dzięki ! i przepis... przepis poproszę na galaretkę ... bo jest tego od metra i ciut , a ja albo kompocik , albo dżemik , ewentualnie w syropie ...
dzięki ! i przepis... przepis poproszę na galaretkę ... bo jest tego od metra i ciut , a ja albo kompocik , albo dżemik , ewentualnie w syropie ...
Ja też w domu ,odwiedziłam zaprzyjazniona fryzjerkę ,trochę z długości ścieła.Porównuje ceny ,a zwłaszcza owoców. Czereśnie 8zł za 1 kg.Nie żałuje sobie ,bo bardzo lubię .
Wszystko mi bardziej smakuje niż w De, a to nie za dobrze ,bo zacznie kg przybywać.
Ivetko, ja sobie dziś pozwoliłam na Słupskim targowisku na zakup słodkich truskawek "kaszubskich" za całe 4,50 zł za kg, a nie 5 euro/kg, jak mogłam w pobliskiej Edece zakupić. Moje "ogródkowe" pohłonęłam wczoraj po powrocie, a dziś pozyskałam moje malinki na jutrzejszy deserek. Jeszcze czekają czarne porzeczki na zbiór i czarne jagody w lesie. Fryzjerka zaliczona, włosy skrócone i zatuszowane "srebrne" kosmyki ;-) Rybki dla kota na kolację połowione - ale na las i grzybki dziś zbrakło czasu. :-( za to część ogrodu poplewiona - jutro następny zagonek fasolowo-cukiniowy do odchwaszczenia.:podlewanie kwiatkow::trawnik:
A w sobotę "Święto Ryby" nad pobliskim jeziorem - będą degustacje potraw rybnych, pływanie kajakami i rowerami wodnymi, zawody wędkarskie, występ kabaretu i zabawa taneczna do białego rana. :lowi ryby::taniec2::zupa::randka2::dwa piwa::niebo pieklo::tanczy::fastfood::pije3:
Agrafko kochana.Ja też mam urlop pod znakiem białego fartucha...
Podczas poprzedniego urlopu zaczęłam,teraz ciągnę. Byłam wtedy u lekarza,bo zrobiło mi się "coś" na głowie. Jakiś tłuszczak,kaszak. Lekarz też tak stwierdził.
Nie bolało mnie to nigdy,nic stamtąd się nie sączyło. Jedynie podczas wizyt u fryzjera co mniej dyskretna pytała,co to jest.
Dziś byłam u chirurga. Myślałam "pro forma",a ten-zrobił punkcję,dał skierowanie na USG na stwierdzenie co to dokładnie wraz z kontrolą węzłów karkowych....
Zapraszamy - ja i mój mąż - no fakt, smiesznie wyszło :) Choć nie jest to niemożliwe...córka mojego POP ma żonę i obchodzić będzie w sobotę 10 rocznicę ślubu!
Ale w De jest prawo do zawierania slubow plci jednakiej?
Mnie to nie przeszkadza ,
ja też kocham kobietę :))
Dla Salazar i Darekr , e tam - dla Wszystkich na Opiekunkowie -
No to teraz się trochę przestraszyłem co dędzie jutro (dziśiaj) rano,
Bo może mnie nie tylko jedna Kobieta kocha :-):-):-):-):-)
No masz !!! Jak sie cos fajnego dzieje to ja w DE:-) Miłej zabawy
Ja tam strachliwy nie jestem,
ale Kobiet to wolę się bać :-)
Witaski z domku .
Dziś byłam w sprawie nowej pracy co by już zaprzestać wyjazdów do de .
I udało się od 3 sierpnia zaczynam pracę w pl , będę codziennie w domku z rodziną .
No i dzwoniła pani z mojej firmy w sprawie wymiany w de , a ja ją poinformowałam ,że rozwiązuję umowę .