Na wyjeździe #21

03 marca 2015 10:23 / 1 osobie podoba się ten post
slonecznie

Krzyżówki są dobre dla głowy-dobrze dla niej jak rozwiązuje. A wolałabyś rozmowną pdp-tak z ciekawości?

Nie wiem. Ale tak dziwnie jakos. Ja cos zagaje ta odp i cisza. I tak caly czas
03 marca 2015 10:44 / 7 osobom podoba się ten post
Wczoraj w Netto kupiłam nasze polskie kabanosy no i w jakiś tajemniczy sposób znikały z lodówki :):) Dzisiaj w końcu złapałam winowajcę na gorącym uczynku :):):):) Moja Helcia podchodzi cicho do lodówki i je wyciąga , chowa do kieszeni i w pokoju przy biurku pałaszuje :):):):):) Muszę iść po kolejną paczkę :):):):)
03 marca 2015 10:48
smakują babci..hii.
03 marca 2015 15:19
mzap88

Słyszę, że nie do końca ci ta sytuacja odpowiada. Dobrze odczytuję?
03 marca 2015 15:44 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

nie zagaduj usiadz boku albo idz do siebie jak mozesz i rob co do ciebie nalezy
03 marca 2015 15:46
Jolek

Hahaah.

A ja prkatycznie na walizkach............

wracasz do domku??
03 marca 2015 15:51
magdalena_k

wracasz do domku??

Jesli do przyszlego tyg pdp ze szpitala nie wyjdzie, a wszystko poki co na to wskazuje, to albo do domu albo pojade na inna stelle. Tylko caly czas jest nic nie wiadomo, a z moja pdp zle. Lekarze sami poki co badaja i nie wiedza dokladnie, czy udar czy grypa wirus, infekcja. No.
03 marca 2015 15:54 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Jesli do przyszlego tyg pdp ze szpitala nie wyjdzie, a wszystko poki co na to wskazuje, to albo do domu albo pojade na inna stelle. Tylko caly czas jest nic nie wiadomo, a z moja pdp zle. Lekarze sami poki co badaja i nie wiedza dokladnie, czy udar czy grypa wirus, infekcja. No.

no widzisz taka nasza praca ..... niestety.... co zrobic.............
03 marca 2015 16:01 / 2 osobom podoba się ten post
magdalena_k

no widzisz taka nasza praca ..... niestety.... co zrobic.............

Dokladnie, przykra, niewdzieczna i nigdy nie wiadomo co nas czeka. Ehhh. Ja tez jestem troche przerazona, bo nie wiem co mnie czeka. A w tym tygodniu pracuje jak Putz Frau w mieszkaniu pdp. :D
03 marca 2015 16:02
Jolek

Dokladnie, przykra, niewdzieczna i nigdy nie wiadomo co nas czeka. Ehhh. Ja tez jestem troche przerazona, bo nie wiem co mnie czeka. A w tym tygodniu pracuje jak Putz Frau w mieszkaniu pdp. :D

zawsze odetchniesz troszke moze na dniach bedzie wiadomo.....moze bedzie dobrze tego nei wiemy....
03 marca 2015 16:05 / 3 osobom podoba się ten post
magdalena_k

zawsze odetchniesz troszke moze na dniach bedzie wiadomo.....moze bedzie dobrze tego nei wiemy....

Masz racje, nigdy nic nie wiadomo, a co do tego ze odetchne tez racja. Poswiecam teraz czas dla siebie calkowicie :)))
 Moze sie nawet na jakas randke umowie hahaha :D
03 marca 2015 16:12
magdalena_k

nie zagaduj usiadz boku albo idz do siebie jak mozesz i rob co do ciebie nalezy

No robie robie :p bylysmy ponad 1h na spacerze,to jedyna rozrywka tu.
03 marca 2015 16:36 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

No robie robie :p bylysmy ponad 1h na spacerze,to jedyna rozrywka tu.

No to się w końcu dowiem gdzie jesteś dokładnie i jak Ci tam bo cos chyba ominęłam?
Pisz mi tu zaraz.
03 marca 2015 16:38
teresadd

No to się w końcu dowiem gdzie jesteś dokładnie i jak Ci tam bo cos chyba ominęłam?
Pisz mi tu zaraz.

Juz pisalam wstepnie. W watku zmienniczki
03 marca 2015 17:07
mzap88

Juz pisalam wstepnie. W watku zmienniczki

Ha. najpierw przewaliłam poskarzyjki ,potem na wyjeżdzie no i doczytałam się ,że to w zmienniczkach.
Forum zaliczone w całości.