Kochani,przedstawiam moją pierwsza wnusię,druga ma urodzić sie jutro-jestem wreszcie prawdziwa Babcia!

ale co tam, wariuje na stare lata,
kiedyś byłam taka porządna a teraz jadę z moją wnusią na i wariujemy obydwie
Kochani,przedstawiam moją pierwsza wnusię,druga ma urodzić sie jutro-jestem wreszcie prawdziwa Babcia!
Szczerze ? Jolek możesz nawet w tą sobotę się spotkać - podpisała : szefowa Baśka :-)))))))))
W zasadzie wsio ryba,4 tyg.do 12stu,dłużej to raczej chyba nie,najbardziej lubie te 6 tygodniowe wyjazdy:)
Jak Ty bys byla moja szefowa to by byl luzz. A nie to co tutaj mam. Poszlam po moja ukochana, ulubiona, najspanialsza pdp, do klubu seniora. I czekalam na nia. I wyszla jedna i powiedziala babciuniuniu ukochanej, ze na nia czekam, na co babciuniunia najwspanialsza rzekla: Jest moja opiekunka to musi cekac. A jak ja sie nie wkurzylam i calkiem spokojnie powiedzialam, jestem Twoja opiekunka i Ciebie szanuje, to Ty musisz mnie szanowac, jesli nie o 19 mam busa i jade do Polski. Na co cudowna moja pdp powiedziala. Nie pojdziesz bo potrzebujesz pieniedzy. Nooormalnie mnostwo ludzi a ona tkie teksty. Juz nawet patrzec nie moge na nia. A co sobie zdrowia tu zepsuje, to nie wiem czy jakiejs terapi nie bede potrzebowala.
Masz wielka rację Arabrab. Nie wolno tu pisac nic szczerze, bo znajdą sie tacy co doniosą. Pamiętam jak się pochwaliłam pachnącymi kopertami, które dostawałam od mojego hrabiego, kiedy pochwaliłam się moim serwisem rosenthal Pompadur na 12 osób. Nie wiem czy resztę prezentów tu wymieniałam. Ale kiedy wspomniałam, że dostałam informację że zostałam umieszczona w testamencie mojego pierwszego pracodawcy w Niemczech oj to już zapytano mnie tu ostro o odprowadzone podatki. Tak się wystraszyłam, że ze strachu wymyśliłam że rozliczam sie poza Polską, że jestem kosmitką. No to potem poszło w inna strone, że to niby kosmitom tu nie wolno.
Kobieca natura juz taka jest, ze trzeba sie pochwalić. Przeciez nikt nie będzie w urzedach głowy zawracał skromnymi prezentami, sama Andrea pisze że wcale nie Euro a tylko zł i o co ten ambaras.
Mam pomysła? Odpiszesz?
Przeczytałam-odpisałam.
No i proszę jakie mamy " uczone " opiekunki ! nie dość , że czytają to jeszcze pisać umieją ! :-)))))))
Gratulacje BABCIU,
a nie mówiłam? Spokój, spokój....
Śliczności, a jutro kumulacja szczęścia, zazdraszczam, u moich nic nie słychać w tym temacie.
Ciesz się, to są niezapomniane chwile....
Nie odnosząc się do żadnego postu , zastanawia mnie jedna rzecz...Dlaczego ludzie wtrącają się pomiędzy zainteresowanych???Ktoś do kogoś pisze i często nawet odbiorca nie zdąży się wypowiedzieć i już się adwokaci zlecą :)Stąd nie potrzebne spięcia i kłótnie na forum,ale to oczywiście moja subiektywna opinia :)
Nie ma co się wtrącać między wódkę a zakąskę drogie Opiekunkowo :)