A pozniej sie zacznie... Kolanko Zosi:) Bo bolalo:( Spodniczka Kasi:) Bo sie sprula:( Stopki Krysi:) Bo przeszla nascie kilometrow w za ciasnych butach:( Posladki Basi:) Bo urosly na wyjezdzie;)
A pozniej sie zacznie... Kolanko Zosi:) Bo bolalo:( Spodniczka Kasi:) Bo sie sprula:( Stopki Krysi:) Bo przeszla nascie kilometrow w za ciasnych butach:( Posladki Basi:) Bo urosly na wyjezdzie;)
Tyle części ciała -,że tematów nie zabraknie. DDD
Moderatorze, ale przecież już jest topik "Problem z paznokciami"! W końcu Ty powinieneś tu porządku pilnować, a nie dublować tematy:-). Nie żebym była zazdrosna o Joasi paznokcie, ale wiesz...
Za to żeby był porządek odpowiadają po części użytkownicy, którzy piszą gdzie im się podoba, byleby był pierwszy, lepszy temat ze strony głównej. Jeśli tematy się dublują to nie jest to taki problem, jak pisanie gdzie popadnie. Łatwiej odszukać pożądane treści w wyszukiwarce. O płacy minimalnej macie bodaj 4 tematy - dla przypomnienia i porównania.
Takie mysli kosmate:)))))
Dorotee mamy wieczorek więc i myśli kosmate i jakie przyjemne hihhiihihih
Na moim wyjeżdzie zakończył się już dla nas trzeci dzień targów spożywczo -rzemieślniczych Majorki.Ciesze się niezmiernie, ze trafiłam na taki czas, bo jest to wyjątkowa impreza.Wystawcy zajęli prawie całe stare miasto.Dobrze, ze my "czasowe" babki i przez to mogłyśmy obejść wszystko. Spróbowałam chyba kilkadziesiąt różnych serów i wędlin, winko, jakieś ciasta. Ręce tez miałam wysmarowane jakimiś naturalnymi kremami. Z tego wszystkiego, to zakupiłam 2 pary kolczyków, salami z kangura, osła i z serem kozim, Chorizo pikantne i łagodne no i ten krem do rąk- jest cudowny.Co krok przygrywał jakiś zespół i ludzie tańczyli znane im układy. Z moją Pdp to fajnie się chodzi na takie imprezy, bo ona lubi tez potańczyć, wyszuka oryginalnych ludzi w tłumie itd. i to wszystko komentuje. Dzisiaj , to nawet "walnęła" :tych dwóch to szwule, na 100%.Jutro ostatni dzień imprezy to połazimy jeszcze trochę, bo niestety wieczorem musimy być w domu. Pdp już śpi a ja słucham tylko , co dzieje się na ulicy.
Fajnie tam masz.
:)
Witajcie, szukam kogoś kto jest w Austrii albo był. Ratujcie zagubioną duszyczke
u mnie byl taki mail..................ostrzegaja w necie http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/mbank-ostrzega-przed-falszywymi-wiadomosciami,91,0,1724251.html