24 lutego 2015 17:30 / 2 osobom podoba się ten post
JolekJak Ty bys byla moja szefowa to by byl luzz. A nie to co tutaj mam. Poszlam po moja ukochana, ulubiona, najspanialsza pdp, do klubu seniora. I czekalam na nia. I wyszla jedna i powiedziala babciuniuniu ukochanej, ze na nia czekam, na co babciuniunia najwspanialsza rzekla: Jest moja opiekunka to musi cekac. A jak ja sie nie wkurzylam i calkiem spokojnie powiedzialam, jestem Twoja opiekunka i Ciebie szanuje, to Ty musisz mnie szanowac, jesli nie o 19 mam busa i jade do Polski. Na co cudowna moja pdp powiedziala. Nie pojdziesz bo potrzebujesz pieniedzy. Nooormalnie mnostwo ludzi a ona tkie teksty. Juz nawet patrzec nie moge na nia. A co sobie zdrowia tu zepsuje, to nie wiem czy jakiejs terapi nie bede potrzebowala.
Jolcia , a ty języka w buzi niezapominaj . Jak jeszcze raz taki tekst walnie ale przy ludziach - to ty też przy ludziach tylko spokojnie ale dobitnie i głosno powiedz : nie życzę sobie takiego traktowania , niewolnikiem nie jestem i jak jeszcze raz coś takiego usłysze to zgłosze na Policje , ze pani mnie poniża i traktuje jak niewolnika . A to jest duże przestępstwo przeciwko niemieckiej konstytucji . Walnij jej taki tekst : nieh reszta też usłyszy a oni boja się lamania prawa i kontaktu z policją jak diabeł święconej wody . Jolcia - jak kuba bogu tak bóg kubie - może kobita zrozumie , że w kasze nie dasz sobie dmuchać . A jeszcze jak walnie ci , ze musisz pracować , bo potrzebujesz pieniędzy to walnij jej tekst : nie pani jedna potrzebuje opieki , potrzebujących seniorów jest duzo , zaczynam szukać kogoś innego a pani ... no cóż zostanie sama . Nie płacz , nie nerwuj sie tylko na zimno a dobitnie odpowiadaj .= wiem , ze to trudne ale z takim typem jak twoja PDP chyba tylko tak trzeba