Na wyjeździe #21

01 marca 2015 18:33
Moze i dostanie:) Niezbadane sa wyroki...Modiego?;););)
01 marca 2015 18:58 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

A pozniej sie zacznie... Kolanko Zosi:) Bo bolalo:( Spodniczka Kasi:) Bo sie sprula:( Stopki Krysi:) Bo przeszla nascie kilometrow w za ciasnych butach:( Posladki Basi:) Bo urosly na wyjezdzie;)

Moncherie, jesteś niemozliwa, bardzo lubie czytać Twoje posty.
Krótko , węzłowato i na temat :))))))))))))))
W końcu sie usmiechnełam :))
Dzieki Tobie niedziela zaliczona na +:)))))
01 marca 2015 19:06 / 6 osobom podoba się ten post
Dziekuje:)
Przyznam sie, ze to chyba z nudow dzisiaj:)
Caly dzien gimnastyke niedzielna uprawiam. Wstalam, zjadlam, polezalam na kanapie. Posiedzialam w saunie, wzielam prysznic, przenioslam sie na fotel. Zjadlam obiad, polozylam sie na kanapie... Teraz tez leze:) Na fotelu masujacym i relaksuje swoje obolale od lezenia czesci ciala;) A wkrotce kolacja:):):)
Jutro niestety powrot do innej rzeczywistosci:( Cudo bedzie mnie musial chyba sila za drzwi wypchnac;););)
01 marca 2015 19:18 / 2 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

A żebyś wiedziała. :-)

http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/1998

I mozna po dobroci:))))nie?
01 marca 2015 19:21 / 3 osobom podoba się ten post
didusia

Tyle części ciała -,że tematów nie zabraknie. DDD

Takie mysli kosmate:)))))
01 marca 2015 19:46 / 1 osobie podoba się ten post
Binor

Moderatorze, ale przecież już jest topik "Problem z paznokciami"! W końcu Ty powinieneś tu porządku pilnować, a nie dublować tematy:-). Nie żebym była zazdrosna o Joasi paznokcie, ale wiesz...

Za to żeby był porządek odpowiadają po części użytkownicy, którzy piszą gdzie im się podoba, byleby był pierwszy, lepszy temat ze strony głównej. Jeśli tematy się dublują to nie jest to taki problem, jak pisanie gdzie popadnie. Łatwiej odszukać pożądane treści w wyszukiwarce. O płacy minimalnej macie bodaj 4 tematy - dla przypomnienia i porównania.

01 marca 2015 19:51 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Takie mysli kosmate:)))))

Dorotee mamy wieczorek więc i myśli kosmate i jakie przyjemne hihhiihihih
01 marca 2015 19:59
takaja

Dorotee mamy wieczorek więc i myśli kosmate i jakie przyjemne hihhiihihih

Co ja mam teraz pdp powiedziec:))) ciagle sie mnie pyta dlaczego sie usmiecham:)))
01 marca 2015 20:17 / 13 osobom podoba się ten post
Na moim wyjeżdzie zakończył się już dla nas trzeci dzień targów spożywczo -rzemieślniczych Majorki.Ciesze się niezmiernie, ze trafiłam na taki czas, bo jest to wyjątkowa impreza.Wystawcy zajęli prawie całe stare miasto.Dobrze, ze my "czasowe" babki i przez to mogłyśmy obejść wszystko. Spróbowałam chyba kilkadziesiąt różnych serów i wędlin, winko, jakieś ciasta. Ręce tez miałam wysmarowane jakimiś naturalnymi kremami. Z tego wszystkiego, to zakupiłam 2 pary kolczyków, salami z kangura, osła i z serem kozim, Chorizo pikantne i łagodne no i ten krem do rąk- jest cudowny.Co krok przygrywał jakiś zespół i ludzie tańczyli znane im układy. Z moją Pdp to fajnie się chodzi na takie imprezy, bo ona lubi tez potańczyć, wyszuka oryginalnych ludzi w tłumie itd. i to wszystko komentuje. Dzisiaj , to nawet "walnęła" :tych dwóch to szwule, na 100%.Jutro ostatni dzień imprezy to połazimy jeszcze trochę, bo niestety wieczorem musimy być w domu. Pdp już śpi a ja słucham tylko , co dzieje się na ulicy.
01 marca 2015 20:19 / 3 osobom podoba się ten post
margaritka59

Na moim wyjeżdzie zakończył się już dla nas trzeci dzień targów spożywczo -rzemieślniczych Majorki.Ciesze się niezmiernie, ze trafiłam na taki czas, bo jest to wyjątkowa impreza.Wystawcy zajęli prawie całe stare miasto.Dobrze, ze my "czasowe" babki i przez to mogłyśmy obejść wszystko. Spróbowałam chyba kilkadziesiąt różnych serów i wędlin, winko, jakieś ciasta. Ręce tez miałam wysmarowane jakimiś naturalnymi kremami. Z tego wszystkiego, to zakupiłam 2 pary kolczyków, salami z kangura, osła i z serem kozim, Chorizo pikantne i łagodne no i ten krem do rąk- jest cudowny.Co krok przygrywał jakiś zespół i ludzie tańczyli znane im układy. Z moją Pdp to fajnie się chodzi na takie imprezy, bo ona lubi tez potańczyć, wyszuka oryginalnych ludzi w tłumie itd. i to wszystko komentuje. Dzisiaj , to nawet "walnęła" :tych dwóch to szwule, na 100%.Jutro ostatni dzień imprezy to połazimy jeszcze trochę, bo niestety wieczorem musimy być w domu. Pdp już śpi a ja słucham tylko , co dzieje się na ulicy.

Fajnie tam masz.
:)
01 marca 2015 20:29 / 6 osobom podoba się ten post
Lawenda

Fajnie tam masz.
:)

No fajnie. Tak mi się trafiło na stare lata. Mąż mi nie raz mówił;" zobaczysz, zabiorę Ciebie kiedyś na Majorkę". Myślę często, że to jego niespełniona obietnica, bo ta moja praca , to wogóle jakby cały splot takich różnych wydarzeń.
01 marca 2015 21:23
Witajcie, szukam kogoś kto jest w Austrii albo był. Ratujcie zagubioną duszyczke
02 marca 2015 00:08
anmar

Witajcie, szukam kogoś kto jest w Austrii albo był. Ratujcie zagubioną duszyczke

Uratować nie uratuję, nie byłam w Ö., ale wyciągam z niebytu na główną :)
02 marca 2015 08:26
02 marca 2015 17:53
magdalena_k

u mnie byl taki mail..................ostrzegaja w necie http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/mbank-ostrzega-przed-falszywymi-wiadomosciami,91,0,1724251.html 

Dlatego mam do dziś obawy nad założeniem konta internetowego -mam jakieś obawy chociaż wiem ,że wiele ludzi z tego korzysta i nic się nie dzieje-po prostu boję się