polsku, a pózniej będę pokazywała o co mi chodzi. Zapytałam normalnie , czy dostane tutaj klucz ampulowy, a ten gość stał dalej obok i zagadnął: a jaki rozmiar pani potrzebuje? No i póżniej takie tam :):):) i kupiłam apule i mam obniżone siodełko. 
20 lutego 2015 22:31 / 3 osobom podoba się ten post
Andrejko, u mnie nikomu zatrucie grzybami nie grozi Ja ją już wykorzystuję, a w PL mam zamiar jej to wynagrodzić.

20 lutego 2015 23:13 / 4 osobom podoba się ten post
No pomyśleć, że misałam już iść spać i taka rozrywka by mnie ominęła. Basiu! Jesteś wielka ! Tak pięknego świntuszenia dawno nie czytałam. Buziole, teraz mogę iść spać i śnić o lotnikach, a Wam zostawiam dywagacje czy lepsza jest wypadająca klawiaturka refundowana przez NFZ czy też przez AOK. Buziole moje drogie i dobranoc.
20 lutego 2015 23:25 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

No pomyśleć, że misałam już iść spać i taka rozrywka by mnie ominęła. Basiu! Jesteś wielka ! Tak pięknego świntuszenia dawno nie czytałam. Buziole, teraz mogę iść spać i śnić o lotnikach, a Wam zostawiam dywagacje czy lepsza jest wypadająca klawiaturka refundowana przez NFZ czy też przez AOK. Buziole moje drogie i dobranoc.

Tak zawsze nastroją przed nocą,że tylko latać z tym lotnikiem w przestworzach :)
21 lutego 2015 00:03 / 6 osobom podoba się ten post
margaritka59

A ja dzisiaj w Palmie , na Majorce , w sklepie wielobranżowym spotkałam  pięknego, dużego, żywego Polaka. Poszłam tam ze swoim rowerem po klucz ampulowy. Przy ladzie stał gość w roboczym, ale ładnym ubranku i od wejścia juz sie gapił na mnie, a ja na niego, bo był tego wart. On już zapłacił i  moja kolej. A, mysle , zagadam po polsku, a pózniej będę pokazywała o co mi chodzi. Zapytałam normalnie , czy dostane tutaj klucz ampulowy, a ten gość stał dalej obok i zagadnął: a jaki rozmiar pani potrzebuje? No i póżniej takie tam :):):) i kupiłam apule i mam obniżone siodełko. 

Zazdraszczam, ja od wielu juz dni, miesiecy, ba nawet lat, nie spotkałam pięknego Polaka w DDR, na nawet Niemca pieknego nie spotkałam :(((((((
No może tylko babki wnuk jest piekny,ale młodziak z niego, wiec sie nie liczy:((((((((((( i jakby w rodzinie.
21 lutego 2015 00:14 / 3 osobom podoba się ten post
Miła Dodo (to chyba taki, ekhmm, ptak był, nie? :D :P), zauważyłaś, jak zaczyna się ta piękna opowieść? Jak bajka: "A ja dzisiaj w Palmie , na Majorce , w sklepie wielobranżowym.."
No :D!