W domu #4

19 marca 2015 13:22 / 4 osobom podoba się ten post
Benita

A ja dopiero się budzę. Jeszcze w łóżeczku. Sama kawę sobie zrobiłam, bo mąż do pracy z samego rana cichutko wyszedł.
Tak mi dobrze w domu, że nikt nic ode mnie nie chce - że wieczorem szkoda mi spać iść, że prowadzę z mężem nocne rozmowy, czytamy, jesteśmy. Poszłam spać około 2. Biedny mąż pewnie dziś zapałkami powieki podpiera. Zapodał, że długo tak się nie da i na przyszły tydzień urlop bierze. Oj, czasu nie styknie na wiosenne porządki. Chwilo, trwaj !!!

Najfajniesze te rozmowy nocne...........a o męża się nie martw :) bo jak pomyśli o rozmowach to nie tylko mu się oczy szeroko otworzą.:)))) wypoczywaj i pozdrawiam.
19 marca 2015 13:36 / 6 osobom podoba się ten post
Dzięki Michasia.
Wróciłam od fryzjera - włosy uporządkowane, nowe brwi mam nawet, a wracając , tak zupełnie niechcąco i przy okazji kupiłam sobie wiosenne buciki. Wreszcie nie adidasy, a takie prawie baleriny, ale na koturnie. Wygodne!!!
19 marca 2015 13:50 / 5 osobom podoba się ten post
Benita

A ja dopiero się budzę. Jeszcze w łóżeczku. Sama kawę sobie zrobiłam, bo mąż do pracy z samego rana cichutko wyszedł.
Tak mi dobrze w domu, że nikt nic ode mnie nie chce - że wieczorem szkoda mi spać iść, że prowadzę z mężem nocne rozmowy, czytamy, jesteśmy. Poszłam spać około 2. Biedny mąż pewnie dziś zapałkami powieki podpiera. Zapodał, że długo tak się nie da i na przyszły tydzień urlop bierze. Oj, czasu nie styknie na wiosenne porządki. Chwilo, trwaj !!!

No jak Twój mąż bierze urlop (aż !! ) na te wiosenne porządki, to co tam się u Was będzie działo ???   Oj Benita, Benita. Nie zamęcz go. 
19 marca 2015 13:59 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Dzięki Michasia.
Wróciłam od fryzjera - włosy uporządkowane, nowe brwi mam nawet, a wracając , tak zupełnie niechcąco i przy okazji kupiłam sobie wiosenne buciki. Wreszcie nie adidasy, a takie prawie baleriny, ale na koturnie. Wygodne!!!

Nic tak nie poprawia humoru Kobiecie, jak nowa fryzura i zakupy:))) a że kasę solidnie zapracowałaś to się odziewaj wiosennie :)))))))))))
19 marca 2015 14:50 / 2 osobom podoba się ten post
Ja też jestem jeszcze w domu, miałam kilka spraw do załatwienia.
Teraz dopiero pomału szykuje śię na wyjazd. Podopieczna, u której byłam
Już jej nie ma, więc rozgladam śie...
19 marca 2015 14:58 / 6 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Ja też jestem jeszcze w domu, miałam kilka spraw do załatwienia.
Teraz dopiero pomału szykuje śię na wyjazd. Podopieczna, u której byłam
Już jej nie ma, więc rozgladam śie...

Ona, u mnie też wkrótce koniec laby. W Polsce dni przeciekają mi przez palce. Ciągle jakieś załatwiania związane ze ślubem. Obecnie jestem na etapie szukania kamerzysty i kurczę wymyśliłam sobie takiego, że prawie całą miesięczną wypłatę będę musiała mu oddać. Tyle, że teraz mam cel, wytrzymac w De, żeby na kamerę zarobić :).
19 marca 2015 15:02 / 2 osobom podoba się ten post
agrafka

Ona, u mnie też wkrótce koniec laby. W Polsce dni przeciekają mi przez palce. Ciągle jakieś załatwiania związane ze ślubem. Obecnie jestem na etapie szukania kamerzysty i kurczę wymyśliłam sobie takiego, że prawie całą miesięczną wypłatę będę musiała mu oddać. Tyle, że teraz mam cel, wytrzymac w De, żeby na kamerę zarobić :).

Pięknie, super ślub, ciesze śie Twoim szcześciem.  Wiesz, dzisiaj jest wszystko drogie. Życze szcześcia Agrafko. młodą żonką będziesz heee super.
19 marca 2015 16:15 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

No jak Twój mąż bierze urlop (aż !! ) na te wiosenne porządki, to co tam się u Was będzie działo ???   Oj Benita, Benita. Nie zamęcz go. 

Myszko, po tyyylu latach razem znam Jego próg wytrzymałości. Spokojna głowa.
19 marca 2015 16:18 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Dzięki Michasia.

Ja mam jutro wizytę u fryzjera miesięczne leżenie z nogą unieruchomiło mnie wczoraj zaliczyłam kosmetyczke juz się lepiej czuję :)
19 marca 2015 16:19 / 2 osobom podoba się ten post
Ja dziś zapisałam się do dentysty. Na ubezpieczenie - w bliżej nie określonej daleeeekiej przyszłości. Prywatnie "już" na 9 kwietnia. Jakaś paranoja! 
Poszukam jeszcze czegoś innego, ale byłam zaskoczona, zakładałam, ze jak prywatnie, to jak nie dziś, to jutro - a to nie takie proste. Czyżby wszyscy dobrzy dentyści do de wyjechali???
19 marca 2015 16:23 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Nic tak nie poprawia humoru Kobiecie, jak nowa fryzura i zakupy:))) a że kasę solidnie zapracowałaś to się odziewaj wiosennie :)))))))))))

Prawda i tylko prawda. Potwierdzam. Buty mąż też zaaprobował. Nie uzależniam zakupów od opinii męża, ale miło mi, że i Jemu się podoba mój zakup.
19 marca 2015 17:04 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Pięknie, super ślub, ciesze śie Twoim szcześciem.  Wiesz, dzisiaj jest wszystko drogie. Życze szcześcia Agrafko. młodą żonką będziesz heee super.

Dopiero w następnym roku, więc mam jeszcze trochę czasu:)
19 marca 2015 17:52 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Ja dziś zapisałam się do dentysty. Na ubezpieczenie - w bliżej nie określonej daleeeekiej przyszłości. Prywatnie "już" na 9 kwietnia. Jakaś paranoja! 
Poszukam jeszcze czegoś innego, ale byłam zaskoczona, zakładałam, ze jak prywatnie, to jak nie dziś, to jutro - a to nie takie proste. Czyżby wszyscy dobrzy dentyści do de wyjechali???

Do mojej dentystki prywatnie muszę się 3 tyg wcześniej rejestrować.Jeśli dentysta jest dobry i w miarę tani to ma wielu pacjentów.
19 marca 2015 18:07 / 1 osobie podoba się ten post
agrafka

Dopiero w następnym roku, więc mam jeszcze trochę czasu:)

Gratulacje Agrafko 
19 marca 2015 20:18 / 2 osobom podoba się ten post
malgonia

Gratulacje Agrafko:-) 

Podepnę śie hiii
ide na film, bo nic nie piszecie kochani,,,,;,,)))))))))